169

Иван

преди 3 години

Погледнете София,тя е почти празна,метро празно,автобуси празни,по-малко коли в трафика,масово хората работят от вкъщи ако въобще работят,само че като си вкъщи затворен осъзнават,че си губят времето и живота в трафик, задръствания и работа,и осъзнават че могат да работят и от къща на село и се местят на спокойствие,по-малко разходи спокойствие и чист въздух ,а и във почти всяко село има Интернет,стига да не е някъде в гората но и там има решение.Погледнете селата около София за пример.

168

Анонимен

преди 3 години

Наемите са супер ниски.

167

Анонимен

преди 3 години

Свободните жилища се увеличават, но наема не падал, да бе да, точно повярвахме.

166

Анонимен

преди 3 години

За цените е ясно че са високи, по ми е интересно при какви условия хората дават апартаменти под наем в столицата. Наскоро позната си търси квартира и на места и казаха че няма да я пуснат да живее в апартаментите им защото е с малко дете. Преди имаше проблем когато си с домашен любимец да си намериш къде да живееш и е разбираемо донякъде. И децата вече към тази категория ли приспадат? Цапат и се изхождат на всякъде ли? Каква е точната причина да не се искат малки деца в апартаментите под наем

165

Умно село

преди 3 години

До Анонимен 202Лисицата и гроздето - всички постигнали нещо повече са сериозно глупави хора.

164

Анонимен

преди 3 години

Двустаен в Младост 4 беше 700 до преди 1 година. Сега има и за 400. Хич не себе отразило.

163

Анонимен

преди 3 години

До LanСтагнация има, но не това е проблема на ИТ-тата. Същите са класически пример на сериозно глупави хора, които правят големи пари. Програмистите се имат за хванали господа за брадата, познавам такива, които пият уиски по 400 лв. бутилката и въпреки огромните си заплати са на нула на края на всеки месец. А заплатите им са високи, защото са ишлемари - подизпълнители на западни фирми и възнагражденията са малко по-ниски от тези на запад.

162

Анонимен

преди 3 години

Абе аз за гараж 20 квадрата плащам 250 лв. наем. А представям си са за апартамент.

161

Анонимен

преди 3 години

поредната платена статия

160

Анонимен

преди 3 години

Чакай де ,чакай още малко има до 2023...

159

Анонимен

преди 3 години

Даже се вдигнаха, заради инфлацията.

158

Lan

преди 3 години

Трезвомислещ, и в програмисткия сектор има стагнация, така че интересно звучи твърдението ти.

157

Lan

преди 3 години

Трезвомислещ, човек на заплата и "нямащ проблем да изтегли 100к кредит" са две взаимоизключващи се понятия...:) Ама споко де, както казах повсеместно затъпяване, а за програмирането се иска акъл.

156

Анонимен

преди 3 години

Малко търпение само още, кредитната ваканция свършва скоро. Много големи инвеститори и рентиери имало тук... Те и в Банско така бяха, и на Слънчака... Големия вече ви е опрял отзад. Не признавате истината, че е късно вече да се отървете от имотите, но занапред колкото по шавате, повече ще ви влиза. Нищо не започва от БГ и София, а стига и дотук. Не виждате какво става по света, а вече и по зимните и летните ни курорти. Половината празни магазини в центъра нищо ли не ви говорят? Ще ви кажат...

155

Трезвомислещ

преди 3 години

Пазарът на имоти в София се движи от кредитната еуфория. Млади и красиви ИТ специалисти с висок и стабилен доход нямат проблем да изтеглят 100к евро кредит, а някои и повече. Затова и цените в бъдеще единствено и само ще растат. Пък вие чакайте цените да се сринат.

154

И.Б.

преди 3 години

Назованата цена от 250 до 400 евро за двустаен апартамент в София съдържа ли режийните разходи или това е чистият наем за необзаведен апартамент? Благодаря предварително за отговора.

153

Lan

преди 3 години

191, "няма как" :) е доста относително понятие...

152

Анонимен

преди 3 години

Леле, що коментари за цената на жилищата. Евтините жилища се сринаха откъм наемна цена, защото в тях живеят хора от ниската обществена класа, които масово загубиха работата си (защото са в сивия сектор) и си отидоха по родните места. Добрите жилища няма как да загубят цена.

151

Супер брокер

преди 3 години

Брокита понеже сте на компа цел ден в офиса няма работа ,но не само ръцете ами и мозъка да си бехте дезинфекцирали ... я ме светнете как при такова задържане на цената ,,естествено на наемите което да покрие голямата нужда за наемане т.е да е балансиран пазара , на такъв наем 100 % всички ще се пуснат н ипотечни кредитчета в ,,собствено жилище че им По изгодно . Само че нито наематели има нито заематели на пари от банки щото са безработни та ни наеми ни моргиджи ... а цените напързалкатаскоро

150

Анонимен

преди 3 години

Няма как да не расте заради банките които раздават заеми, но при спадащо производство и скок на външния дълг накрая ще се спука всичко с инфлацията.