38

До 41

преди 3 години

Чумата е Уханска само в твоята куха кратуна. Чумата е световното правителство и новият световен ред. Чумата са зомбита като теб дето вярват в приказката . Чумата са новите правила и " новото Нормално"! Амин!

37

Анонимен

преди 3 години

До 43И в какво се изразява геройството на Брайвик?

36

Анонимен

преди 3 години

Вече всички жени с кучета ще ги гледам съмнително :)

35

Жалко

преди 3 години

да Оцелееш Уханската Чума от Китай, но да Екзекутират - загубен напразно живот!

34

РАДИО ЕЛТО

преди 3 години

и в БЪЛГАРИЯ имаше смъртно наказание отмени го ЖЕЛЬО ЖЕЛЕВ по заповед на ЛУКАНОВ а ПЕТЪР СТОЯНОВ амнистира хиляди криминални престъпници и днес у нас няма правосъдие а кривосъдие корупция по всички етажи на власта

33

Анонимен

преди 3 години

Ако Брайвик беше съден в щатите щеше да получи 77 смъртни наказания ,а не като в Норвегия 20години пансион от данъците на хората.Кое по-справедливо?

32

пияница мистик

преди 3 години

Ей, от това страхотен хорър филм. А относно смъртоносните инжекциите четох, че една инжекция се състои от 3 компонента. Но втроия компонент им свършил и нямало фирма която да го произвежда и затова ги спрели като начин за изпълнение на смъртна присъда. Отделно стрували много скъпо. Всъщност май по Нешънъл Джиографик или някакъв подобен канал го гледах това

31

Факт

преди 3 години

А в БГ убиват неудобните на Бойко с психотронно оръжие но това е дреболия!

30

Берлинер

преди 3 години

Нормално е да се случи в страната на "неограничените" възможности. Гадост.

29

Анонимен

преди 3 години

До 28Брайвик се оказва примерен затворник и ще има право да излезе предсрочно така ,че може и да не лежи 21г.!

28

Анонимен

преди 3 години

До 24Власта в САЩ никога не е притискала Китай по въпроса със смъртните наказания.Тези които го правят са организации за правата на човека.Освен това в щата Юта през 2014 г.е приет закон който позволява осъдените на смърт да може да бъдат разстрелвани.До този закон се стигна след като имаше случай ,фармацевтични компании да отказват да осигурят нужните вещества за смъртоносната инжекция.

27

българин

преди 3 години

Показването на снимка на осъдена на смърт която изглежда като мaлoyмeн изверг е в най-добрия случай умишлено и тенденциозно, с цел да се манипулира общественото мнение в полза на смъртното наказание.На фона на това недоразумение, смъртни присъди очакват още десетки да не кажа повече жени в САЩ, много от които могат да минат за манекенки или Мис Америка.Имаше документален филм с тези жени "on death row" както се казва!!!

26

Ziro

преди 3 години

Явно има медицинско образование Едва ли е така разпитваш и изкарваш живо бебе

25

Анонимен

преди 3 години

"Новоизбраният президент Джо Байдън и неговите сътрудници се противопоставят на смъртното наказание."Само като прочетох какво е направила ми настръхна косата. Не знам с какъв акъл Паркинсона ще позволява на такива да живеят.

24

Анонимен

преди 3 години

Сега новият президент, дендрофила демократ ще започне да помилва такива изверги и да ги пуска на свобода.

23

АнонимеН

преди 3 години

ПУТИН БЕШЕ СЪС СИНИ ОЧИ НО ПОЧИНА ПРЕЗ 2007-*** ЛИЧНО ОБЯВЕНО ОТ ЖЕНА МУ ЛЮДМИЛА ПУТИНА ИМА ГО ИНТЕРВЮТО С НЕЯ В НЕТА!!! ПОСЛЕ Я НАКАРАЛИ ДА ЖИВЕЕ С ФАЛШИВИЯ ПУТИН КОЙТО Е СЪС ЗЕЛЕНИ ОЧИ!!!БОРИСОВ Е СЪС ЗЕЛЕНИ ОЧИ !!!!!!!!

22

H

преди 3 години

Късно даже са я изпълнили

21

Анонимен

преди 3 години

Разбира се ако това беше станало в Китай, щяха всички да осъдят смъртното наказание в недемократичен Китай!

20

Анонимен

преди 3 години

До 5 Ако ние въведем смъртно наказание американското правителство ще му е все тая,нещо което не може да се каже за техните либераsтки организации които са против и успяха в 22щата да го премахнат и да го замързят за 17години на Федерално ниво.Да не говорим какви ще са отзивите в ЕС .където заради смъртното наказание може да ни изхвърлят от ЕС.Дори и да няма смъртно наказание в САЩ,там за тежки престъпление съдят до живот,докато в ЕС в някой държави максимум 20год.

19

Анонимен

преди 3 години

По тукашната ТВ има една криминална поредица , за разни дето лъжат в интернет и се стига до престъпления. този случай съм го гледал и сега ще знам как завършва