39

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 35"по 1 година в сибир да чукат камъни и ще им мине"Грешиш. Вярата в демкрацията и справедливостта не "минава", ако човек е свободен по възгледи и душа. Това, че вие сте роби, и никога не сте вярвали в тези неща е друга тема.

38

Иман кацарски

преди 3 години

С тези действия Путин доказва ,че е абсолютен диктатор в Русия .Ако Навални има някакви прегрушения ,трябва да бъде съден от НЕЗАВИСИМ СЪД ,КАКТО Е ВЪВ ВСЯКА ДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА И АКО СЕ ДОКАЖЕ ,ЧЕ Е НАРУШИЛ ЗАКОНА ,ДА БЪДЕ ОСЪДЕН. Явно на Путин му харесва КРИМИНАЛНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА СИСТЕМА НА ТАВАРИШ СТАЛИН.ПРОКЛЕТИ ДА БЪДАТ КРИМИНАЛИТЕ И ТИРАНИТЕ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКО ЕСТЕСТВО.КАКВА ДЕМОКРАЦИЯ МОЖЕ ДА ИМА В РУСИЯ ПРИ ПУТИН--ТЕРОРИСТИЧНА ДЪРЖАВА ,КЪДЕТО ПРАВАТА НА ЛИЧНОСТА СА НУЛЕВИ.

37

Пенецилин

преди 3 години

Русия само трябва да арестува максимум 1000 чужди агента и да ги прати да охладят страстите на студено в Сибир и всичко ще е както трябва.Вече не може да бъде осъждана за такова мероприятие - ето а демокрацията на демокрациите - Америка действат още по-твърдо!

36

Анонимен

преди 3 години

Кажете за предателството ве? Какво точно е предал?

35

Анонимен

преди 3 години

До ПО ПРИМЕРАА кога ще призовете към Щурм на Кремъл, пак "по примера на Америка"?Или русофилските мзъци дори не могат да асимилират, че в Русия може да има такъв протест, дори и да е с фалшиф претекст (както беше в САЩ)?:))))))

34

Анонимен

преди 3 години

Злото Джудже е изпаднало в истеричен припадък .

33

Анонимен

преди 3 години

по 1 година в сибир да чукат камъни и ще им мине

32

Анонимен

преди 3 години

А Навални откъде има за да се разхожда със самолети,да се лекува в Германия,че и жена му и адвокатина му заедно си пътуват!?

31

ПО ПРИМЕРА

преди 3 години

По примера На Америка, трябва мигновено да бъдат заведени дела за хулиганство, призоваване на безредици и насилие и после пратени на път към Сибирския леден дворец на ***.

30

Анонимен

преди 3 години

Навални ще лежи дълго в затвора, така че предлагам новоизлюлите се негови защитници да отидат на протеста за да изразят подкрепата си. Полицията ще им надуе кофите, но поне ще са заработили грантовете с работа, а не с писане по форумите ахахахах

29

Анонимен

преди 3 години

А защо Путин трябва да е беден? А защо никой не покаже колко е богат американския президент?

28

Хахахахахахахахахаха

преди 3 години

Путинистите мноооого "демократично" действат, по сталински.А в САЩ как арестуват протестиращите срещу фалшификациите на президентските избори - по байдънски или по ссороcки, а???

27

Анонимен

преди 3 години

А бе откъде взеха толкова подробности от БТА? Тука журналята от Витошка,Дондуков и НДК, не мърдат по далече!

26

Чебурашка

преди 3 години

Как ли щеше да се чувства шайката превратаджии на фигуранта ако хвърляше яйца по културни паметници в Москва и бомбички срещу руската полиция? И щеше ли след това някой да има смелост да пише за "Хунтата на Путин" по руските сайтове?

25

Анонимен

преди 3 години

Точно така трябва да се постъпва с вътрешните врагове, които подриват сигурността на държавата в услуга на Copос и САЩ

24

Анонимен

преди 3 години

До А после -ох болиИнтересното е, че подкрепяте такъв като Путин, който краде от точно такива като вас. Мачка ви брутално, а вие му лижете ботуша, при това напълно безплатно.Какво поражда такива *** наклонности?

23

Аз

преди 3 години

Аз съм за Путин и Русия, но тук като гледам, че работят с АБВ и хората на Малинов ми става лошо...Никога не бих подкрепил тези бандити!

22

Ясно

преди 3 години

Като гледам сащ май в Русия има повече демокрация, щом още не са вкарали Навални в затвор за дълго. Ако такъв предател беше в сащ щеше вече да гние в лагер, така че....

21

АнонимеН

преди 3 години

КОЙ ИЗБЯГАЛ ОТ СЕВЕРНА КОРЕЯ, ЩЕ СЕ ВЪРНЕ ТАМ ДОБРОВОЛНО!!!НАГЛЯРНИИ Е НАПЪЛНО НЕНОРМАЛЕН, А ТАКИВА СА ЗАПЛАХА ЗА ВСИЧКИ!!!!

20

PR акция

преди 3 години

Филмова студия Сорос и петролните компании на сащ само каква нетрадиционна кампания удариха срещу Северен Поток!Бива ги!