19

Анонимен

преди 3 години

До до 14/16 Другарю, даваш това дело за пример там те заковавам. Дай други да видим.:))))

18

Анонимен

преди 3 години

До до 11/14Няма кражба. Самата фирма опроверга това официално. Руските сатрапи слуги на Джуджи просто използват фалшиви обвинения.

17

А после -ох боли

преди 3 години

"обширният материал, съпроводен с над двучасово видео" - е добър доказателствен материал за клевета о опит за уронване на авторите на управата.Смятам че престоя в Сибир ще бъде удължен.

16

АнонимеН

преди 3 години

НАГЛЯРНИИ ДА ГНИЕ В ЗАТВОРА ДО ЖИВОТ!!!НИКОЙ НОРМАЛЕН НЕ БИ СЕ ВЪРНАЛ В АДА ЩОМ ВЕЧЕ Е ИЗБЯГАЛ ОТ ТАМ!!!-------------КОЛКОТО МОЖЕ ДА СЕ ПОДОБРИ НЕЩО В АДА ТОЛКОВА И В КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ МЕКАТА НА АТЕИЗМА И ЗЛОТО НА ЗЕМЯТА!

15

до 14

преди 3 години

Това е само едно от делата срещу него, бавноразвиващи се приятелю. Не знам какви копейки те гонят, но очевидно си тук само за да тролиш.

14

Патриот

преди 3 години

Световния педо демократски елит се опитва да направи майдан в Русия!Изборите във ФАЩ де факто това си бяха!Укрилени от упсеха в самата мека на демокрацията,след тежкия провал в Беларус, сега се мятат на Путин.

13

Анонимен

преди 3 години

До до 8Самата компания даде опровержение, че не е имало никакви причини за такова дело, а не, че не е имало политически мотиви.Тва червените каскети сте трагедия отвсякъде. Даже не можете да лъжете като хората.:))

12

до 11

преди 3 години

Тоест кражба от някаква фирма е равна на национално предателство, до толкоава, че режима да се занимава лично с него да го трови.Ай не ставай смешен с тъпoтиите си. Гледай си там копейките.

11

USA прецеденt

преди 3 години

Всики подстрекаващи към безредици - арест и на следващия ден съд - както в америка!Така е най-демократично!И няма да има западни забележки!

10

до 8

преди 3 години

Навални е в затвора по дело заведено от френската компания Yves Rochen за кражба в особено големи размери. По въпросното дело съдът в Страсбург се произнесе че няма политически мотиви.Следващия паът защо първо не се информираш вместо да се изказваш неподготвен?

9

Там е

преди 3 години

Погледнете сащ и тогава говерете за диктатура и фашизъм, ясно *** и пр. ***

8

Анонимен

преди 3 години

Другари, тука искате ли Бойко да арестува протестиращи или искате Путин да си даде оставката щом има протести там?

7

Анонимен

преди 3 години

Тотаитаризъм майка - я си казал нещо, дето не пасва на режима - айде в кауша. А платените *** по-долу подкрепят каззаното. Досега не съм видял никъде написано, даже и от троловете - какво предателство е извършил Навални. Червената колона здраво си заработа рублите и копейките тук в тоя сайт.

6

юбералес

преди 3 години

До АнонименКакви гласоподаватели като му е забранено да се кандидатира. Холокоста също е бил законен и Априлското възстание е потушено според закона.

5

Анонимен

преди 3 години

До Защо55 милиона гледания :)))И тепърва започва.:)))))

4

Анонимен

преди 3 години

Очакваше се Вашингтон да организира НПО-тата за финален щурм в защита на престъпника.

3

АнонимеН

преди 3 години

В КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СА 80% АТЕИСТИ! ТОВА Е МЕКАТА НА ЗЛОТО НА ЗЕМЯТА!!! 15% МЮСЮЛМАНИ , 4% ДРУГИ РЕЛИГИИ И1% ХРИСТИЯНИ ИМА В КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ, А ТЕ НЯМА КАК ДА СЕ БОРЯТ СЪС ТОЛКОВА ГОЛЯМО ЗЛО КАКВОТО Е НАСЕЛЕНИЕТО НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ!

2

Анонимен

преди 3 години

Нахални - по закона! Престъпник ли е - в пандиза! Ако не - на свобода. А на свобода, той е никой, дошъл от никъде и отиващ в нищото. Има 0,96 % от гласоподавателите.Нека човека си пропагандира, нека се презентира, свобода и успух.

1

Защо

преди 3 години

Предателя Навални, нанесе огромни беди на Русия с всички провокации, не знам Руснаците как не са го разкъса ли на парчета?!