199

Недоразбрал

преди 3 години

Трябва да си доста л уд,надъхано ру ско чавдарче или платен ру ски *** за да жумиш и да се правиш,че не виждаш разкритията на Навални за началото на краят на Мордор,ако всичко продължава по същия начин по който дж удже то върти на пръста си цял един народ?!Как може да си някакъв фил ако не си разбира се руб лофил и да не си зад това което Навални разкрива в полза на своя изстрадал народ?!Значи Навални е ***,западен шпионин,представител на извънземните?!А това което показва в туба какво е?!

198

Христо Христов

преди 3 години

А в холандия референдумите са забранени, като пречещи на демокрацията....

197

Хахахахахахахахахаха

преди 3 години

Стара ви е информацията!Русия закрива сороcската медия Дождь. Сега ще видят тия предатели кон боб яде ли :)

196

православен патриот

преди 3 години

Слава на Русия !!! Слава на Владимир !!!!

195

Анонимен

преди 3 години

До До анонимен 217Смел, само на хартия. Заповядай ти, в залата на Националния Стадион.:))))

194

До анонимен 217

преди 3 години

***, аз съм по-нисък от Путин с 2 см. Заповядай да ме наречеш в очите "джудже" храбрецо! Днес лицево-челястната хирургия е много напреднала.Посочи един западен лидер, който да е направил четиричасова пресконференция! С провокационни въпроси. Кой събра Алиев и Пашинян на една маса и ликвидира конфликта? А Турция и САЩ тихо скимтят, че номерът им не мина. Останаха руски миротворци, които за 20 минути разгърнаха полева болница.Английската ТВ и преса бяха потресени от Рождественското къпане на Вова

193

джо

преди 3 години

Да му отидат на гости,защото нашите журналисти са абсолютни наведеняци. Неслучайно подхвърлих името Асанж, защо за него се мълчи яко?.Човек без присъда държан в затвор и колегата му Навални в затвора заради нарушена пробация. Това е положението , трябва да се погледне истината и да се каже. А не да се драскат небивалици.

192

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 202Кво си дал от България, бе кравар-содомит? Кои богатства на България? Златото на Челопеч? Несметните ни горски богатства? Или пари за изтребители с 60-годишна биография? Я *** при любимите ти афроамериканци да ти обяснят нещата издълбоко!

191

Анонимен

преди 3 години

До джо"да му отиде на гости"В затвора ли? Нека просто да ти пожелаем да ти се случи това, което на Навални руските власти несправедливо му причиняват. Ако нищо несправедливо не му причиняват, значи си си ок и ти.

190

джо

преди 3 години

Чета и не вярвам на очите си. Изведнъж отравянето стана предполагаемо, нали го доказаха немските лекари и тайни служби. Или просто пишем за да подгряваме на лошо сготвената манджа. Навални - "борец" за истина и спаведливост , Асанж изнасилвач и канибал. Стига вече с тези небивалици, просто ситуацията вече не се трае, който много му харесва Навални да му отиде на гости.

189

Анонимен

преди 3 години

Злото кремълско джудже е много страхливо и истерично.

188

Jiji

преди 3 години

Само Путин

187

Анонимен

преди 3 години

До БобиВ Русия в момента има един основен (и единствен) лагер и това е лагера на Путиновата КГБ.

186

Реалист

преди 3 години

В Америка направо стрелят и убиват опозиционерите. Навални трябва да е щастлив че са толерантни към него.

185

Анонимен

преди 3 години

До БобиЕдинственото забележително в напъните ти е, че с такава готовност се хвърляш на амбразурата.Обяснението ми не се отнасяше конкретно към желанието на Навални да прави протести, а е наложи да го правя, тъй като беше направен паралел с "протеста" пред Капитолия, тъй че сам се издаде накъде ти избиват всички мисли: страха от падането на диктатора и съответно това, което го застрашава. Жалка картинка. Как се гледаш сутрин в огледалото не ми е ясно.

184

Анонимен

преди 3 години

В Русия човешки права кога? Демокрация кога? Скъсване с монголското кога? Путин в мавзолея при Илич кога?

183

Анонимен

преди 3 години

Навални е смел човек. Дядото от бункера е обречен

182

Анонимен

преди 3 години

До ИстинатаИстината е, че ти не знаеш кой какво подкрепя. Тръмп не е "десните".

181

Истината

преди 3 години

Много сте прозрачни родните десни. Как пък няма един десен да е от републиканците в България. Как всички се правите на много десни тук, а пък подкрепяте лявото в сащ? Точно така бивате разкрити в една държава подкрепяте една идея, защото така изнася на шефът ви Сорос, в друга държава друга идея

180

Анонимен

преди 3 години

Путин няма да се даде лесно, но така или иначе времето му изтече