74

Фелшер

преди 3 години

Пенсионерите в България са ограбени от комунистите и техните внуци,които си затваряха очите пред практиката да се работи без осигуровки или фиктивно на 4 часово при реални 12 часа.Комунистите пък преди 1989 фалираха 3 пъти страната .Тепърва ще се оттласкаме от тинестото дъно.Добре че сме в ЕС иначе щяхме да сме роби на олигрсите с 30$ заплата...

73

Щом

преди 3 години

Има повече пари в обръщение ,една част отива в по скъпи стоки,а другите в банките и под дюшека!Така де,промрънка ли някой,на!Той дефицита е след време!Ха Ха!

72

Жулвио Текилас

преди 3 години

До До ЖулвиоЯвно си учил/а икономика при Гечев иначе ще знаеш, че инфлация, дефлация и пр. се естествени процеси в икономическите цикли. Няма никаква драма с 5 % процента покачване на цените на някои продукти...

71

Анонимен

преди 3 години

Ъхъ, ама официално инфлацията била 1 % според фалшивата статистика, а всъщност ереално поне 5-6% годишно, НО ако това се признае, трябва да се вдигнат лихвите а неда се въвеждат фалшиви отрицателни лихви и да се печатат планини от пари, НОтогава световната финансова пирамида ще рухне. Всичко е огромна Понзи схема на Елита.

70

Мяу

преди 3 години

Тук се пишат опорки, удобни за крадците, които въобще не отговарят на истината.

69

ироничен

преди 3 години

Ама в целият свят ли се случва това? Пък нашите комунисти начело с Нинова и Радев крещят, че е само в България. Бойко е виновен, а БСП-то са невинни. Край.

68

Мяу

преди 3 години

Каквито са Герб, такива са БСП, такива са и ДПС. Който отива в парламента, отива да заграбва. Него не го интересува как живеят хора със 135 лв. пенсия, 400 лв. мин. заплата, след облагане. Сит на гладен, вяра няма.

67

До 77Жулвио Текилас

преди 3 години

Ама ти нестигат да си купиш вибратор да се работиш с дървен ръчна изработка.

66

Жулвио Текилас

преди 3 години

Цени - заплати сега сравнено с преди 89-та са 1 към 10. Преди с 1 лев си купувах само кутия цигари "Феникс". Сега си купувам кутия "Ротманс" + 5 литра бира. Преди само за 10 бр. бира с парцали давах 3,20 лв. днешни 32 лева ! Толкова дрОгарЕ !

65

Истината

преди 3 години

Богатството го разпределя мафията и не оставя блага за тези, които дефакто ги произвеждат. Благата се съсредотодочават в ръцете на които пишат законите, с които ни ограбват.

64

АнонимеН

преди 3 години

СТИГА СТЕ ПИСАЛИ ГЛУПОСТИ!!!!ЛЕВА Е ВЪРЗАН КЪМ ЕВРОТО И ЕС КОНТРОЛИРА КОЛКО ПАРИ МОЖЕ ДА СЕ ПЕЧАТАТ!!!-------------------------АКО ИМА УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЦЕНИТЕ ТОВА Е ЩОТО БОРИСОВ ВДИГА ЦЕНАТА НА ЖИВОТА В БЪЛГАРИЯ И ЦЕНАТА НА ГАЗА

63

Анонимен

преди 3 години

До Хм? до 57О, защото не искам да храня разни разпрани ***, значи не рабирам, не съм прав, ама ти си прав?ТАКА ЛИ?Защото ти не обичаш бедния. Неее неее! Ти мразиш богатия!

62

Sk

преди 3 години

До 49, 50Сит на гладен не вярва. Ти храниш хората като Христос _ с 5 риби, всинца.С твоя разкладка за 3 души, за 3 дни, няма да напълнят колички.

61

баба мара

преди 3 години

к мляко 400 гр 1.25 лв прясното мляко над 2 лева хляба 1.49 лв а това е основноядене на пенсионерите защото нямаме зъби какво е това хем евросубсидии хемсубсидии от бюджета и пак не можем да си купим осн храни

60

Падаря

преди 3 години

Високи цени и то на нискокачествени имитации на продукти,сирене със сухо млеко от Полша,пилешко с вода от Украйна,лук като дърво от Франция,Картофи като нишасте от Египет,месо от брак спасено с кансерогенни консерванти и пратено на сам вместо за кучешка храна ....Ако купуваме реални свежи и хубави продукти цените ще скочат 3 пъти... В България няма реален контрол .Как чиновник с 600 лв заплата да контролира нали като му дадат две торби манджа и си затваря гладната уста.....

59

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаРуснаците винаги били спасявали ... че и Света? От какво го спасиха? О да - смениха от една диктатура на друга.

58

Анонимен

преди 3 години

Двойни заплати, двойни пенсии, довен външен дълг, двойни цени ...Ъм ... не че нещо, ама май циклим на ендо и също място.

57

Анонимен

преди 3 години

2004 година средната заплата беше 350лева бе хейтър а редната пенсия бе 160 лева 2004 на държавните служители да А сьщите сега кьде са.Идеята е частния бизнес ще се само задави, нямат нови схеми и всичко е на далавери.

56

Нина

преди 3 години

До АнонименСредна заплата2004 -750лв,ха ха.може но не и в българия! Минималната беше 180лв,а средната около 300лв не знам кой ти плаща да пишеш глупости

55

манго

преди 3 години

Пенсионери като хвърляте пачки през балконите добавете още 20% за инфлацията.