217

Анонимен

преди 3 години

Трябва да си глупав като русофил за да си сложиш руска ваксина. Спутник V е един безполезен по-точно вреден продукт на руската пропаганда.

216

Анонимен

преди 3 години

Нямаме излишни пари за закупуването на руски ваксини които после трябва да изхвърлим! Малко хора ще искат да се ваксинират с нея,дори Корнелия няма да се ваксинира,може би някой zалупен социалист да се излъже.

215

Анонимен

преди 3 години

Не карате руски колиНямате руски телефони, телевизори ... нищо руско нямате, нали ;)И защо искате руска ваксина против шап ?Тези нищо свястно не са направили, камо ли ваксина.

214

Щирлиц

преди 3 години

Война на ваксини.Първа серия,първи дубъл-камера!

213

Словянин

преди 3 години

Ще се ваксинирам единствено с доказано ефективната и безопасна Спутник. Моя приятелка от САЩ, иначе недолюбваща, меко казано, Русия, след видяното за Астра и Модерна, реши да се ваксинира със Спутник.

212

Анонимен

преди 3 години

унгарците имат премиер унгарец а българите бъл.га.ро убиец

211

Анонимен

преди 3 години

това материалче е да оправдае душепродавниците в българското управление които са готови да загробят целиа народ само и само да си осигурят кюлчета- еврокомисията отговори ясно всяка страна взима решението си самано понеже става дума за много пари а те са по-важни за банкянскиа комунист от народа на българияще се пишат подобни пасквили унгария вецче е договорила 3 милиона ваксини- от китай и русия и подготвя производство на руска ваксинаама там имат за премиер унгареца ние ***

210

Тотално

преди 3 години

Из--глупя-ли сте вие не спират измамите ,а вие сте удавници за сламка. Милиардерите забогатяли ,а бедните по бедни.

209

Защо

преди 3 години

се забавя.Нали Фътмакот я е одобрил.защо не веравте.Защо требва да чекате някакви си медицински европейски лица да одобрят ваксината.Вервайте другари и се боцкайте със спутник

208

Спутник-MOSKVITCH403

преди 3 години

руската Спутник-MOSKVICH 403

207

Анонимен

преди 3 години

Само да питам: Унгария не е ли в ЕС?Те какви са ? Просто на ръководството на държавата Унгария им стиска. А нашите са мазни д.у.п.е.д.а.в.ц.и.

206

+

преди 3 години

Не мислите ,че сега не е време за политически игри и "санкции" срещу рускаа ваксина!?И,ако е в Русия ваксинират населението си ,то за какво трябва Европейската агенция?Нали се сещате ,че в ЕС има натиск да не се допусне Спутник на европейският пазар-монопол за американската...... но не и руската Спутник-защо ли ?

205

Христо Христов

преди 3 години

До @203/207"Ти да не мислиш, че в ЕМА пасат трева?" - в ЕМА не пасат трева, а получават заплати от ес и правят това, което им наредат от Брюксел (политиката на ес не се води от правото, а от интереса). Освен това не забравяй, че централата е в Холандия, един от центровете на ЦРУ в Европа и една от най-лъжливите държваи на света ()където премиерът каза: Лъжата в политиката не е грях.

204

Реалист

преди 3 години

Мълчание има за "услужливия" пожар в завода на Астра Зенека в Индия, защо ли в същото време се бави и лиценза ?????

203

вива

преди 3 години

Само "Спутник", ихууууу!!!

202

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 209Ти премина от приказки за проблеми с доставки в откровени коментари за това колко са "готини" хората от Пфайзер. :))))))Между другото, ти не беше ли загрижена за това, че няма достатъчно ваксини? Сега е проблем, че от Пфайзер искат да се броят колкото дози могат да се извадят (което означава и повече ваксинирани, разбира се).

201

Анонимен

преди 3 години

До @204/208Я сподели какво пише в Лансет за това колко е ефикасна ваксината на АЗ в цифри.:))))))

200

Анонимен

преди 3 години

И между другото, докато ровите из нета, потърсете за драмата около 6тата доза от 1 ампула на Пфайзер, която според Пфайзер се брояла като допълнителна доставена ваксина и следователно трябвало да доставят по-малко. Въпреки че не всеки може да я извади тая доза и че обикновено тия дози се считат за загуба. И че въпросната 6та доза беше одобрена след подписването на договорите и би трябвало да се брои като бонус. Защото изисква специални спринцовки и т.н. Много готин хора са Пфайзер да знаете.

199

@204

преди 3 години

Ами напиши в гугъл АстраЗенека ефективност на английски и ще го намериш. Днес-а доколкото помня трият линкове така че няма как да ти го пусна. Публикували са си резултатите в статия от 9.01 в лансет. Enjoy.

198

@203

преди 3 години

Пич, ти не си добре. Няма как тая ефективност от 90% да е истина. Самите те казаха, че не могат да го обяснят. Е, аз мога. Всеки може. Поради което и одобрението се бави. Ти да не мислиш, че в ЕМА пасат трева? С 1 доза 90%, с 2 - 70%. Както и да е, хайде със здраве. Казах каквото мисля, ако зависеше от мен, Пфайзер щях да ги разсипя от съд, докато не фалират и не се самоубият ритуално. Това което те правят е гавра. Те ни се подиграват и разсипват целия ваксинационен план на континента.