473

Край

преди 3 години

Българските демократи остро осъждат руската диктатураПремиера ни спи като лейтенант от Ндрагентата. *** иначе демокрацията ни по голяма и от руската

472

Корк Тики, Таки

преди 3 години

Вчера " сената" одобри с 92 "ЗА" една монки за Secretary of Defense... падение, падение, а орангутана рекъл още на изслушването че нямал търпение да " работи в Пентагона" и щял да пребори " белия расизъм" в армията, по голям резил за US. Army няма на къде, като се има предвид че Биден ще връща и гейовете и трансовете дето Тръмп ги разкара от служба...мани, мани трагедия

471

Корк Тики, Таки

преди 3 години

За 4 години президента Тръмп не се намеси в нито една държава по света да маха " диктатори" и на налага " полит коректност" и " демокрация", сега за 4 дни комунягата биден и ромката харис обърнаха Америка с главата надолу и започнаха тотална агресия с платените си марионетки какъвто е Навалката. Жалко за великата страна каквато беше САЩ

470

Алкаш

преди 3 години

Московлията е велика демокрация!

469

Лоша работа

преди 3 години

Ще ви накарат да копате с мотиката,а те хрантутниците само ще лапат и ще играят с вашите стотинки.

468

Корк Тики, Таки

преди 3 години

мога да говоря абсолютно безпристрастно за Русия, понеже не съм русофил ( изобщо!), но това което става в момента в там си е чиста проба ПОРЪЧКА и предварително обмислена акция директно срещу суверенитета на руската държавност! ФАКТИТЕ:1. Навални когато стана ясно че Бидона- комунист все пак ще вземе властта в САЩ. въпреки изборната КРАЖБА, изведнаж реши да се връща в Русия...WTF2. Навални замина точно преди да встъпи в длъжност деменцията Биден и ромката от Хиндустан

467

ШЕ КИПНЕ , БЕ...

преди 3 години

ДАЖЕ ШЕ ПОЧНЕ И ДА ПУШИ...ХА,ХА,ХАААААААА...КАКТО СЕ РАЗПАДНА БИВШИЯ СССР , ТАКА И ПУТИН ...ШЕ СИ ХВАНЕ ПЪТЯ...!ТАМ НЕЩЕТА ВЪРВЯТ БАВНО...НО СИГУРНО!РУСНАЦИТЕ НЕ СА ТОЛКОВА ЗАБЛУДЕНИ --И ТЕ ВИЖДАТ И ЗНАЯТ ВСИЧКО...!НЕ МОЖЕ ЕДНА АЗИАТСКА МУТРА ДА ГИ РАЗИГРАВА ВЕЧНО , КАТО МАЙМУНИ...!

466

Навални

преди 3 години

Е клеветник и родоизменник. Много добре си знае кой го е взел на мушка, както и че това не е Русия. Прозрачен е.

465

Хаахх

преди 3 години

До До502Путин е нахлул в поне 5 държави и един почти цял континет"Африка", в последните 5 години.Украина,Турция ,Армения ,Сирия ,Либия.А де не говорим с руфолистиците в колко държави е нахлул.

464

Нищо не кипи

преди 3 години

И скоро няма да кипне. Няма причина просто.

463

наблюдател

преди 3 години

Елцин се оплака навремето на Клинтън че ядрените му специалисти сега карат такси за да изхранват семействата си. Холивуд отговори с филми където някаква Руска мафия продава плутоний на терористи и ФБР съвместно с КГБ преследват престъпниците.Клинтън започна да изкупува ядрено гориво от Русия, и назначиха Путин да държи под око "специалистите". Пачките заваляха и Путин стана велик. Но Путин забрави кой го постави на власт . . .

462

САМО ПИТАМЕ ,БЕ..506

преди 3 години

А , В СИРИЯ , НА ГОСТИ ЛИ БЕШЕ ПУТИНОВАТА АРМИЯ...ХА,ХА,ХАААААААААА..КОЛКО ДЪРВЕНИ КОСТЮМЧЕТА ИМ ПОДАРИХА ТАМ...??!

461

До502

преди 3 години

Путин досега не е нахлул в нито една чужда държава.За разлика от чичо Сам. Ако не е Путин,досега да е станала трета световна война,русофобе.

460

Критикуващите

преди 3 години

Путин, да си дооформят комплексите. НАЙ- ДОБРИЯТ ПРЕЗИДЕНТ В СВЕТА ВЪОБЩЕ. И с много качества. Гледайте си краварката в левия ъгъл от славяновското пасище и не си тормозете главичките с непосилни упражнения.

459

Истината

преди 3 години

То и България кипеше през лятото,но и на нашия вожд не му пукаше.А как се е загрижила сега за Навални,който 1месец ще полежи в затвора и ще го пуснат.А колко бели може да ни донесе тая защита,тиквата не може и да схване.

458

Анонимен

преди 3 години

Путин е психопат, той няма да се спре докато не види, че света гори.

457

Анонимен

преди 3 години

Бройката на протестиращите е смешна. В София имаше десетки пъти повече на големите протести, а сме сравнително малка столица.

456

Анонимен

преди 3 години

Ще им бъде трудно срещу бруталния репресивен апарат на джуджето, което върна комунизма в Русия, но в нови дрехи. Запада трябва да им помогне.

455

Бай Дън

преди 3 години

Знае ли за това?!?

454

Пре. Ебални

преди 3 години

Какъв е тоя На.срални обикаля си свободно, лекуват го, някой олигарх искал да го шитне, тоя пък топи Русия. Продажен деревник.