154

Нормално,

преди 3 години

откакто китайците разбраха,че оризът е само гарнитура,а не основно ястие...

153

До 171

преди 3 години

Що не,ти като ми го яде,да не си умрял?;)Е,не си и поумнял,като ти гледам писането,ама нейсе....

152

Биволъ

преди 3 години

То и снимката на шкафчето не била от спалнята на Тиквата, а от спалнята на Кауна. И призивът с Юмручето не бил" Мутри вън" , а " Ние сме с мутрите отвън".

151

Бай Баяни

преди 3 години

На дежурните от "Позитано" *** искам да кажа да прочетат внимателно: "Световна организация на ООН" статистика за света и тогава да плюят правителството на ГЕРБ.

150

Културиста

преди 3 години

Нека, заслужаваме си го, даже още да се вдигнат та да видим това овчедушие на подобието на народ и общество докъде ще стигне. Притеснявам се само, че няма граница.

149

Анонимен

преди 3 години

Опс, идват избори.

148

Анонимен

преди 3 години

Нормално покачване на ценитеБСП като спечели изборите ще ги намалимного ми мирише на комунизъм

147

Пенсионерите са

преди 3 години

опитали и от спокойните години, но днешните млади и активни българи ще погубят България! Животът не е само в София, всички там се концентрират, а в същото време провинцията се потурчва, отново става вилает на Турция. Навремето така е потурчена България, животът е бил само в Търново, а провинцията е оставена незащитена. До Търново османците са стигнали без бой, няколко месеца обсада и Търново пада. Така ще стане и днес, след провинцията и София ще бъде затрита!

146

Васил Тодоров

преди 3 години

Тези 50 лева ще си вземат с ОГРОМНА лихва.

145

Анонимен

преди 3 години

Споко важното е да се ремонтират магистрали .

144

пенсионери

преди 3 години

Олелееееее, загинахме!

143

Анонимен

преди 3 години

То пък едни храни. Българския народ в момента го тровят, като куче.

142

пияница мистик

преди 3 години

До яж ми хуяЦитат: "От тех плаштам данак згради на обштината..."===Е как пък веднъж не улучи да изпишеш поне една дума правилно? И как си мислиш, че някой ще ти вземе мнението на сериозно, при такава вопиюща неграмотност?

141

пияница мистик

преди 3 години

Тра-ля-ля-ляяяяя.....Има и рекордно покачване на криптовалутите :)))) Да го дyxат бедните

140

Анонимен

преди 3 години

....Рекорден скок на цените на храните, пенсионерите изнемогват...Не може да бъде! Българските пенсионисти живеят най-добре и то под опеката на ГЕРП!В България да си и да си пенсионер - няма сравнение! Някъде май, че съм иронизирал нещата малко повече с тук таме някоя метафорка, ама здраве да е!

139

Handel

преди 3 години

Абе вие забравихте ли кой ви е господар? Какви са тези глупости които пишете? Я напишете набързо как благодарение на обещаните 50 лв половината български пенсионери прекарват зимата на Малдивите!

138

слава на БеСиПе

преди 3 години

Кой се уредел с Техноимпексче - уредил. Останалите опърпани баламурници с жигосаните петолъчки по челата, да си пият студената вода и да продължават да плюят всичко и всеки наред, крещейки мантри в прослава на БСП и другаря Радев.

137

5

преди 3 години

Арабската пролет започна точно от най-бедните заради покачване на цените на зърното. Който не се учи от историята, рискува да я повтори!

136

Анонимен

преди 3 години

да но за сметка на това приятелите мутри на великия вожд с великия джип са милионери и милиардери въпреки че са некадърни връзкари забогатяли с парите на пенсионерите

135

Мяу

преди 3 години

Герб, ако не разрушават построеното след 1_2месеца, няма откъде така ударно да крадат.