533

Защо????

преди 3 години

Защо Навални не пусна пълнолетната си дъщеря и непълнолетния си син на протеста? Защо пробутва чужди деца като заклет терорист на първа линия, а пази собствените си деца?

532

Анонимен

преди 3 години

Струва ми се, че покрай тези протести Навални все повече се отдалечава от живота. Управляващите Русия няма да търпят дълго една пешка на Германия да провокира президента на Россия. Ще изкара месец-два, докато някой "пиян" задържан се скара с А.Н. и му види сметката. Така се практикува в азиатските държави - Русия, Китай, Северна Корея. И не само там.

531

факт

преди 3 години

Путин на руски значи пътник...

530

Ани

преди 3 години

Аз съм песимистка.Когато 1992 Клинтън взе властта в САЩ, в источния блок се появиха мутрите. Всъщност Путин е креатура на Клинтън.Клинтън е от Демократите в Америка. Сега отново Демократите са на власт.

529

Джордж Ганьов

преди 3 години

Санкции на РБългария срещу САЩ.

528

ПУТИН СИ ОТИВА

преди 3 години

РУСИЯ ВЕЧЕ СЕ ЗАПАЛИ ОТ БУНТОВЕ!

527

Rrrr

преди 3 години

Ало,руснаците кой ви разрешава ,да коментирате в бг форумни

526

ХАХАХАХХААА

преди 3 години

ГЛУПОСТИ-ИМА НЯМА СТО ХИЛЯДИ НАРКОМАНИ И *** ПЛАТЕНИ ОТ СОРОС И БОЛ *** ПЕВИЦИ, ,ПСЕВДО ЖУРНАЛИСТКИ -С ЕДНА ДУМА ***

525

баба мара

преди 3 години

този навални какво работи с какво се издържа много съмнителна история

524

Ейййй

преди 3 години

Голям хонорар ще има за Навалния.

523

Azzz

преди 3 години

Браво на руската полици! Само бой за такива мръсни гадове!!!

522

ognyanz

преди 3 години

До Анонимен 560: Никой няма интерес от Tрета световна война. И не случайно Байдън още щом влезе в Белия дом каза, че ще преговаря с Русия за удължаване с 5 години на действието на договора за ограничаване на стратегическите оръжия - нещо, което Русия предлагаше на Тръмп, но той си правеше оглушки.

521

Анонимен

преди 3 години

" ... на никой не му пука за Навални ... " За Навални може и да си прав, обаче за Путин ми пука, и то яко. Отдавна повтарям, този ще запали пожара, Големият Трети Пожар.

520

икономист

преди 3 години

дела и глоби и тия хрантутеници на сорос ще клекнат, много станаха безделниците и нахлебниците по света, за кой о напред, в САЩ само са 50 милиона, и в еЕСССР още толкова, горкия дядо Шороши, пак ще трябва да прави някоя борсова мърсотия

519

идиоти

преди 3 години

До Анонимен 563 "какво чака нато???"ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАААААААААААААААА........

518

Анонимен

преди 3 години

това е вчерашен вестник. на никого в България не му пука за Навални и вътрешните работи на Русия.Въпросите са други: какво става с ваксините? нали ни кандърдисват да се ваксинираме? защо ЕС партньорите получаватв пъти повече ваксини? ние сме трета ръка европейци?Това е важно, а за Навални утре никой няма да говори освен платените медии, които силом раздухват проблем на празно място.

517

Как се прави рейтинг

преди 3 години

Много просто: Навални има условна присъда (за криминално дело) и трябва да се явява периодично за да се подписва. Умишлено не го прави, за да го осъдят на реален срок и да се обяви за жертва на Путин. Просто, нали?А в сибирският град Томск вероятно е открил корупция и някой от тамошните корумпирани е искал той да не стигне до Москва за да си публикува разкритията по медиите.Но Путин няма никакъв интерес да се занимава с него.

516

сиромах

преди 3 години

Ами тя и България кипи от вече почти 200 дни/повече от 6 месеца/,ама на някой от борещите се за внос на демокрация в Русия,а и не само там да му дреме на дремалника?Стига сте плакали за един крадлив мошеник/Навални/,а плачете за нашите пребити млади хора,влачени,ритани блъскани в полицейските бусове!Що за лицемерие и и плонжиране пред американците?!Там смачкаха от бой демонстриращите ама ние си мълчим защото та бият демократично,не като в Русия тоталитарно!

515

ссс

преди 3 години

Страната на мрака...

514

чоко

преди 3 години

Руснаците имат инстинкт за самосъхранение.15 000 не представляват 1 500 000 руснаци.Виждате,че и в Русия използват деца на протеста/най-отвратителният номер с индивид,който още може да се манипулира/.