177

Анонимен

преди 3 години

Програмистите да гледат това в тубата : ТУТУРУТКА - Военна комисия (Voenna komisia) Official

176

Анонимен

преди 3 години

Унгария вече се договори за внос на руска и китайска ваксина. Ние като п.тьовци разбира се трябва да чакаме разрешение от началниците...

175

@181

преди 3 години

Цените които съм написала са за доза, не за ваксинация. Не е ли очевидно? Много ми е интересно като лъжете, защо никога не давате източници.

174

Анонимен

преди 3 години

До @179/182Точно това направих. Първите няколко линка веднага съобщават, че руската ваксина ще е 20 долара а за рсуките граждани ваксинацията ще е безплатна.Защо лъжеш?

173

@179

преди 3 години

Я обясни с какво лъжа? Напиши в интернет цена ваксина ковид и ще ти излезе това. Ако имаш друга информация, сподели я с нас, да се осведомим и ние. Моят източник е статиста.ком, бизнес инсайдър и форбс. Кой е твоя?

172

Анонимен

преди 3 години

до 172"Пфайзер 20$, Синовак 30$, Гамалея и Джонсън и Джонсън 10$, АстраЗенека 4$."Защо лъжеш?Руската ваксина струва 20 долара.

171

@177

преди 3 години

Знам точно толкова колкото знае интернет. Да отричаме, че има проблем с разпределението на ваксините само защото ни харесва да мразим Русия е тъпо. Ако няма ваксини за Европа, щото продажните американци са ги продали на по-платежоспособни клиенти в нарушение на договорите с ЕС, ЕС трябва да намери решение. Колко време ще караме затворени? Тия ваксини ни трябват. Да сключат договори с Русия и Китай и да закупят ваксини за желаещите. Не ме интересува тъпата им студена война, искам ваксини.

170

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 172"Пфайзер 20$, Синовак 30$, Гамалея и Джонсън и Джонсън 10$, АстраЗенека 4$."Защо лъжеш?

169

Анонимен

преди 3 години

Имаше хора, които си я поставиха още преди 2 месеца. Въпросът е, за легални цели, дали ще важи.

168

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 174С други думи, не знаеш нищо със сигурност.

167

Кафяв гербер

преди 3 години

Астра Зенека -ефективност 60% , а мерси , с тая да се ваксинират герберунгелите , а не да ни я пробутват на нас

166

Анонимен

преди 3 години

Има нещо гнило около ваксината на Астра Зенека. Щяха в първите дни на януари да я одобрят.

165

Анонимен

преди 3 години

П.С. Това са цените към декември. Сега чета, че на пфайзер това са цените за първите 100М дози, после не знам какво става - дали растат или намаляват, но предполагам, че ще растат. АстраЗенека предполагам е толкова евтина, защото е университетска. Но всъщност нямаме никаква представа какви договори са сключили от ЕС с компаниите, защото на самата страница на ЕК се казва, че тия договори са засекретени и няма да кажат колко и за какво са платили.

164

Чебурашка

преди 3 години

До demolitor........ Руснаците имаха ваксина , още преди от Астра Занека..... Бъркаш фактите приятелю. Руснаците първи съобщиха, че са направили ваксина. Но тя не беше минала всички етапи на изпитание. Путин я афишира, когато не беше минала още втори стадий на изпитание. Това е истината. Но като вярваш в руската пропаганда никой не може да те убеди в противното

163

Анонимен

преди 3 години

Цената на ваксините е неизвестна величина, тъй като ЕС е наляла бая пари за създаването им (на Западните ваксини имам предвид), които не се отчитат от крайната цена. А става въпрос за милиарди. Русия пък си сключва двустранни договори, така че там също не е особено ясно. Но официалните цени цитирани от статиста са Модерна 37$, Пфайзер 20$, Синовак 30$, Гамалея и Джонсън и Джонсън 10$, АстраЗенека 4$. Само дето на АстраЗенека ефективността е 60-70%, а Синовак е с истински обезсилен вирус, не РНК.

162

demolitor

преди 3 години

До ЧебурашкаПак си забравил хапченцата , Руснаците имаха ваксина , още преди от Астра Занека да са започнали да работят по своята и то на цена в пъти по-ниска от западните аналози.А в момента се вижда и какво доверие има българина , към измислените западни ваксини , лекарите масово я отказват , а вчера имаше 18 ваксинирани , повтарям , ако не си разбрал ОСЕМНАЙСЕТ

161

Недоволството на русофилите не е оправдано, България е член на ЕС и тук са в сила правилата на единният европейски пазар, а Русия освен че не присъства в него има наложени и санкции..Оше повече че най-качествените и търсени лекарства в света са немските, швейцарските, на страните от ЕО, като и щатските и канадските..В рассия лекарствените продукти се произвеждат съвместно с новичока в секретни сибирски лаборатории и заводи, а дори и по Тошво време не помня да съм си купувал дори и руски аспирин

160

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 165"Истинската причина да мотаят преговорите с Русия и Китай е, че техните ваксини са много по-евтини от западните. Т.е. ако са одобрени, половин Европа ще си купи от техните, вместо да налее парички в гушката на презокеанските партньори или на тези от острова. Така че каквото и да ви говорят, винаги става въпрос за пари"Я кажи, колко струва една доза руска ваксина и колко една на Рфайзер, на Астра Зенека и на Модерна.Слушаме те!

159

Кафяв гербер

преди 3 години

Абе и кво стана , Бойко се набалбука с ваксини на Астра Зенека , заради майката на онова посмешище Майдел , а те не стига , че нямат одобрение , а и дават най-ниски официални резултати -около 60% , при над 90% при останалите ваксини , включителни руската и китайската.

158

Чебурашка

преди 3 години

От лятото насам Русия води мащабна дезинформационна кампания, която има две основни цели. От една страна Москва се опитва да омаловажи постиженията на западните фармацевтични гиганти, а от друга - да промотира собствената си ваксина, особено в страни от развиващия се свят. Сега основната задача е ваксините на Европа и САЩ да бъдат представени като ненужни и неефективни и да подчертае страничните ефекти от тях. Отделно от това се плаща и на антиваксърските движения.