49

Седларов

преди 3 години

Поздрав за всички Гербави брокерасти и гербероиди с актуалната Реклама евергрийн на Христо Мутафчиев големият фен на Стамболов. Ама Боци спря парите и на лакеите си хаха не хипотетично и теоретично а аксиоматично . Та Седларов , Кара Кольо , Банскалия едно поздравче знам че четеш пусни си Рекламата на СиБанк Хипотетично - ипотетично Хипотетично си Бански рентиер , ама съвсем ипотетично и реалистично си си фърлил парите на ветъра, загробил си бая пари във фалирал ,,бизнес

48

Анонимен

преди 3 години

Който е умен,има добри доходи,ще живее в София.И наемите няма да го притесняват.Другите ще си налягат парцалите където са или ще мият чинии на запад,живеейки в квартири по 10 човека с 5 пъти по-високи наеми.

47

Св

преди 3 години

4-5 год. назад тръбяха че парите се обезценяват, инвестирайте в апартаменти, освен капиталова имало и наемна доходност (защо точно апартаменти, а не магазини, офиси, ниви като имот не знам) и ще взимате вечен наем ... от КОГО? После вдигнаха наемите, и тези КОГО започнаха да ги баламосват, че "заем се изплаща - наем никога". Та започнаха сравнения наем - месечна вноска кредит. Това още напомпа цените. AIRBNB - вече безкраен доход за наивници. Още "инвеститори. Сега на кой ще продават/отдават???

46

Anonymous

преди 3 години

Гладен брокер наем сънува!

45

Tusk

преди 3 години

1 Вече имам 34 апартамента под наем не се майтапя 2 нямам кридити 3 Дааа препродавам апартаменти и спекулирам 4 Даа имам агенция за имотии 5 Толкова ли ви дразни че живея добре а ти си мизерен панелен таласъм

44

Срива на Тухлата

преди 3 години

Тия с кредити не ми се мисли ... ипотекирай . Тва е най-голямата мъка на Тиквенясалия неможе да спи ден и нощ ,сега е голямата лапаница и преразпределение на капитала той изстисква и умъртвява всичко , но друг ше обере плодовете и ше изкупи Бизнеса като го ударят през ръчичките и му вземат власта. Слави ще ги оправи всичките все пак е ръководел успешно фирма близо 30 г. Вече пред Общинска Банка няма да спира бусче на ИПОН да събира Оборота май ще е някоя охранителна от Северозапада :-)

43

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЯвно тия като тебе могат само за дилъри да се предложат, щото за друго нито имат умения, нито квалификация. И благодаря, кафето в центъра ми е последна грижа.За твое учудване - има огромен брой хора, които могат да си работят от вкъщи и изкарват едно огромни (поне за теб) пари. И те искат да си живеят спокойно и по-далече от навлеците, като теб, които се интересуват само да се разходят до центъра, да ударят по един влажен поглед на Витошка, и после да купят кафе за левче на крак.

42

Срива на Тухлата

преди 3 години

Ще напазарувам тухличка на безценица много скоро не София де там я чака погром тотален , памучната хартия дето е на принтирана няма да стига да се купи само входната врата , но тия дето искат да продават ще дръпнат копторчетата като сега за едни поне 20/30 години от пазара ше разберат че са изпуснали да вземат пари със стойност и ше чакат по дълго и от дългата депресия да могат Да земат някви ,.истински пари.

41

Анонимен

преди 3 години

до 34"Какво да избера? Къща в малък град на 3 етажа с двор или мизерна панелка в София без паркомясто и супер гадни съседи."И какво ще правиш в таи къща в малък град? Ще пиеш кафенце на центъра? А от де мангизи, като там има работа само за 1 дилър, който плаща половината заплата на полицая, а половината ти съседи са тъмнокожи?Ако пък си край София, щом тръгнеш на работа, децата на училище ще чакаш 30-40 минути само на първия светофар с другите като теб а после е джунгла с трафика.

40

Дааа

преди 3 години

трудно се избира апартамент в София. При такова свръхпредлагане на човек му трябват поне няколко години да се реши. Брокерите да имат търпение.

39

Робин Худ

преди 3 години

Не ви ли е ясно че тея тухло-проекти дето инвеститора ,,имал пари всичко идва от евросредства през банките на Хампарцумян и за чекмеджето и други строителчета рекетьорчета дето отчитат 10як на Боцилян после . Само че сега с новата власт новото всички хубави обществени поръчки ще бъдат изети от пипалата на Гроб и Бай Слав ще разпределя порциите, 50те % дето се слръндзави тоя от Банкя ще му излезат през дупарата.

38

Али Реза

преди 3 години

До АнонименБизнес парка умря, а с него и всички "инвеститори" с два-три двустайни апартамента в района, които се надяваха на вечен доход- сега кредитите им висят като воденични камъни, а лошото е, че и да тръгнат да продават, точно сега няма кой да купи. От 12 хиляди работещи в Бизнес Парка преди година, сега я има 300 човека, я не. Както някой писа по-долу все още колата се движи по инерция, но хода и започна да се забавя.

37

до Туск

преди 3 години

Ти преди не се ли подвизаваше с ника Гошу ? Аман от дребни брокерски душици, колко станаха апартментите ти ? 20-30 ? Или мислиш, че ще ги отнесеш на оня свят ?

36

До Майн стрийт

преди 3 години

За Слави ще гласуват само тия, дето му гледат телевизията 7/8-и. Той никъде другаде не се рекламира, а не знам колко народ е навит да плаща месечна такса, за да го гледа.

35

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДа бе да. Щото не висяха хора от вратите на автобусите 11 и 13 преди през 1986-88 да въведат стъпаловидния график на работното време.Изобщо в София си беше съвсем нормално да живееш в единия край и да сменяш 2-3 автобуса, за да отидеш в другия край. А Кремиковци си имаше собствени автобуси.А тези от 93-та с 15-те минути до работа сигурно са били първата вълна от провинцията, недей ги бърка със софиянците, които имаха собствени жилища.

34

Пешо

преди 3 години

"Брокерите не очакват съществена промяна" Тая мантра колкото и да я повтаряте не действа. Промяната се задава и то ще бъде страшна за някои. Не се качвайте на високо, че може да ви мине през акъла да си решите всичките проблеми наведнъж...

33

Анонимен

преди 3 години

Какво да избера? Къща в малък град на 3 етажа с двор или мизерна панелка в София без паркомясто и супер гадни съседи.

32

Анонимен

преди 3 години

Т.е - ако не си с доходи над 2500 лева, става тежичко.

31

Майн стрийт

преди 3 години

Слави е яко подценен в листите искате ли да се басираме че ще е първи на тея избори ще удари всички в земята , тва е новият проект да ви се басирам ли че половината Ляв електорат на БСП ще гласува за Него после онзи с Брадичката пишман политолог ще се обръсне ... той кма около 15 + още 10 % от на БСП Еви 25 % взима мандата и си кани Да Бг и някое турско златно пръстче зад кадър може доста ще му се поклонят за да папкат от новите поръчки.

30

стига бе

преди 3 години

Стига бе брокери! Чак на истерия ви избива вече... Недейте да виете като гладни ку***. Не разбрахте ли, че платените статии вече не вършат работа. Само дето си харчите париците...