72

Петров

преди 3 години

Няма по достоверен източник от един изменник на родината си, още повече, когато добре му се плаща!

71

Хаха

преди 3 години

Служител на КГБ просто ей-така решил да напише книга....., за да му вярват балъците !

70

Анонимен

преди 3 години

Възможно е да е имал контакти даже да имал съвместен бизнес с агенти на КГБ.Известно е ,че през 80те задграничната агентура на КГБ основава фирми и изнася финанси от СССР!Колкото и да изглежда невероятно през 80те главната дейност на КГБ е била изнасяне на активи в печеливши икономики,фирми ,както и изпиране на финанси чрез западни фирми!Впоследствие с тези финанси, партийни функционери и хора от армия и милиция за кратък срок станаха милионери!

69

Прозореца на Овертон

преди 3 години

Това не е точно промиване на мозъци, а значително по-фина технология. Ефективна е, защото е последователна, системно прилагана и незабележима за обществото жертва.Стъпка по стъпка обществото започва първо да обсъжда нещо неприемливо, след това започва да го смята за уместно, и в края на краищата се смирява с новия закон постановяващ и защитаващ някога немислимото.

68

Прозореца на Овертон

преди 3 години

За всяка идея или проблем в обществото съществува така наречения прозорец на възможностите. В рамките на този прозорец идеята може или не може да се обсъжда, открито да се поддържа, пропагандира, или да се правят опити да се закрепи законодателно. Прозореца се мести, изменяйки по този начин ветрилото от възможности, от стадий немислимо, тоест съвършено чуждо за обществения морал, напълно неприемливо, до стадий актуална политика, тоест вече широко обсъждано, прието от масовото съзнание

67

Класика

преди 3 години

"Как ви звучи - Доналд Тръмп шпионин на КГБ?"НАПРАВО си изглежда като прилагане на технологията "прозореца на Овертон" на практика!

66

Анонимен

преди 3 години

Не е изключено Тръмп да е имал контакти с КГБ,но едва ли е бил полезен с нещо важно,все пак до избирането си за президент не е заемал никакви държавни длъжности.Юри Швец е бил школата на КГБ заедно с Путин ,според Швец Путин не е имал качества за шпионин и затова е пратен в ГДР където да следи съветските и германски военни какви ги вършат!

65

Анонимен

преди 3 години

Но историята не свършва тук, през 2015 украйнския главен прокурор започва разследване срещу Бурисма Холдинг за незаконен добив на газ. Следва среща на Джо Байдън с украйнския президент с искане разследването да бъде прекратено, в крайна сметка главния прокурор е принуден да подаде оставка и разследнето е прекратено! След като Тръмп е избран за президент, той настоява от новия украйнски президент подновяване на разследването и изсняване на случая, за което демократите му спретнаха импийчмънт.

64

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"руските пачки текът към семейство Байдън"......,те всички търгуват с Русия и си пробутват стоките там,от ЕС също,само ние излязохме ***,че спряхме АЕЦ Белене и южен поток,а южен поток беше съвместен европейски проект,не участваха само българи!Ние сме подложени на дискриминация,факт! Сега ни затвориха отпред откъм Русия и дрънкат оръжия и стряскат държавите ни,трябва да спре русофобията и дрънкането на оръжия!

63

Анонимен

преди 3 години

Много силно намирисва всичко в тази драсканица...Още малко и майор от КГБ ще го изкарат Тръмп.

62

Анонимен

преди 3 години

Хънтър Байдън син на деменция пребиваща в Белия дом, един прекрасен ден през 2014 г. влиза в управирвлния съвет на най-голямата украйнска газова компания Бурисма холдинг, след като случайно преди това баща му, тогава вицепрезидент посещава Киев и се среща с премиера на Украйна. До тук добре, но по-интересното е кой е собственика на Бурисма, олигарха Микола Злочевски, бивш министър на Янукович, приближен на Путин. Още по-интерсно Бурисма добива газ в Крим, руските пачки текът към семейство Байдън

61

sami

преди 3 години

Ако всичко написано имаше поне малко истина, той отдавна щеше да е на друго място. С какво е толкова опасен той за тъмните Тръмп? Защо те използват пак Русия ? Нито ми харесва Доналд ,нито е вече важно кой е бил и колкого години са го готвили и къде ! Важното е ,че се видя ! Америка не е държава.Тя е корпорация .А дълговото бреме е толкова огромно ,че дошъл края на всички търговси в правителството и двете камари , във висшият съд. Сега се решава дли ще има САЩ. Това е. Стига тези лъжи тук !

60

Анонимен

преди 3 години

Това което казва Швец съкурсника на Путин в школата на КГБ беше ясно още през лятото на 2016. Тръмп беше двоен агент защото знаете колко противоречиво постъпваше в много случаи. Когато трябваше да се покаже че не е руски шпионин стигаше до там да пусне на руснаците в Сирия 50-60 Томахоук. Когато трябваше да свърши работа на Путин например за санкциите така ги провеждаше че руснаците се фукаха че не ги е страх от санкции. Сега нещата стоят по друг начин. Ще има тежки дни за Русия.

59

От Софийско поле

преди 3 години

Не ме е яд дека ме лажат, яд ме е дека си мислят, че им вервам.

58

Анонимен

преди 3 години

Пълни глупости на търкалета!! Сороските агенти пак в действие!!

57

Анонимен

преди 3 години

След като Тръмп е агент на Кремъл, защо спря Северен поток 2, защо настоя страните от НАТО да харчат повече пари за отбрана, защо увеличи значително американските войски в Полша и т.н. - защо другари либерасти? Отново лъжи и манипулации! Дайте да поговорим за деменция Байдън и неговите връзки с Русия, да не се окаже че той е пръв приятел на Кремъл въртящ с него бизнес за милиарди?

56

Анонимен

преди 3 години

Тръмп сигурно се е продал за доста милиони.Бизнесмен е човека.То не случайно при срещите им и двамата си се хилеха като ненормални. Никога не се видя такова хилене при другите срещи на Тръмп.

55

Анонимен

преди 3 години

Когато и двама световни лидери САЩ и Русия не можаха за една година да стопират Световна Пандемия, значи и двамата трябва да си ходят!!!

54

Анонимен

преди 3 години

И без тоя Юрий то отдавна нещата си бяха ясни.Само руснаци могат да вземат в актива си хора дето предлагат да се пие белина срещу вируса.Те си пият боярищник и им е добреПълна скръб беше Тръмп и слава богу САЩ се отъваха от него.Пък и света.

53

Анонимен

преди 3 години

Няма значение кой пуска "мухата", защото има и истина.Въпроса е каква е редукцията на световните сили?Кой печели от тоталната пандемия, като със сигурност не е обикновения трудов човек!