453

Анонимен

преди 3 години

Абе не знам дали"Ври и Кипи"ама нямам спомен скоро да са превземали Думата!

452

ПУТИН Е ПЪТНИК

преди 3 години

ОТИВА СИ ...СЪЩО КАТО ВЕЛИКИЯ СССР!

451

Не се

преди 3 години

страхувайте подложени сте на унищожение. Прости *** ни го навървиха за пари утре сте бедни и безсилни като мравките.Вече няма музика ,няма театър,няма кино, няма умни и образовани деца ,няма медицина,няма работници добре платени,няма политици има щайки свурзани е какво остана да си ходите по бързо.Друг ще ви земе БЪЛГАРИЯ>Хайде чао аз умирам.

450

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

ПУТИН Е ПЪТНИК...ХА,ХА,ХААААААААААА

449

Анонимен

преди 3 години

Новините в БГ са само пропаганда. Това явно е демокрация.

448

Анонимен

преди 3 години

От дойче веле ли копирате или от други демократи, от тях разбрах че е вредно да имаме евтин газ, и е в наша полза да платим 2 милиарда за самолети който са на хартия и бог знае кога ще дойдат.

447

Мяу

преди 3 години

Анонимен, използваш форума да внасяш. ЗАБЛУДА СРЕД ЧИТАТЕЛИТЕ.

446

Когато

преди 3 години

стане всички бедни и прости ще разберете как с с журналистически приказки са ви го навървили.Хайде да ви е честито случайни новите тъмни сили.

445

sd

преди 3 години

Айде, жужака със счупена кратуна час по-скоро!

444

Анонимен

преди 3 години

До ГаляГаля не ви ли омръзнаха тия глупости с финансирането от Запад? Аз съм на 70 години тая басня с финансирането от Запад я чета от момента от който се научих да чета 1957г. От 63 години едно и също едно и също, така ли не можахте да измислите друго?

443

Отечествен Фронт

преди 3 години

До podkrepqm Гледам гледам колко са ти минусите тук нещастен либерал .За днес не изскарал и пукнат ръждив грант ,скоро ще те сменят май .Постарай се малко повече господинчо неграмотен .

442

Анонимен

преди 3 години

До Попа"А защо не писах те така за протестите срещу Борисов?"Защото корумпето Васил Божков няма нищо общо с Навални.

441

Пак по опорката?

преди 3 години

До Анонимен 481: И кои са повече - паткарниците или свинарниците?Смешен си.Американците бяха при Навални докато беше в Германия (това го коментираха в Русия) и вероятно са го инструктирали какво да публикува.

440

българин

преди 3 години

Я! Колко много "русофоби" имало в Русия!!! Ние тук си нямаме толкова много - ако всички те дойдат в България, сигурно ще изпълнят площадите и булевардите на София, нещо което ние, българските "русофоби" не можахме!!!

439

Анонимен

преди 3 години

До ТошетоВасилевса на българските русофили е сериозна работа. Дворец на площ 40 хъти по-голяма от княжество Монако с 20 декара основен корпус , 5000 дка лозя, 10000 дка гори, винзавод, конюшни, паткарници и свинарници.

438

Пак по опорката?

преди 3 години

До Мяу: Вече мина към откровени лъжи (нормално за русофобски ***). Путин има 6 годишен мандат, който изтича през 2024г.Четете Википедия: След като измененията в Конституцията на Руската федерация влязоха в сила, той (Путин) получи право да участва в новите президентски избори през март 2024 година.

437

Ха-ха

преди 3 години

Какъв опозиционер е Навални? Като нашия Христо Иванов. Смех, смех смех ...

436

Тошето

преди 3 години

Владимир Велики - Василевс на всички българи и русияни!

435

Попа

преди 3 години

А защо не писах те така за протестите срещу Борисов?

434

Вие

преди 3 години

Българи колко по- вече ще ставате глупави.И искате да станете американци значи никога потъвайте в бездната на простотията на запада.Вие сте продадени и нацепени.Докато капят парите сте нужни и после без свинска мас ще го ядете.Запомнете.