493

Некой

преди 3 години

Русия кипи: Още не е закипяла , закипи ли както трябва света ще прекипи. Питайте дъртите немци , ако някои не знаят историята.

492

Анонимен

преди 3 години

Русия има 1100 града,1500 селища от градски тип,153 000 населени села и около 15-20 000 ненаселени села.Или общо в общо 170 000 администрирани селища,в които живеят 147 000 000.Та десетките градове са под-под1%% от общия брой.15 000 днешни демионстранти с които небяха децата на Навални-въпреки че папа пригласи руските деца на демонстрациите. да де с децата му бройката 15 002 на демонстрантите пак щеше да е<от1%.Власовската злоба на част от тренираните демонстрантите бе подкрепена от Борисофф.

491

В

преди 3 години

Стига лъгахте бе олигофрении платени...Тоя за руснаците е като Къци Вапцаров за българите,кипела Русия боже какви нелепи лъжи...6 години живея тука не съм чул тоя някой да го има на сериозно,предимно подигравки...Има около 500 платени подръжници *** от запада и това е...

490

Анонимен

преди 3 години

'' Над 2500 души са задържани при протестите в Русия ''.....................а Резидента мълчи ли мълчи като комунист на разпит ...за другарката Нинова е просто 'вътрешен проблем'тука БСП при приближения и резидент доказаха, че не са мръднали на милиметър от комунистическо-съветското мислене, че подкрепата за протестите в България са били просто политическа игра ... просто личен интерес

489

българин

преди 3 години

още преди 10 години се чудех как го търпят тоя прибирач на американски хонорари, време е за леген цимент и в Москва река, а тая предателска *** да я съберат и гоу фак където искат...пречистват народа отсяват плевелите...

488

Мишо

преди 3 години

До Найко - ти човек ли си или робот? Или си толкова екзалтиран от глупостта която пишеш, че чак я пишеш несвързано и неграмотно!?

487

Мишо

преди 3 години

Интересно, изчисления в долари. Дали не е просто съвпадение или е просто безграмотно написан и прекопиран материал написан и режисиран от смотаняците работещи в американското посолство?!

486

Найко

преди 3 години

Хайде , събуди се славни народе,не оставяй шайка олигарси и диктатура на отчаем властолюбец да те манипулира и краде ,Навални е достоен и ги е страх подкрепете го,е има и у нас разни Призедента на които не им е приятен но до нови избори а там в Русия няма избори..82

485

До 541

преди 3 години

В Америка онези щурмуваха конгреса! Тези не съм чел да са влизали в Кремъл ... несравними са нещата

484

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Ауу ! Колко репресии срещу мирно протестиращите ? А в САЩ ,пред Капитолия ,направо разстреляха четири човека по демократично .

483

Анонимен

преди 3 години

До русофоП Пустият му Черноризец Храбър и той рушнак ? Че и Йоан Екзарх ? Отдавна работят рушаците ,отдавна .

482

Анонимен

преди 3 години

"Русия кипи: Десетки градове на протест срещу ареста на Навални"Да кипи означава всички да са на улицата, а не по стотина грантаджии да обикалят улиците в няколко града.

481

РасПутин

преди 3 години

До РасПутинЗадрасканата дума е онази, с която Боко нарече своята любима поцинкована кофа Караянчева

480

Анонимен

преди 3 години

Ха ха ха...Русия кипяла.От какво кипи бе,***.Излезнали 5 хиляди платени ***.От тях половината деца да бранят един национален предател,на който ще му обръщат хастара в панделата.Ама и хубав бой отнесоха хлапетата.

479

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен СЛЕДВАЩОТО Е САКРАЛНА ЖЕРТВА. СКОРО !

478

Цирк демокрация

преди 3 години

До Демократ Хе, хе ,хе !!! Демократ значи ,многополово наркоманче ,ксенофобче и расистче ? .Цункаш черни ноги ?иИ да се омъжиш или ако си ТО ,да се ожениш .

477

Анонимен

преди 3 години

До Алкашки *** Нещо вониш на многополов кюлот ?

476

Демократ

преди 3 години

Путин е бандит от световна класа.

475

глупост

преди 3 години

ХАХАХАХАХАХАХАХХАХХХААААААААААААААААА............

474

Анонимен

преди 3 години

Ако това е кипене, тука сме избухнали във свръхнова.