178

Вече

преди 2 месеца

требе да ги изгоним и да затворим държавата. И да си оправим нашето и да спрем да слушаме фалшивите новини. Това е решението.

177

до стадото

преди 2 месеца

Може много лесно да се отървем от тия ***, още на 4-ти април

176

Анонимен

преди 2 месеца

До Наблюдател 2020 година починаха 2200 човека по малко от 2019 ? Никой не е вечен ,само лъжата е вечна ?

175

Наблюдател

преди 2 месеца

Лъсна голия гъзз на управляващите и НОЩ. Не са поръчали навреме ваксини и заради това краят на епидемията се отлага за средата на 2023г. Заради тази немарливост много хора ще умрат, много бизнеси ще фалират, а разликата между Европа и България ще стане още по-голяма.

174

бацо

преди 2 месеца

Откъде накъде ще нарежда тоя да ме ваксинират насила с нещо дето не го искам. Аман от калинчовци. Добре, че идат избори.

173

Анонимен

преди 2 месеца

АНГъла е за съд

172

Стефанов

преди 2 месеца

Вие, некадърници, с вашата организация е по-вероятно да завършите магистрала Хемус преди да ваксинирате населението. Нито едното ще направите, нито другото...

171

В

преди 2 месеца

Всеки ден валят тонове новини за починали възрастни хора от тези смехотворни американски ваксини...Тука всички дебилчетаа плювахте по Руските ваксини,които не били тествани уж, а след 2млн., ваксинирани в Русия никой не е починал вселдствие ваксината, а ваксинираните се радват на здрав имунитет...

170

Учуден

преди 2 месеца

До Анонимен 174

Аре бе, да не искаш да кажеш че има тарапана от желаещи доброволно да се ваксинират. Та чак ще има бой и пререждания и дори рушвети и връзки за да се вредят за заветната божествена течност?

169

епидемиолог

преди 2 месеца

А този Ангелов с полиция ли смята да извърши това упражнение с иглата??? Или има по-интересни предложения за принудително доброволно ваксиниране?

168

Анонимен

преди 2 месеца

Ваксини няма. Няма и да има скоро. С пр.ъдня боя не става. Докато не направят в Европа заводи да произвеждат ваксините - няма да има ваксини за целта. Европа е зависима от Китай и от САЩ. Не може Европа да чакат като последните просяци ваксини, които са платили предваарително. В Испания се бият за ваксини. До момента над 150 000 испанци се имунизираха в съседна на Валенсия област. България е девета д.у.п.к.а на к.а.в.... ала

167

Анонимен

преди 2 месеца

Това с ковида и ваксината е като съвременен прочит на "Новите дрехи на краля".

166

Анонимен

преди 2 месеца

Всеки щом се ваксинира
за година-две умира
или остава ***
психопат за цял живот

165

Анонимен

преди 2 месеца

Ангелов убеден, до края на 2121 г. всички ще получат невидимата ваксина :) Да живее българският избирател, та да си преизбира все същите лъжци!

164

Анонимен

преди 2 месеца

Геноцид над човечеството. На хората им харесва явно ,да ги лъжат, контролират ,манипулират, ограничават. Да не са подвластни на собствените си мисли, а на тези които ги управляват. Това е да те направят биоробот. Отдалечаване от Бог и всичко истинско.

163

Анонимен

преди 2 месеца

Ангелов кожената ваксина да получи aнално, ама като го гледам може и да само такава да си бие. Ще се намерят ли толкова блами след тая тежка пропаганда

162

Анонимен

преди 2 месеца

Ковид фашизма ще бъде ликвидиран не от ваксини а от война срещу фашистите налагащи ни ковид терора

161

Камекона

преди 2 месеца

"Не съм и предполагал, че българинът е толкова чудовищно пррррост - не щял ваксини, не щял мерки,"

Явно и европейците са чудовищно прости, защото те не само не искат, но правят и бунтове. Но ти и това не си предполагал. Какво ли изобщо може да предположи един промит цъpвул

160

Анонимен

преди 2 месеца

Ама аз не ща иглата на менистера! Да си я туря сам.

159

Аз съм си аз

преди 2 месеца

До анонимен 163

Ми ти нали си много умен ваксинирай се и толкова. Какво те интересуват другите дали ще се ваксинират или не ? То си е тяхно право да си вземат решението.
Аз лично не искам да ставам бяло опитно мишле.