357

Анонимен

преди 3 години

До 284, ПроСоТо"Болните у нас намаляват-"Днес.бг",21 яну 2021 11:14"...в същото време:-"Ангелов поиска: Извънредна епидемична обстановка до края на април"...?!?!?!Как ви се вижда тая "логика"?При липса на извънредна епидемична обстановка, не могат да се взимат мерки... никакви, нито маски или дистанция, или учениците да имат топла вода, сапyн, дезинфектанти и т.н.При съществуваща, може нищо да не е затворено! Зависи какви мерки ще решат да въвеждат!

356

Анонимен

преди 3 години

Я вземете затворете и пътищата,че и там много жертви даваме.Затворете и плажовете ,за да няма удавени !Пууу... ! Писна ми!Кво ми затваряте и ограничавате?!14 месеца психоза!Стига толкова!В началото бях ЗА,но за кратко всичко.Като Китай.Тук докога ще се влачи?Еми има ваксини,превенция с маски и дистанция,дезинфекция и тва е!Който иска да спазва,който не иска-негова работа.Който го е страх да не излиза и да се ваксинира при първа възможност.Обществото ще се затрие психически,пазейки се физически.

355

Анонимен

преди 3 години

Яко ще се мре,но от глад,безработица и от алчоста на гербавите.

354

Анонимен

преди 3 години

Защо само ресторантите остават затворени???

353

Анонимен

преди 3 години

Браво! Здрав разум трябва, а не *** пропаганди, че видиш ли нямало нищо. И повечето хора го разбират, след като мнозина или техни близки се разболяха есента.

352

и тъй нататък....

преди 3 години

До Случаен минувачдо следващия път удължение....докато всички измрем заедно с БКП - Герб!

351

Случаен минувач

преди 3 години

Тоя да си ***. На тоя, както и на генерал Мутафчийски, с удоволствие бих ударил два шамара!

350

Анонимен

преди 3 години

Мирният протест няма да ви реши проблема, дори да паднат мерките. Това, на което ни подложиха, е аналог на пребиване и изнасилване. Такова нещо не се измива с вода...

349

Bili

преди 3 години

на агресия знаят как да отговорят. затова се провокира от тях.мирно игнориране на секви мерки. тва е. отваряш, няма толко милиционери да дават глоби.в полша също масово отварят...и игнорират "локдаун". нема го тва по новините...

348

ПОЛНАЙ КАМПРЕС

преди 3 години

няма вируса е пълен цирк,за офсете,и докарване на икономиите до,колапс не го ли разбрахте,Сащ имат да избиват заем от 28 трилиона .ко праим,спасението на дявола е,измисленият вирус,тъй като не могат да прибягнат до ядрена война,иначе са песен.там е разковничето на Световният ЦИРК

347

Анонимен

преди 3 години

До продължениеВсъщност при повишената тревожност има два варианта - или не му стигат силите на човек и търсейки спасение отвън е податлив на внушения, или другия вариант - ако не е свикнал да го спасяват, тогава тревожността само изостря вниманието и подобрява преценката и реакциите. ...Та, цялата работа ще се реши от това какво ще се окаже съотношението между тези две групи... Все си мисля, че у нас поне не са чак толкова загубени повечето хора.

346

Bili

преди 3 години

а в италия 50 000 ресторанта решиха да не се подчиняват повече на тази тирания и остават отворени въпреки мерките.това е начина. мирно неподчинение. в канада започват делата срещу трюдо - персонални криминални дела.некой журналист тука да обади тва...?

345

Анонимен

преди 3 години

Братовчедка ми работи като медсестра в болница в Бирмиган. Тази вечер ми каза по скайпа, че 90% от леглата в интензивното отделение са свободни, за короната само медиите в Обединеното Кралство преувеличават и плашат - така им е наредено.

344

продължение

преди 3 години

"Нейните групови проявления понякога се класифицират като ,,стаден инстинкт и се появяват най-сензационно във военни години, по време на тежки епидемии и всякакви ситуации на обща опасност, когато тревожността е повишена, а с това и податливостта към внушение на отделния индивид и на масите."Ето за това става въпрос в момента.

343

писано през 1957 г.

преди 3 години

"Различни видове убеждения могат да бъдат насадени в умовете на много хора, след като мозъчната функция е достатъчно нарушена чрез ,,случайно или нарочно провокиран страх, гняв или възбуда. Най-честите резултати от този предизвикан смут са нарушаване на способността за критична преценка и податливост към внушение."

342

НЕКОЙ

преди 3 години

Много ще бъдеш бит бе, мунчос.....ама много.....

341

deep state

преди 3 години

Миналата година през лятото си говорих с крупен хотелиер, който има контакти на много високо ниво в чужбина. Та той разправяше как щял да отвори хотелите си чак след 2 години - толкова щяло да продължи извънредното положение, а аз помислих, че се филмира. Сега започвам да разбирам, че е имал информация за плана на социалните архитекти от Тависток и просто се изпусна.

340

Да се молим за него!

преди 3 години

Този човек нормален ли е?Ужасната карма,която си прави може да го стигне и в тоя живот.

339

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Лошите...тенденции са ясни;Боко ша засмуче...въздух на изборите,та ако мой да му...помогнем с вирусчето,да...поотложим малко фиаското.

338

Анонимен

преди 3 години

мухобойка калинка