14

Анонимен

преди 3 години

тъй тъй на народ дето търпи банкянски комунисти да си въдят кюлчета по чекмеджетататова ще му е съдбатае има мегдан за още кюлчета - на народа не му е дошъл акъла в главатачестито на печелившите

13

Тускан

преди 3 години

Изнемогват, но живеят в апартаменти, които се оценяват на сто, сто и петдесет хиляди евро. Изнемогват, но на драго сърце дават хиляди левове на телефонни изманици. Изнемогват, но си дават парите за глупости като остео диамант, уолкмакс фит, космодиск, хеликс оригнал и прочие. Изнемогават, но все пак пускат бюлетината, именно за тези, които ги ограбват и тях и внуците им.

12

Истината

преди 3 години

Каква рецесия?! България единствена с ЕС отчита запазване на потребителските разходи за 2020 на годишна база. БНБ мякаха нещо, но го приеха накрая. Ударен е туризма, транспорта и малките ресторанти. С инфлацията дето се задава народа ще продължава да харчи и пушек ще се вдига.Онова което може да ни закопае е рецесия в ЕС.

11

НМК

преди 3 години

До Анонименимат и още по 20-30лв за това че не ги дават по лотариите.ама на 4.4. корнелка и фигуранта начело с дубаеца искат да им ги вземат

10

Анонимен

преди 3 години

Дано хората си дават сметка, че управлението на ГЕРБ не е помогнало по никакъв начин хората да си подобрят доходите (както твърдят) . Хората сами се опитват да си подобряват доходите , като ходят на две работи или се квалифицират допълнително, а инфлацията, която ГЕРБ покачва всяка година им ги изяжда.

9

Анонимен

преди 3 години

За пенсиите не знам, ама народа изнемогва. Без работа, без доходи и покачващи се цени. Изборите са застрашени - може и да няма избори, щот преди това - ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ ИЛИ ОЩЕ ПО-ЛОШО... ГРАЖДАНСКА ВОЙНА. тОВА ПОВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА. Всеки втори изпитва гняв и презрение. Всеки трети е на ръба да скочи. Аз съм от първите - няма да седя и да гледам как детето вика "Тате, гладна съм, защо нямаме пари?" Аз ли??? - Гърла ще прережа. Не на гражданите и те са кат мен. На ония там, горе...

8

Истината

преди 3 години

Според БНБ с 11% са увеличили парите в обръщение цените тепърва ще се изстрелват нагоре при това печатане по целия свят.

7

роро

преди 3 години

поредната поръчкова статийка.влезте в един магазин и ще видите.направо изнемогват месото с 1% млякото с1.5% а цената на трушията с цял полвин процент.направо ужас.

6

счети

преди 3 години

Хипермаркетите са пърни с "изнемогващи" пенсионери. Купуват смело и не боб и ориз, а луканки, пъстарми...Интересното е, че масово купуват готови храни от "топла точка" да не губят време една манджа да си сготвят..

5

програмистите

преди 3 години

програмистите не им дреме.вижте какви ГИГАНТСКИ заплати взимат , гадчеmama:"varna24 най-добрите български програмисти доходи"

4

Жулвио Текилас

преди 3 години

Преди малко си купих бира Ариана , 2,3 л. на промоция за 1,89 лв. Много съм доволен от цените !

3

Анонимен

преди 3 години

Имат си по 50 кинта от Бацо. Няма за какво да се оплакват. Изнемогвали били, а мятат пачки през балконите на всяккави измамници.

2

Добронамерен

преди 3 години

Рецесията идва с пълна сила. Няма спиране, до лятото който не е разбрал ще започне да разбира.

1

Анонимен

преди 3 години

И после ми отчитат повишение на събраните данъци!Ми ще са повишени, разбира се, особено ДДС и акцизи, щом се увеличават цените - много ясно!