69

Анонимен

преди 3 години

Вижте обаче, какви са изискванията - човек не може да си вдигне сам жилище. Вече се изискват 12000 разрешителни, както и 5 цифрени такси, за да може някой да си сложи подписа. После не можеш сам да си стройш, трябва да е фирма. И не можело, защото ако си искал да продаваш, щяло да е опасно... Ами няма да я продавам бе! От 30-40 000 лева, един имот отива на 100 000 заради бомащина!

68

Туск

преди 3 години

На тоя форумен *** вмирисан дето ми вика че на ония свят нямало да си ги нося апартаментите само ще му кажа че съм на 25 год, получени са ми от наследство и определено не са панели и определено има поне още 60 год докато отида на ония свят и определно ти ще се преселиш там много преди мене.

67

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 75Да. В единия случай си изритан... и в другия случай си изритан. Ти търсиш съществена разлика. Докато не изплатиш жилището, такава няма.

66

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 75Та нали това се опитва да ти обясни ...

65

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 71Да продадеш жилище с ипотека не става, като да продадеш стария си телефон в OLX-a.

64

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен65Браво гений, само да те светна че докато не си изплатиш кредита копторчето ти не е твое а на банката и ако стане нещо за тия 20-30 години я с работа я със здраве я се разведеш и се връщаш в предучилищната и продължваш да плащаш хем наем хем на банката

63

Анонимен

преди 3 години

До 70Така е. И аз живея на място без този акт, аквкото е там. И аккво да правя? Да плащам 3 пъти повече на онея ли? Ай сиии ии!!!

62

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 67Това от коя година е? 1992-а ли? Сега се иска предплата и то солидкана. След 2008-а, тази практика, кяото описваш си замина.

61

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе знам за него, но мисля че е добре."твой апартамент на изплащане, където няма се притесняваш, че утре може да се наложи да се преместваш пак с багажа си?"Ако е на изплащане, нищо не пречи да се повтори този сценарии. А освен това, да живееш на едно място цял живто е тооолкова 1975-а ...

60

Анонимен

преди 3 години

До 57Ако някога си излизал от панелката, щепе да знаеш, че луксозните са масово с 3 месеца предплата + 3 месеца депозит, а ако прецакаш нещата, тея 6 месеца наем, дето си им ги оставил, отиват за адвокати, да ти източат каквото имаш, докато не покриеш щетите.

59

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 36Само загубеняците пътуваха от единия край до другия. Останалите си знаеха хората в оартията и се нареждаха на хубави позиции. И после стана "демократично".

58

Анонимен

преди 3 години

До 46Ипотеката е 250 ама не забравяй че трябва да имаш и двайсетина процента собствени пари за да могат да ти дадат ипотечен кредит. Колко хора са спестили толкова особенно сега когато нямат и работа.

57

Окупирай Къщите

преди 3 години

От Брокита съвет не искам .... те ако ставаха за нешо нямаше да да такива ТП и самото име им подсказва какво са в Живота Броук .....

56

Анонимен

преди 3 години

До ЮнкерЗа повечето хора е единствената възможност.

55

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 42А то като живееш в някаква панелка в Люлин 12 не е бъкано с дилъри.

54

Юнкер

преди 3 години

Да се набълбукаш с ипотека, която да изплащаш с наема от стария коптор, който да го измажеш и обзаведеш с *** от Айко. Това е еманацията на предприемаческия дух в България.

53

Солскяер

преди 3 години

Който в Умен въобще не живее в София даже и Бг

52

Анонимен

преди 3 години

Ааааааахахаха кви са тия брокерастки мечти, аз сменям всяка година квартирата, винаги с нова луксозна, оcupaм я за година и айде в новичка, сега съм в естето на 300 ойру наем, само матрака е 1500 ойру и вече съм го омазал с кафе и пица и не ми дреме, в края на годината ще съм на чисто ново пак на по нисък наем ааааахахахааа

51

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 46Да, ама ако имаш 30-40 000 предплата + каквито боркерски, банкерски и нотариуски такси ще дадеш. Ако ги нямаш, какво праивш? Пестиш 7-8 години, докаот живееш на улицата ли, какво?

50

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Който е умен,има добри доходи,ще живее в София.И наемите няма да го притесняват."Aз съм умен, взимам няколко пъти над средното И МЕ притесняват наемите. Или си мислиш, че като взимаш повече, ей така ти се мятат за нещо, което само допреди 4-5 години беше два пъти по-евтино.