152

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаТи самия вярваш ли си ? Или е заради хонорара ?

151

Bili

преди 3 години

до 163 - стига глупости. корпорациите си имат борд на директорите и акционери. шефчето е назначено от борда..служител е, не бог. по-рационално моля.тази технология е пълен провал в последините 10 години...и сега има повод да стане "успех" без достатъчно проучвания и данни за безопасност. и пфайзер нямат легална отговорност.

150

Димо

преди 3 години

Ивермектина е открит 1975!Одобрен е от FDA на САЩ за човешка употреба!В списъка на СЗО е за едно от най-значимите лекарства открити някога!!!!!И няма никакви странични ефекти при продължителна употреба!Това са все проверени ФАКТИ!Всеки който може да чете може да ги провери!Австралия започна изледване пролетта с Ивермектин срещу Ковид.За 2 седмици доказа че убива вируса за 3 дена!!!И после изненадващо преустановиха тестовете??Защо ли?Просто така им казаха.Много е ефтин май.

149

До 163

преди 3 години

Не...ваксината е направена ей така..за без пари. Пфайзер са я направили просто да помогнат на света....с цел да се разорят сами..но да помогнат. Същото е и с модерна...и те...без пари трябва да дадат ваксината си на целия свят. За тяхна сметка.Естествено, че ваксините ще струват пари. И естествено, че ще носят печалба.А такива марксисти и антисемисти като теб никога няма да проумеят как функционира света. Само ще се правят на интересни. Но сте смешни.

148

Bili

преди 3 години

за изчезването на грипа тази година - CDC твърди, че е заради маските и дистанцирането...на върпос защо ковид е "извън контрол" - защото не носим маски и не се дистанцираме...ако следите логиката по-горе, вижте личния си лекар...

147

Знаете ли че

преди 3 години

Phizer си е еврейска компания,проверете в интернет .Главен изпълнителен директор - Алберт Бурла евреин.Това избързване със ваксината е направено единствено с цел печалба.

146

Bili

преди 3 години

това мнение на доктор по-горе се цензурира на всякъде по света. ако сте под 70 имате практически 0% смъртност от ковид. протоколите в момента са за ивермектин профилактично и при заболяване. брмохексин също. общо правило - вит Д, Ц за подсилване на имунната система - като профилактика.това че ни заключиха напролет, и не ни дадоха да видим слънце и да си подкерпим имунната системе си е "конспиративна теория" разбира се...

145

Гледна точка

преди 3 години

Поредният ***. Докога да чакаме бе, тъппак, да умрем преди това от Ковид ли? Милиони вече се ваксинираха и страничните ефекти са нищожни.

144

Анонимен

преди 3 години

Много умен лекар, ще ми се да бях прочел това преди да си поставя Phyzer ваксината. Аз все пак ще заложа на иРНК формулата и на силата на клетъчният си имунитет. Едно е сигурно - маската остава поне 2 седмици след втората доза и дано чиповете да са качествени ;p

143

д-р Мунчев

преди 3 години

ЗАЩО НИКОЙ НЕ ГИ КОНТРОЛИРА ТЕЗИ САМОЗВАНЦИ ДОКТОРИ ДЕТО ИЗЛИЗАТ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ И ГОВОРЯТ НЕЛЕПОСТИ, А В СЪЩОТО ВРЕМЕ НЕ ВЯРВАМЕ НА НОЩ? ОЩЕ ПОВЕЧЕ ВЯРВАМЕ НА ФЕЙСБУК ГЛУПОСТИ, КАЗАНО ОТ ЕДНА ЖЕНА ВРАЧКА, БАЯЧКА И Т.Н.

142

Bili

преди 3 години

до 152 - не е ебола...най-просто казано - имунната система реагира много силно...стимлуриана е твърде много. започва да униощожава тромбоцитите. кръвта не може да се съсири, ...започва при леко докосване на тялото - синини. ако не се хване на време може мозъчен кръвоизлив и до там...това се случи със стари изпитани ваксини бити 3 наведнъж. това мРНА нещо дето ни го бутат, дори не е проучено като хората още. информирайте се за риска и си носете отговорност.

141

Анонимен

преди 3 години

Този доктор след това изказване, да не го намерят самоубил се ?

140

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 149"Не е вярно , в тези ваксини има са рибена киселина , но е в малко количество и не може да навреди."Това колега е сИриозно объркана тИрминология!

139

Анонимен

преди 3 години

Аз не знам защо го нарича ваксина след като не е ваксина. Това което прави няма нищо общо с ваксините.

138

Гробокопач

преди 3 години

До ЧебурашкаAуууу, тия льоши руснаци, как саботират нашият светъл каяиталистическис трой и наште вселечителни ваксини. Чебу, ти застана ли до паметника на Рейгън в Шопия и набоцка ли дупето, едновременно с двете велики капиталистически ваксини. Дай, пример! Бъди мъж, а не капитал глезльо и нескопосан лаладжия!

137

да,да ама не

преди 3 години

До BiliЧе то това си е като ЕБОЛА! Кървиш отвсякъде и умираш! Дай повече информация!

136

да,да ама не

преди 3 години

До до да, да ама не 134Хубав чужд стaр пocт:"Въпросът c глaвнo В е кого ще изберат американците за президент : Ако е Тръмп - коронавируса ще си отиде от информационните сайтове и ще стане като гриповете всяка година! Ако изберат Байдън - ще видите тогава кон боб яде ли или луканка на пръчка! Ще има още по напориста коронаистерия и невероятен бизнес с всякакви дезинфектанти, ваксини, лекарства!"Зaпoчвa c мacки зa 100 дни oщe прeди дa e влязъл в Бялaтa къщичкa!CЛEДВA ПРOДЪЛЖEНИE!

135

Bili

преди 3 години

не е само антифриза във ваксините проблем...бъгва ви имунната система тотално. почина доктор в маями вчера- тромбоцитопения. кръвта ти спира да се съсирва. имунната система разпознава собстевените си тромбоцити кото вирус, избива ги започва вътрешно кървене...няма връзка с ваксината, ще ви кажат, а аз лично - на годинка след 3 ваксини на куп едвам спасихме дете...час по-късно да го бяхме хванали и сбогом...следете си роднините ако се ваксинират...успех

134

Анонимен

преди 3 години

Не е вярно , в тези ваксини има са рибена киселина , но е в малко количество и не може да навреди.

133

Анонимен

преди 3 години

Който не иска , да не се ваксинира. Така ще остане повече за желаещите да се ваксинират всяка седмица.