157

До 145

преди 3 години

Не е даден на руското посолство,а на българският ум,който става все по-осъзнат.Ако болшинството българи знаеха какво го чака през1990нямаше да веем знамена от радост,а щяхме да ви пребием с камъни.Благоденствие и щастливи усмивки няма да виждате поколения напред.

156

Анонимен

преди 3 години

Истинската причина да мотаят преговорите с Русия и Китай е, че техните ваксини са много по-евтини от западните. Т.е. ако са одобрени, половин Европа ще си купи от техните, вместо да налее парички в гушката на презокеанските партньори или на тези от острова. Така че каквото и да ви говорят, винаги става въпрос за пари. Иначе ваксините са си ок. Поне до доказване на противното. Все пак всички ние сме ваксинирани с руски или наследници на руски ваксини. Не е като да ни е за първи път.

155

АНОНИМЕН

преди 3 години

Гърбавите не желаят да си признаят че темповете за ваксинация и желаещите да се боцнат са много ниски . Милиони за реклама по медии от сутрин до вечер хиляди агитатори и не върви и не върви. И как ще върви като хората чакат руската ваксина а нея западът не дава да се внася за да си пробутат техните отрови. Когато човек не се е боцнал а му измислят Ковид казват че е от него а не от съпътстващите заболявания , а когато умре тогава не казват че е от ваксината а от тези съпътстващите болести .Смешно

154

Анонимен

преди 3 години

Ваксинираните с руска ваксина пият по бутилка водка и нищо им няма.

153

Чебурашка

преди 3 години

Излагане се вече с проруската цензура и банковите. Правилата на форума трябва да се спазват и от двете страни!

152

Жорко, защо не

преди 3 години

играеш с пишльока си, а се опитваш да умуваш? Такива ограничения като мутренските, не е имало никога! Точно сега не можеш да си частник, защото мутрите веднага те притистат с рекет. Още малко време и ще питате къде *** гладните, това ви чака в ЕС! Преди поне имахме селско стопанство и имаше качествена храна, сега ядеш *** и се мислиш за успял. Сега и пари да имаш, няма какво свястно да си купиш, китайски *** от битака.

151

Гласувайте

преди 3 години

Каква ваксина предпочитате Спутин или с Новичок? При колебания, попитайте Навални.

150

Анонимен

преди 3 години

Да се дават още сега квалификации че тази или онази ваксина е най -добра е смешно.Политика с ваксините не трябва да се прави.

149

Анонимен

преди 3 години

миналата година:-цяло лято слушаме коко са подготвили болниците, дойде есента и си ..-цяло лято слушаме как ше дойдат ваксините, ще се ваксинираме и отворим, сега ни ваксини, ни ваксиниращи, *** от тия сме купили, от ития не, отидехме на Август (може би)-цяло лято слушаме какви пари сме взели от Европа, как ще има компенсации за всички пострадали бизнеси, хората казват че един лев не са взелии Те Така..

148

жорко

преди 3 години

До Анонимен" Руснаците отказаха да съобщят резултатите от тестовете на Спутник. Третата фаза беше кратка. Никой не е казал, че ваксината е лоша, но протокола не е спазен. Сега са подали молба за одобрение от ЕС, значи са дали резултатите. Може да бъдат одобрени, и тогава няма проблем. Ще вземаме и от тях. Руснаците все още имат добра наука. Аз съм се учил там 1978-84, имам представа колко по-напред са от нас.

147

Анонимен

преди 3 години

поредната голяма лъжаза унгария може- всяка страна решавала самаа зъ българия неможе защото се ухправлява от продажен послушник антибългарин комунист банкянскии сега ще пишем измислици да лъжем хоратащото вчера са сложили само 24 ваксини по 1 на часпоне да не бяха го казвалитъпчат ни с огризките на америка и европа и пияткръвчицата на българинабог вижда и е определил на всекиму полагаемото

146

Ти и сега си си ско,

преди 3 години

нека попитат народа, кога се чувстваха по добре, преди или сега!

145

жорко

преди 3 години

До До 89 година: Ти не помниш ли, че частното беше забранено. Че БКП беше несменяема, жителствата, не разрешаваха да се пърува до никъде (до никъде) без визи и висяхме по опашките. Че имаше дефицитни стоки? Че бяхме всички бедни, а сега имаш възможност законно да си богат? Това, че ти не си се възползувал от промените си е за твоя сметка - или си некадърен, по-страхлив. Всяко нещо си дойде на мястото.

144

Анонимен

преди 3 години

А как поръчахме тогава 2 000 000 дози от ваксината на "Астра Зенека" като още не е получила одобрение от ЕС??? И защо не ни дадат право на избор с каква ваксина да се ваксинираме , а ни принуждават да подписваме документ за информиран избор за ваксините на "Пфайзер" и "Модерна" без да е посочено какви противопоказания имат тези ваксини!

143

Анонимен

преди 3 години

До До 89 година,Всичко ни даваше Русия ама живеехме като скотове.

142

Гледна точка

преди 3 години

До АнонименА ти прочети малко книги за историята, за културата, за световните войни ,за менделеевата таблица за Ломоносов за космонавтиката и други. Чак тогава давай акъл.

141

До 89 година,

преди 3 години

искахме разрешение от изток, сега искаме от запад, и какво се е променило в животът ни, нищо, погледнал се Илия, все в тия! Преди Русия ни даваше евтина суровина, евтина енергия, имахме огромни пазари там, затова имаха право да ни държат сметка, а сега само ограничения от ЕС, каква е ползата от членството, нито сигурност, нито икономика, станахме просяци, начело с една мутра!

140

Анонимен

преди 3 години

Когато си купите руска кола, телефон, телевизор или лаптоп .....тогава си сложете руска ваксина:))

139

Анонимен

преди 3 години

До Зозо МАЙ СИ СБЪРКАЛ ИМЕТО СИ ПО ТИ ПРИЛЯГА ГЪЗО

138

Анонимен

преди 3 години

До НякойАма, другаре, правете каквото прецените, кой ви е спрял? Кеф ви Спутник - Спутник. Кеф ви без ваксина - без ваксина.Нас и двата варианта ЧУДЕСНО ни устройват.