18

Демократ

преди 3 години

Нормално е при демокрацията полицията да убива протестиращи и да се изпълняват смъртни присъди в САЩ - най демократичната страна.

17

Четвърта власт?!

преди 3 години

Първата екзекуция от 70 години в САЩ?! Пишете глупости!!! Ето пример от преди 14 години: https://en.wikipedia.org/wiki/Aileen_WuornosЧетвъртата власт - МАЛОГРАМОТНИЦИ като Първата, Втората и Третата власт!За журналист може да се обяви всеки ***!

16

Анонимен

преди 3 години

Аз също съм против смъртното накзание генерално, но аз някои случаи просто няма смисъл от друго

15

Анонимен

преди 3 години

Ето как е стигнала до диагнозата си въпросната екзекутирана:"Докато е била малка, баща й редовно я изнасилвал в продължение на години. Тормозът я превърнал в алкохоличка още на 14 години. Вместо да й помогне, майка й я заплашвала с пистолет всеки път когато пипнела бутилката. За да се махне от семейството си, Монтгомъри се омъжила, но попаднала отново на човек, който я пребива. Родила му две деца, но решила да избяга от побоите. Следва нов брак, пак с побои, с нови две деца и бягство.

14

Ro

преди 3 години

Смъртта, особено с инжекция, не е никакво наказание, а направо спасение. Какво са се разквичали - не знам. Както са казали по-долу - къртовски труд и бой му е майката. Останалото е ала-бала.

13

Анонимен

преди 3 години

До 10По принцип си прав,но тук се намесват организациите за правата на затворниците и няма как да изтърпява наказание което може да доведе до смърта му.

12

Анонимен

преди 3 години

Тук щеше да е обявена за невмяема и да се разхожда на свобода. Та толкова за познанствата по интернет.

11

Анонимен

преди 3 години

Американската фармация май й е сбъркала хапчетата.Ама какво друго да очакваш от най-свободната и най-демократична нация в света?

10

Анонимен

преди 3 години

До 1 Не са могли да изпълнят присъдата защото в САЩ от 17год има мораториум на смъртните присъди издадени от Федерален съд.Тръмп вдигна мораториума и тук има една неточност в статията,защото за миналата година са изпълнени 6 смъртни присъди издадени от Федерален съд,но не изпълнени поради спиране на изпълнението им.

9

ДДРОнег

преди 3 години

Абе не ги разбирам радетелите за смъртно наказание !!!Абе вие к'во искате - извергът лесно да се отърве ли !!!Доживотна каторга или уранови рудници или нещо още по-тежко !!!Сам да пожелае смъртта и да съжалява всеки ден за злодеянията !!!

8

Киро Рамбото

преди 3 години

Тя заслужава да умре. Хубаво е, че е мъртва.

7

Анонимен

преди 3 години

Фашисти! Bandits Lives Matter!!!

6

Анонимен

преди 3 години

Следващият щее е фиурант - комуниста и рзединител на нацията румен радев ветото!

5

АнонимеН

преди 3 години

ЗЕЛЕНООКАТА ЛИЗА МОНТГОМЪРИ!!!!----------------ЗЕЛЕНИЯ ЦВЯТ НА ОЧИТЕ Е СЛЕДСТВИЕ НА ЛИПСА НА МЕЛАНИН И Е СВЪРЗАНО СЪС НЕДОРАЗВИТОСТ НА МОЗЪКА !!! МОЖЕ ДА СЕ ПОЛУЧИ И НАСЛЕДСТВЕНО ДЕТЕ СЪС ЗЕЛЕНИ ОЧИ КОЕТО НОСИ УВРЕЖДАНИЯТА ОТ РОДИТЕЛИТЕ СИ!!!ВСИЧКИ ДО ЕДИН СЪС ЗЕЛЕНИ ОЧИ СА НЕДОРАЗВИТИ МОЗЪЧНО КЪДЕ ПОВЕЧЕ КЪДЕ ПО-МАЛКО!!!

4

Реалист

преди 3 години

И в България има не по малко тежки криминални случаи. Ако обаче ние върнем смъртното наказание Америка веднага ще не обвини в погазване правата на човека, нищо че при тях има и стрелят на месо по демонстранти. Това е един от най грозните проблеми на демокрацията - чувството че няма справедливост.

3

Анонимен

преди 3 години

Първичният приматски инстинкт е да убиеш това чудовище, но трезвата човешка глава казва, че и ти си чудовище щом убиваш. Истинско чудо е че, бебето е оцеляло. Да е жива и здрава и да си народи много и здрави дечица!

2

Анонимен

преди 3 години

Нов успех на равенството между половете.

1

АнонимеН

преди 3 години

РАЗПОРИЛА БРЕМЕННАТА ЖЕНА С КУХНЕНСКИ НОЖ И СИ ОТКРАДНАЛА БЕБЕТО!!!----------------ОДОБРЯВАМ ТОВА СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ ВЪПРЕКИ, ЧЕ Е САМО СРЕЩУ ЕДИН ЧОВЕК Е ЗЛОВЕЩО И НАПЪЛНО ПРЕДУМИШЛЕНО!