237

Анонимен

преди 3 години

Руцката вакцина требе най-напред да се вакцинира, да се види колко антитела добила и тогава да се пущи през дуваро. И да си плати визата.

236

Анонимен

преди 3 години

Няма никакво значение каква и откъде ще бъде докарана ваксината стига да върши работа !!!

235

Анонимен

преди 3 години

До СерьожаКитайците ще ви вземат СибирАмериканците ще ви вземат Якутия и КамчаткаЯпонците ще си вземат СахалинТурците ще си вземат ТатарстанУкраинците ще си вземат Крим, Таганрог и ВоронежФинландците ще си вземат Карелия и Колския полуостровА ти заедно с дядя Вова ще се озовеш на кладбището.

234

Анонимен

преди 3 години

Руската ваксина се препоръчва горещо единствено за русофили. Само за хората със силна вяра във величието на Русия тя е ефикасна, за хората без вяра в Русия е силно токсична и вредна. При тези обстоятелства, аз за нищо на света няма да се ваксинирам с руска ваксина.

233

Обективен

преди 3 години

Споко, нали видяхте,че с тия темпове целокупното ( оживяло и неемигрирало) българско население ще е ваксинирано до 2040 година. Важното е да сме наведени със смъкнати *** посока запад.

232

Анонимен

преди 3 години

Ей герберастки глашатаи от "днес" , всяка държава може да одобри руската ваксина и не е нужно разрешение от ЕС! Унгария го направи и сключи договор с Русия за 2 млн ваксини, които може и вече да са на път!

231

IQ 3.14

преди 3 години

До Анонименайде да не обобщаваш и да не ми говориш на "правиш фирма", окей? земи прочети малко книжки че звучиш като ***, дето му не е вързало да е президент.

230

Анонимен

преди 3 години

До IQ 3.14Ти си от тия, дето не искат да се ваксинират даже, но "искат" да имат избор, разииш и.Избор имаш: ако искаш ваксина каквато искаш, а няма: правиш фирма, регистрираш ваксината в България и почваш да внасяш. Ако и другите дето казват, че "искат" наистина искат даже и пари ще направиш.

229

IQ 3.14

преди 3 години

До Фактруската газ също е безбожно евтина, но не и у нас. нещо ми подсказва, че така ще стане и с ваксините. а на пазара ще има само от едната. и че протестите, тръшкането и мангъра са били некой да обере мазното от надценката за руска ваксина точно преди изборите.

228

IQ 3.14

преди 3 години

До А бестига да я има, сешлисе? или требва да ти се обяснява повече? нямам желание да купувам "квото има", нито да летя до израел да си купя каквото искам. а причините са лични, не ме интересува коя чия е и дали тая на модерна работи по добре от руската и че има китайска.

227

А бе

преди 3 години

До IQ 3.14При условие,че най-скъпата ваксина е около 10$,какъв е проблема да си купиш желаната?А Пфайзера не го ща пари да ми дават!

226

Факт

преди 3 години

Руската ваксина(както и всяка друга) МОЖЕ да бъде одобрена и от отделна страна от ЕС,НО разрешението важи САМО за нея!Нашите да не се правят на лу*ди-централно разрешение от ЕС НЕ е необходимо.

225

IQ 3.14

преди 3 години

не се казва имам ли право да си избирам ваксина. или за чиновниците ше има безплатен пфайзър а плебеите ще си купуват от руската. щот то същото е. много ми е 1986-но

224

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 235" ... пазарна икономика но и за здравето си ще купуваш от където ти кажат неможе руска.."В статията пише, че може.Сега какво ще правиш?

223

Анонимен

преди 3 години

свободен пазарпазарна икономика но и за здравето си ще купуваш от където ти кажатнеможе руска защото на всички близачи на краварски *** са им казали да плюят всичко руско ако ще са мо по 24 вяаксни на ден да се правят- защото българите за началството са торчадъра на путин вече е напъхан в краварския *** сега с помоща на китайците предстои разтваряне и ако е верно че са намерили и лекарство за ковида базирано на лекарството за бясмечтите за милиарди от ваксини отиват в кошчето

222

минувач

преди 3 години

Ей, много специалисти пишат тука да раздават акъл. Кой от вас има някакво образование, свързано с медицината? Или си пишете волни съчинения по опорки или повтаряте написаното от други неспециалисти. Четете документи и статистики и тогава коментирайте обосновано.

221

хахахаааааа........

преди 3 години

Руската ваксина у нас след одобрението на ГОЛЕМИ началници.......

220

Вълканов

преди 3 години

Европейската комисия разреши Руската ваксина да бъде прилагана от всяка членка на Евросъюза, стига тя да пожелае индивидуално. Като общо зкупуване на Спутник от Евросъюза не се предвижда. Всяка страна сама решава закупуването , разрешено им е.

219

Анонимен

преди 3 години

По-скоро ще ни оставят да умрем, отколкото да се ваксинираме с руска ваксина. Толкова много я плюят тая Русия все едно им бърка отзад.

218

Анонимен

преди 3 години

До 222СлавянинБрей не сме знаели,че ,,Спутник" e получила лиценз за САЩ и американците масово се ваксинират с нея!Да,ама друг път!