377

до 384

преди 3 години

ти нали не работиш в заведение дреме ти,другите да мизерстват ,скрийте с е в мазето с три ваксини на пфайзер,модерна и спутник и по две маски на лицето за всеки случай и чакайте времена без вируси

376

Анонимен

преди 3 години

а кога ще затворят всичко като в белите държави - Германия, Австрия, Франция, Италия, Гърция, Турция, току царува пълно безхаберие, вируса нъ избива ние ще отваряме ресторанти, кафенета , чалготеки, дискотеки, герап фул

375

Анонимен

преди 3 години

Ко става кафенета и расторанчета ,че работим чак на 1 юни ,както миналата година ,та аз като по глупав се взех решение още октомври ,имах кафене за 100 човека ...50 ветре и 50 навън ,сега е хр .магазин ,и съм доволен ,пък лятото ще видим )

374

Анонимен

преди 3 години

Вируси е имало,има и ще има.Трябва да ги зазидаме в парламента и министерския съвет.Затворете ги вътре и зазиждайте

373

Анонимен

преди 3 години

Затваряй всичко.*** не разбира иначе

372

Вал

преди 3 години

То утре може и трети нов щам да измислят и така до безкрай,ама на хората в един момент ще им писне и жална им майка след това.

371

До дебелия ботокс

преди 3 години

Ей умник дебел, знам как да спрем войната по пътищата! Затваряме всички шосета и магистрали с бариери! Хитро ти се струва нали? Не, не е тъпо е, като теб :)

370

Max

преди 3 години

Еееее много кратко,айде още 2-3години поне.

369

Анонимен

преди 3 години

Да минат изборите, да не отидат хората да гласуват против герп?!

368

Изгори за да светиш!

преди 3 години

Вече ни е ясно, че сме в един концлагер, който постоянно се стеснява. За ваше съжаление обаче, хората вече не са толкова прости и покорни! Да, искате да не вкарате вече директно в газовите камери-защото утре ще кажете , че заразените трябва да се изгарят, за да не пренасят заразата! Цяла година вече не само ,че не се справихте с този вирус, не само че вече "забравихте" как е, откъде е дошъл, но и извършвате един постоянен геноцид! И вие си мислите,че ще сте вечни? Предателите първи "изгарят"!

367

КЛ

преди 3 години

До Браво, ГЕРБТоест, ще крадете само вие от ГЕРБ.

366

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 376Че тези ще са спомен е факт, но с уточнението, че той не готви манджата, а само ни я сипва. А манджата е кашер и в момента по цял свят ядем едно и също, ако ме разбираш...

365

Анонимен

преди 3 години

Костадине ще те сменяме!След 4-ти април вече няма да си министър, какви манджи готвиш до края на месец април тогава след като няма да си шеф?

364

JJIvanov Warnings

преди 3 години

Водещи лекари вкл от БЪлгария бяха измамени да се само заразят с широко рекламирани продукти тн"Ваксини"..Следящи обемно пострадалите тази сутрин 22.01.2021 подадоха тревога. Вижте д-р Балтов и други//Обемния анализ подава че имали по активни нано мутанти вкарани с тн"ваксини" в телата...

363

българин

преди 3 години

Костадине, вземи си дипломата каквато и да е тя, нарежи си я на салата и си я изяж!!!Нов щам на китайския вирус НЯМА!!!Вирусът който сега циркулира и е причина за пандемията е само един щам: SARS-CoV-2!От този щам засега са открити четири ВАРИАНТА, а именно:- Variant of Concern 20201/01 - английският вариант, за който става дума- 501Y.V2 - южноафриканският вариант, със същата мутация- B.1.207 - в Нигерия- Cluster 5 - в Дания открит във ферма за норкиВарианти, Костадине, варианти!

362

Обективен

преди 3 години

Все още ли вярвате, че тези богоборци искат да ви спасяват?

361

Анонимен

преди 3 години

Добре че го нямаше Ангелов когато откриха СПИН, че още щяхме да ходим с презервативи

360

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 370Кандидатствали са 6000 от 30000- 20%. Обработени и готови някога напред да се преведат пари са 1500 от тях, другите може да чакат и месеци, защото НАП нямал капацитет да обработи всички заявки. Това е цитат на Сачева отпреди няколко дни по Нова. Колко държавата си върши работата?А много бизнеси не кандидатстват по различни причини. Примерно 6м след това нямаш право да закриеш обекта. Но не ти покриват наеми, кредити и т.н. Ако нямаш пари, то закриваш, защото иначе съвсем затъва

359

бацо

преди 3 години

Така му е казал толупа, за да може да проведе изборите в рамките на 2-3 дни и да свърши каквото трябва с резултатите. Трябва време за манипулиране.

358

Анонимен

преди 3 години

До 296 АнонименДо Анонимен 289 "само ресторантите , фитнесите и мола, са затворени всичко друго си е отворено"Не ме кефи как с лека ръка отписа всички работещи в ресторанти, фитнеси и молове и ги обрече на глад...! Нали разбираш, че за тях леките ни мерки хич не са леки, а са си на 100% бедност и глад? ..Твърде егоистично! Заведенията да кандидатстват за помощи ... Досега, едва около 10 % са искали помощи? Защо! Нали "са на 100% бедност и глад?!"Работилите законно имат право! А 90%????