33

Анонимен

преди 3 години

Xa..xa..a колко пъти до края на годината ще е мутирал сегашният ковид? Може ли министъра да отговори, как сегашната версия на ваксина ще е ефикасна и предпази хората за бъдещите мутации на вируса, които неизмено ще се случат до краят на годината.

32

Анонимен

преди 3 години

още малко Ви остана

31

Анонимен

преди 3 години

Има план и се говори за излизане от кризата евентуално средата на 2022 година. Тази година ще е като предишната. Почнаха със щамовете, бил тук английския щам, нямало го. Гледах го в Тази Сутрин, графики на гени, и аз мога такива графики да направя експоненциални за фалити на фирми и хора.

30

Анонимен

преди 3 години

Време за реформи е! Времето на празните приказки на Борисов изтече. Избори 2021!

29

Пижо

преди 3 години

И докато ваксинират други 2 млн. на тия, първите, ваксината вече ще е изтекла. И то без да броим новите щамове, на които тия ваксини не действат. Бах, що крадене пада с тия ваксини. Добре, че мафията на ГЕРБ ще може да краде само още 2 семеца, после - при бай Ставри! Всички! До най-малката калинка. Бай Ставри е строг, но справедлив!

28

Анонимен

преди 3 години

Не знам дали за нас ще има игла до края на годината, ама за тебе Коце че има чеппп при Бай Ставри още април месец, гаранция !

27

Анонимен

преди 3 години

Два милиона българи да ти поставят иглата на тебе, Ангелов!

26

Очуден

преди 3 години

Ще изчакаме да видим оня ботоксовия министър ще оживее или ще умре!Ако оживее значи са го инжектирали с друго а не с ваксина щото тя е противопоказна за силиконови физиономии!Абе оня министър кога намира време да се занимава с министерства е защото като го гледам повечето му време отива в салони за красота,къносване,фризиране.лакиране.мазане с разни помади..

25

Зоро

преди 3 години

Днеска 91 трупа казаха "Защо пуснахте учениците от 1-4 клас."

24

Хахаха

преди 3 години

Тя работата с ваксините май стана като с фърчилата,ще се чака да построят завода,дотогава дано всичко да е отминало.

23

Анонимен

преди 3 години

Ботоксовия дава ли си сметка, че няма да е цял живот министър и все някога ще се наложи да ходи по улиците и че ще бъде заплют право в мутрата от хората.

22

Анонимен

преди 3 години

Не си ли научихте урока есента, че отново искате да експериментирате с децата,

21

Бахахахха

преди 3 години

*** за теб ангелова.

20

Анонимен

преди 3 години

Тя ваксинацията докато е безплатна ще е така тромава и бавна .Като стане платена всичко ще си дойде на мястото.

19

Отговорили са!

преди 3 години

До АнонименЗаявките се правят предварително, преди да се знае коя компания първа ще бъде одобрена. Тоест От първата одобрена X броя, от втората одобрена Y, и от третата Z.Това, че Астрата е трета, никой не е знаел.

18

Гробокопач

преди 3 години

Пичови, Дяволов е Бойко в докторска престилка;))), по галено министър Боц-Боц;))) А нема доктор, за който фикс идея в животът да не е иглата и спринцовката. Той с тва се ражда, ръйш ли;))) Ако дофторят нема пациенти, той ша изкука, ша изпатка и ша почне са боцка самият той. За да не стават тия сакатлъци, Бойха ги зарадва най-много тях - предостави им цяла България за боцкане;))) А види ли спинцовка и игла, дофторят спиране нема!;))) Ша са погрижи той, за сички вас!

17

Анонимен

преди 3 години

Може,ли още Юни, защото ми се ходи в Гърция.Имам от миналата година във фризера неизядено контра филе и пилешко.

16

Недоволен

преди 3 години

Лъжливи мошенници..... нали беше осигурена ваксина и до лятото трябваше да са вакинирани повечето.....от тези които искат. Всичката ви работа е такава. Мръсни лъжци и негодяи. Лошото е че всички сте с тези които плащат

15

Анонимен

преди 3 години

Да има да зима не пусне ли кафета и дискотеки ваксина няма

14

Мяу

преди 3 години

2 милиона май не са 70% от 7 милиона - както и да ги смятам, по-скоро са към 30%, т.е. епидемична обстановка до края на Април - ама 2023 година. Гарантирано от ГЕРБ.