337

Не!

преди 3 години

За да разберете какво и защо се прави е достатъчно да си преведете този слоган от световния икономически форум - you will own nothing and you will be happy - казва всичко.

336

хигиена

преди 3 години

още трябва, да започнат да мислят хората

335

С.

преди 3 години

И в Англия така удължиха локдауните до към април като няма гаранция да отпаднат и тогава. И хоп, в България ни плашат със същото на следващия ден, въпреки, че тук случаите намаляват дори и мерките ни да са наполовина по-леки от тези в Англия. Буквално все едно са им го издиктували по телефона на всичките едно и също.Който все още си мисли че всичко това се случва заради вироза е страшно наивен.

334

Анонимен

преди 3 години

Господин министър, само да питам, коя година имаш предвид? За април 2984 ли става въпрос? Така месец след месец, както ни удължаваш положението, крайно време е хората да почнат да се усещат, че подходът, който прилагаш, е като във вица, че оная работа рамене няма

333

Анонимен

преди 3 години

всичко е цирк,идва видов ден и тогава жална майка,ши ва бесим на почивки

332

боклук

преди 3 години

тоя няма ли кой,да го гръмне,*** раса,майк.... ти продажна да е.....

331

Това е

преди 3 години

Страшно много 1/4 година са 3 месеца още. Явно знае какво ще стане. Има кристално кълбо или му нарежда дълбоката държава. 14 месеца извънредна епидемиологична обстановка. Да му се невиди и вируса и чумата и чудото.

330

Истина

преди 3 години

Който сее вятър, жъне буря ... Рано или късно ще дойде бурята и се надявам тълпата да е достатъчно гладна, за да смаже до неузнаваемост нагли мекерета като този. Скоро хората под прага на бедността ще са стотици хиляди и мазните Ви ковидаджийски номера няма да минат. Мен вече ме фалирахте и по един или друг начин няма да го забравя. Иначее ясно, че сте се подплатили с крадени пари дебело и не ви пука как живее народа без работа, БЕЗ ПРАВО ДА РАБОТИ, без доходи. ***!

329

Сата НАТО

преди 3 години

Вирус НЯМА и съответно щамове и мутации също. Хората си умират от естествена смърт, а интензивните отделения са заети на под 50%.

328

Ще седите

преди 3 години

В къщи, докато клекнете на ваксините.

327

Тоя

преди 3 години

Преиграва вече. Краят на април е след повече от 3 месеца. Случайно и изборите са тогава.

326

Истината

преди 3 години

Ще се увеличи криминалноста така Който има акъл започва да се вуоражава

325

Vako

преди 3 години

Идеално

324

Анонимен

преди 3 години

До: Не си ли научиха урока с пускането на големите ученици присъствено есента?Научили са си го: социологическите проучвания показват, че българскят народ смята да си ги преизбере, значи на народът му харесва сегашното управление и сегашното най-бедно състояние в ЕС.

323

Анонимен

преди 3 години

Когато една държава се управлява от образовани и умни хора. Гърция е около 12 млн. и в момента имат средно 500 заразени на ден. България е към 6 млн. и се хвали, че има над 1000 заразени на ден. Събота и неделя не се броят, защото се правят много малко тестове.Бай *** се тупа в гърдите, че най-добре в Европа управлявал кризата. По броя на починалите сме на първо място.

322

Анонимен

преди 3 години

Не си ли научиха урока с пускането на големите ученици присъствено есента?

321

Анонимен

преди 3 години

Гледайте ТВ и гласувайте само за ГерП! Tъп Hарод, ама пpе-Tъп!

320

Анонимен

преди 3 години

Министъро утре ще запее нова песен като си дойде тулупина след като са му набили канчето.

319

Анонимен

преди 3 години

Това ще продължи до пълния фалит на държавите! Нали ви е ясно? За това се правят тези "локдаун"! След "английския щам" ще дойде испанския, после други и така докато не знаете къде се намирате вече! За това, най-добре за всички е да се спре гледането на телевизия! От там ще ви внушават кого да изберете, а когото изберете ще прави каквото му наредят! И в момента това се случва!

318

Анонимен

преди 3 години

Всички ни завиждат за успехите и стабилността.