58

Анонимен

преди 3 години

Отдавна е трябвало да я ликвидират. Много са се забавили

57

1914

преди 3 години

бог да я прости жената

56

до "какво било&

преди 3 години

Имаш много извратено мислене. Изключително долно мислене. Умишлени каламбури.

55

Ето какво било...

преди 3 години

Сега е ясно защо демократите на Нанси Пелоси и Джо Байдън - Избрания толкова бързаха да отстранят президента Доналд Тръмп от поста му. Обаче, за тяхно съжаление, закъсняха и убийцата е екзекутирана.

54

РАДИО ЕЛТО

преди 3 години

садистка

53

Анонимен

преди 3 години

До 58Щом за теб 17-18год.младежи ,не са деца ,добре!Напротив ИДИЛ си беше истинска заплаха,защото можеха да завземат повечето мюсюлмански държави.И като ще се реже изкорен ,Брайвик да беше отскочил за година-две да отстреля джихадисти колкото може повече,пък после нека въдворява ред в Норвегия.Да ,ама не му стиска ,защото може него да отстрелят или да гледаме по тв как го обезглавяват.

52

Еманципация на дело

преди 3 години

Ако ще има еманципация на жените - нека еманципацията важи и тогава, когато извършителят на тежко престъпление е жена. Без значение, дали става дума за готвачка, чистачка, председателка на Конгрес или Народно събрание, пък дори и президентка или вицепрезидентка на държава с мощен ядрен арсенал.

51

Анонимен

преди 3 години

Ужас по американски... Всичките са такива

50

Анонимен

преди 3 години

До 51Ти знаеш ли какъв е бил тоя лагер и какви са били младежите? Деца не е убивал.Младежите сега щяха да са в управленията на държавите си. Нещо като комсомол дето строи бъдещето. Естествено спонсорирани от.... знаем кои. Реже се на дълбоко. Да се биеш в Сирия с наемници, от които не зависи нищо е глупаво. Брайвик е герой и един ден ще бъде оценен. Направил е нещо за народа си. А ти какво направи за своя?

49

Анонимен

преди 3 години

До 51 Цар Борис е убил заради държавна измяна.Християнството става държавна религия в България и всеки който искал да върне старите вероизповедания(особенно насилствено) е заслужавал смърт.

48

Анонимен

преди 3 години

За смъртното съм ако ще лежи по гръб и ще бъде хранена цял живот, но ИСТИНСКО теглене е да се мъчи цял живот в нечовешки условия и да се моли всеки ден за да умре. Но в днешно време затвора е като три звезден хотел за това инжекция и край !

47

Анонимен

преди 3 години

До Д-р ИсняТи си социопат психопат, дано да ти дойдат на помощ скоро.

46

Сата НАТО

преди 3 години

Ми то затова и тука обичаят е бил бременната много-много да не се показва пред хора, защото предизвиква всякакви, обидени от Природата. А не като сега - даже голия корем си снимат по списанията. .

45

Рита

преди 3 години

Държава от избягали затворници.

44

Анонимен

преди 3 години

Брайвик е му бельо ,нарцис и страхливец.Като е против мюсюлманите и комунистите ,да беше отишъл да се бие с ИДИЛ и Афганистан или да помага на дисидентите в Китай,Куба,Венецуела.Истинските войници никога не посягат на деца или мирни граждани ,даже някой престъпни организации спазват този принцип.

43

Анонимен

преди 3 години

Щом е изродила здраво дете и демократите са на власт, освен консултант към сериала "Д-р Хаус" да я направят. Какво друго в демократична Америка?

42

Анонимен

преди 3 години

Ами тази ако не е за смъртно наказание, незнам, кой! Байдънчо не планира екзекуции, защото и той обича да опипва малки деца- гну*ар, сега хубаво ще ги "оправи" американзите, но те сами си ги избират такива откачалки да ги управляват и затова вървят към пълен упадък на обществото!

41

Анонимен

преди 3 години

До 47Ами прочети му речта пред съда. Обяснява обстойно мотивите си и защо го е направил. Има я в нета. Не оправдавам убийствата като начин, но той го прави в името на оцеляването на бялата раса.Всъщност цар Борис е канонизиран за светец, а е убил много повече хора.

40

Фигуранта в затвора!

преди 3 години

Ето какво може да се направи и с Фигуранта. Но инжекция е твърде хуманно за този национален предател.

39

Анонимен

преди 3 години

До 48Чул си нещо за нов световен ред и световно правителство но не си доразбрал!Това е като с лъжливото овчарче ,където все лъгало ,че идват вълци и накрая когато дошли никой не му повярвал!