53

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Този още ли не е...убеден,че след 2-3 месеца ще е...аут барабар с кухия си...началник.

52

Анонимен

преди 3 години

Не бе тоя дрънка глупости и съм убеден,че Шментьо Капелов така му е казал да говори.Или е абсолютна калинка и не му е ясна картинката.

51

Б

преди 3 години

В потвърждение той посочи, че газът, който преминава по Балкански поток през наша територия, Сърбия го закупува на 23 лева на мегават, а ние го плащаме 30 лева на мегават."Това е резултат на престъпното безхаберие и на Министерството на енергетиката, и на Булгаргаз и на Булгартрансгаз", изтъкна Петков. Убийствено за газовата ни сигурност е, че всъщност от т.нар. Балкански поток единственият потребител в България е Булгаргаз, а тръбата минава през територията на цялата страна и не захранва нито един град, нито едно българско предприятие, посочи още Петков. Най-скъпият газопровод в с

50

Б

преди 3 години

Има ли нещо направено като хората? :"Тази шайка - Булгаргаз и Булгартрансгаз, когато и да ги изпоарестуват, все са закъснели. Защото те товарят българските консуматори, за да плащат огромния кредит, от който крадоха всички вкупом за изграждането на т.нар. Балкански поток". Това заяви лидерът на АБВ Румен Петков пред журналисти.Той определи като "грозна лъжа" твърдението на премиера, че България е газоразпределителн център. "Ние сме консуматор и то консуматор на скъп газ", категоричен е Петков. В потвърждение той посочи, че газът, който преминава по Балкански поток през наша те

49

фтф

преди 3 години

2 млн до края на годината, докато стигнат тази бройка, вече ще трябва от 6 месеца да са ваксинирали отново първите хора, които са я получили, защото били на първа линия или стари/болни...абсурдът е пълен и край не се вижда така :-D

48

Анонимен

преди 3 години

2 милиона са 30% от населението. Отделно, че ваксината пази 6 месеца. Какво става? Как ще постигним 70% - 4 милиона и 200 хиляди за 6 месеца. Нека математиците обяснят. Май и това е пунта мара.

47

Анонимен

преди 3 години

Абе вчера гледам Арнолд Шварци спря на един паркинг в САЩ и вдигна ръкава,сложиха му ваксина.Какво се мотате бе Ангелов?!Ваксинирайте масово иначе ще изпуснете юздите и ще ви избесят по стълбовете!

46

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Който оцелее,ще продължи нататък,или дървен костюми слагат те във трапа.

45

Анонимен

преди 3 години

Е на това му се вика некадърност!Да имаш ти всички властови лостове в ръцете си и да не знаеш какво да правиш!Абсолютни некадърници!ДОЛУ ГЕРБ!!!!!!!!!ОСТАВКА!!!!!!

44

Обречен експеримент

преди 3 години

Училищата не трябва да се отварят за големите ученици и Ангелов много добре го знае. Идва щам, който засяга предимно млади хора, учителите не са ваксинирани, дистанцията трябва да се увеличи на повече от 2, 5 метра. Проф. Христова каза, че често трябва да се проветряват класните стаи и то по 20 минути(т. е. половината от часа), а децата да са на течение, с отворени прозорци и врати. За какво отваряне става дума, за глупостите на Вълчев ли? Или за реална здравна преценка от компетентните лица?

43

Анонимен

преди 3 години

Внесете руската ваксина бе Ангелов.Унгария как го направи?Марди такива!

42

Коджасиклиев

преди 3 години

Само плямпанe по телевизора всяване на терор психо атаки и никаква свършена работа!

41

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

В резерв остана ви от мазнинката ?!Очаквайте ваксина със иглата.А по нататък със 5G-то,код 666 ще ви командва чипа.

40

Анонимен

преди 3 години

Ей тоя се подиграва с народа!Евреите вече ще стигнат 3 милиона,а той ми говори за два до края на годината.***!В момента трябваше да сме минали поне първия милион бе Ангелооооов!Издишате ГЕРБ!ИЗДИШАТЕЕЕЕ!!!!

39

Анонимен

преди 3 години

А за ботоксовата принцеса - кожена инжекция. Бай Ставри ще я слага.

38

Друг Помнещ

преди 3 години

Цола Драгойчева обещаваше кофи, бай Тошо деца ни обещаваше, тоз игли и ваксини....

37

КЛИЗМА

преди 3 години

СПАСЕНИЕТО масово прилагане на лечебни клизми и кръвопускане. Утвърдени лечебни методи от средновековието за лечение на всякакъв вид болести.

36

м,да

преди 3 години

Ще има 2 милиона бракувани ваксини!

35

Бай Тодор

преди 3 години

Ми те пенсиите и ангалите са повече....

34

Анонимен

преди 3 години

Трябва да има нещо много специално в тая "ваксина" за да се напъват толкова много да я сложат на всички.