317

АНТИ

преди 3 години

`повечето хора разбират, че участват в постановка, но не правят нищо`==И всички да разберат, всеки се спасява поединично, кой има мазнинка, кой направи далавера ...

316

ГЕРБ

преди 3 години

Ние с политиката на доходите желаем България винаги да бъде най-бедната държава в ЕС. И българският народ ни избира и преизбира, следователно няма нищо против.

315

Анонимен

преди 3 години

За да си на държавна хранилка задължително трябва да умееш да лъжеш. Мисля, че така ги подбират. Лъжци са от най-ниско до най-високо ниво. Пример: в началото на пандемията писах на сайта на столична община да включат светофарите на автоматичен режим, за да не пипаме копчетата. Веднага някой ми написа отговор" Светофарите се дезинфекцират" !!!. Младежът ме впечатли с бързината и безсрамието, с които лъже.

314

Анонимен

преди 3 години

Халал да е

313

Тоя

преди 3 години

повлече плувката показва как медиците лъжат и мамят.Едно към едно.

312

Анонимен

преди 3 години

Най-тъжното е, че повечето хора разбират, че участват в постановка, но не правят нищо.

311

ФАКТИ

преди 3 години

Ако парламентарните избори са днес, ГЕРБ ще ги спечели, като управляващата партия ще събере 24.3% от гласовете. Това сочат резултатите от най-новото изследване на социологическата агенция "Алфа рисърч" , което предстои да бъде публикувано в близките дни. Данните бяха разпространени от Би Ти Ви. Проучването е проведено между 15 и 21 декември 2020 година сред 1017 пълнолетни граждани в цялата страна.Втора политическа сила е БСП. Левицата отстъпва с 2.4 процентни пункта на ГЕРБ и събира 21.9%!!!!

310

Анонимен

преди 3 години

"Специална видеоконференция по въпроса се очаква тази вечер с участието на лидерите на страните членки на съюза."Утре ще разберем какви ще са строгите мерки

309

Анонимен

преди 3 години

Този министър толкова лъже, че сигурно сам си вярва... Ще вземе да влезе в рекордите на Гинес. Най-лъжещ медик. За България, де, че лъжците по света и те са на работа Нон-стоп...

308

Анонимен

преди 3 години

Какво значи"още по- СТРОГИ мерки" ? Бой със пръчки като в Индия ли планират? Или и ние да въведем вечерен час? Спомням си първия път като обявиха вечерен час във Франция по новините дадоха празен площада пред Айфеловата кула и само някакви войничета с автомати се разхождаха. От тогава до сега са цъфнали та вързали французите. Ама оказва се глупостта е заразна и други държави подеха инициативата с вечерните часове. Като не върши работа , направи го от по- ранен час, па белким проработи

307

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 307Имаме прекрасни условия Бойко хем да спазва заръките на Меркел, хем да се прави на дръж ми шапката и да си го караме така, че да е добре за хората. Не знам за кво толкова изпълнителни го даваме! Просто няма смисъл, като се има предвид накъде вървят нещата и колко сме по-зле финансово от на Меркел поданиците! Просто тия нейните измишльотини ще са крайно разрушителни за нас и затова трябва по-полека и по-внимателно да изпълняваме капризите й!

306

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Както и да политиканстват другите,помни, че става дума за пари,а демокрацията тук заблуда е,а капитализма-див и уродлив !

305

Анонимен

преди 3 години

Лошото е, че нашите не мислят самостоятелно. Като някакви радио точки са. Каквото каже меркел - това ще е и в повече от същото. В превод- тя ако пръдне,нашите се нас...

304

Анонимен

преди 3 години

Забелязали ли сте, че този го пускат винаги пръв да се изока, преди да обявят какво възнамеряват да правят?

303

Анонимен

преди 3 години

Заcтpeляйте това пce !

302

БАЧКАТОР

преди 3 години

ХОРА, ТОЗИ ДОКОГА ЩЕ ГО ТЪРПИМ ?

301

Анонимен

преди 3 години

*** народ - слаба държава! Който гласувал, гласувал (очебийно за кого), пък и да си продължава. В демокрация сме, възползвайте се и си преизбирайте тези, които вечно ви държат на дъното на ЕС :)

300

Анонимен

преди 3 години

"Страните-членки на Европейския съюз трябва да подготвят още по-строги мерки, за да противодействат на разпространението на по-агресивни щамове на COVID-19 през следващите няколко седмици. Това се казва в публикуван днес доклад на Европейския център за превенция и контрол на заболяванията, цитиран от БНР."Е нашите да няма да се делят от ЕС-то.

299

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 302Няма противоречие ако се направи с мисъл! Лятото заведенията работеха, но болните не бяха много, нали? Трябва да се прецени как и кое може да се отвори - примерно дискотеките е разумно да останат затворени. Но малките заведения спокойно могат да бъдат отворени, а и малките са проблемните от към доходи, както и повечето от тях не могат да се преструктурират и да работят с онлайн поръчки. Така че на тях трябва да се помогне.

298

Тони

преди 3 години

Е нали има нов момент - ваксини. Е какво. нем ваксини, нем мерки. бе тия боистина не знаят какво да измисляъ, че да оправдаят действията си. Квото им наредят началниците това ще е.