118

Jennifer Woodward

преди 2 години

До АнонименКазвам се Дженифър Удуърд и съм от Канада. ето краткото ми свидетелство за това как си върнах любовта ... След 5 години брак, съпругът ми и аз се скарахме, докато той най-накрая ме напусна и се премести в Калифорния с друга жена. Почувствах, че животът ми е свършил и децата ми мислеха, че никога повече няма да видят прилепа си. Опитвах се да бъда силна само за деца, но не можех да овладея болката, която измъчваше сърцето ми, сърцето ми беше изпълнено с мъка и болка, защото наистина бях влюбена в съпруга си. Всеки ден и нощ мисля за него и винаги искам да се върне при мен, наисти

117

Анонимен

преди 3 години

Психопатка,кой знае колко такива като нея се разхождат свободно по улицата,и какво им се върти в болните мозъци.

116

D

преди 3 години

Такива като тази изперкалата трябва да ги убиват по особено мъчителен начин, а не с инжексия. И защо чак сега??

115

Анонимен

преди 3 години

Както описват случая, присъдата е изпълненя със 17г. закъснение.

114

До Додо

преди 3 години

Той и Хитлер е бил на това мнение

113

Американ

преди 3 години

До Додо"1. Раждаемостта трябва да е над смъртността" -- това е пирамидална схема която води до бедствие.

112

Анонимен

преди 3 години

Що не разкажете за педофилите от католическата църква в щатите,които също са се гаврили с деца?Тях няма ли кой да осъди или църквата ще носи петното на тези извратеняци?Първо църквата трябва да ги изхвърли и да бъдат осъдени и вкарани в затвора след това,за да не се повтарят такива случаи и да не бъде злепоставяна църквата.

111

Анонимен

преди 3 години

Viva Тръмп.

110

Франко

преди 3 години

До 119: Като те гледам и ти не си християнин...от космоса си личи, че не си чел Библията. Като я прочетеш можеш пак да коментираш кое е християнско и кое не.

109

Културиста

преди 3 години

Не е от 70...поне като пишете си направете проучване, че нещо ви мързи като гледам

108

Zohan

преди 3 години

Ами това е резултат от борбата за равенство между половете и "безполовите" напоследък обръщения между хората. Скоро и *** ще почнат да екзекутират

107

Сандо

преди 3 години

ние па си имаме шайката на ББ. те кормят, колят и бесят при нас

106

Истукан

преди 3 години

Уплашиха се от Бадън привържениците на Тръмп и лаят безпомощнон.

105

XuTbP5bP

преди 3 години

Тея SIMP-ове като чуят "жена" и им се подгъват коленцата. Тая дето уби детето си и го хвърли в канавката я пуснаха. Сега се сетили, че жените не са "хаштаг безгрешни".

104

Истукан

преди 3 години

Байдън като встъпи в длъжнност другата седмица и лошо се пише на Тръмп. Другата седмица ще видите какво ще стане. Тръмп убива невинни хора, но ще си плати скъпо с лихвите.

103

Без съд и присъда

преди 3 години

Човекът, отворил тетрадката на Нанси Пелоси, е намерен мъртъв в дома си. По официални данни, разпространявани с очевидна неохота, човекът е самоубит.

102

Zaz

преди 3 години

Надявам се ваксинацията и covid-19 да изчистят планетата от вреден товар, ако не и Тръмп можеше да свърши работа.

101

ПроСоТо

преди 3 години

да,и аз съм твърдо против смъртното наказание точно заради изтъкнатия долу факт,че убивайки..дори убиец,САМ СЕ ПРЕВРЪЩАШ В ТАКЪВ...но тая история,ако е вярна,е твърде гнусна...И всъщност умъртвяването на тая психарка не е "убийство",а ..СПАСЯВАНЕ НА ОРГАНИЗЪМ ОТ ТУМОР..

100

haha до 118

преди 3 години

какви християни са тия бене убивай, не съди и ред други заповеди нарушават за добро утроа да не говорим че нямат грам любов към ближния, Исус простил на убиец на кръста до него след като оня се покаял...християни са колкото мохамед е християнин

99

не може

преди 3 години

това че убуваш убиец не те прави справедлив а те прави просто друг убиецтова е истината американци които подкрепяте смъртното наказаниетова е варварство не говорете че сте християни