192

Анонимен

преди 3 години

До ИзбралТи си тъ"'пак. Не се обаждай. Има РНК, която може да пази генетична информация като ДНК. 10% от РНК са точно такъв тип.

191

Bili

преди 3 години

До Учудена - да ни кажете каква е ролята на това вещество във ваксината дето не е антифриз...? Пази я да не замръзва при -70...не е антифриз...

190

Анонимен

преди 3 години

Веднъж ваксиниран живота ти зависи от АНТИХРИСТ. После трябва да избираш. Ще му се кланяш, за да живееш или ще умреш, ако откажеш да воюваш, преследваш и убиваш християни, КОИТО ЗА НИЩО НА СВЕТА НЯМА ДА СЕ ВАКСИНИРАТ С БЕЛЕГА НА ЗВЯРА-666.

189

Избрал

преди 3 години

Ваксина с ДНК! Коя ваксина по-точно? Използваните са РНК.

188

Анонимен

преди 3 години

Първата третина са *** и страхливи, които ще бъдат ваксинирани и живота им вече ще зависи само от Антихрист. Втората третина - лекари, държавни служители,чиновници и политици ще бъдат задължени да се ваксинират.Останалите са най-умните и най-пресметливите. Те ще са извън властта на АНТИХРИСТ. ТЕ ще посрещнат най-страшна участ.АНТИХРИСТ ще се разкрие на Света, защото само така ще може да изтреби последната третина от човечеството.Веднъж ваксиниран с РНК, живота е в ръцета на САТАНА

187

Анонимен

преди 3 години

А този Ивермекатин, да не е тестван 3 години? Той е много полезен сигурно.

186

Учудена

преди 3 години

1. Помощното вещество във ваксината на Пфайзер е полиетилен гликол, което няма нищо общо с етилен гликол силно токсичен и се съдържа в антифриза.2.Ивермектин няма разрешение за използване България за вътрешна употреба при хора.Докторът от къде се снабдява с него и съответно, каква е гаранцията за НЛР и спрямо него след време???? Отделно хората по законен ред не могат да се снабдят и Ивермектин.

185

факт

преди 3 години

антифриз а!?

184

Анонимен

преди 3 години

До А Ти познаваш ли го тези пияница? Защото аз го познавам изключително добре. Със сигурност това което казва е вярно

183

РАЗРЕШЕНИ!!!!!

преди 3 години

Той подчерта, че ваксините НЕ СА ОДОБРЕНИ, А СА РАЗРЕШЕНИ за ползване с оглед на епидемиологичната обстановка. Ще разберем дали са подходящи след 2-3 години във фаза 3, предупреди той.Какво повече?

182

А

преди 3 години

Пак добре, че е хематолог, а не дерматолог или офталмолог... Кой им дава трибуна на такива паляци не знам. Ясно е, че идеята е една единствена сензация и повече кликове върху статията...

181

Анонимен

преди 3 години

Всеки прави избор. Въпросът е да мисли докато е време. Веднъж вкарат ли това нещо в тялото ви, връщане назад няма.

180

Влади

преди 3 години

Както винаги съм казвалѝ Не се ваксинирайте, бе! Тъкмо БГ малко да се прочисти от некачествения материал, чиито най-видни представители са все такива антиваксъри, протестъри пр., умньовци! (Е, леко позаплатени от Изток-Москва и Югоизток - Дубай).

179

Клетвата на Хипократ

преди 3 години

Нищо не е отрова, всичко е отрова; дозата прави от всичко отрова. Така са мислели древните римляни. Надпис с тези думи трябва да има в кабинетите на здравния министър, шефа на НОЩ и други рекламни агенти на ваксините срещу Ковид-19. Не за друго, а поради сериозните съмнения, че веднъж попаднал в човешкия организъм, вирусът става негов постоянен спътник до края на живота му. Човек може да живее без симптоми с години и дори да не знае, че е заразен. Изведнъж - ваксина, доза плюс, смърт и защо...

178

Анонимен

преди 3 години

Не трябва да се развенчават , а да се степенуват . За ВИП персони и за обикновени такива . Нека не забравяме , че егоизмът е водещо начало на Съвремието .

177

българин

преди 3 години

До: Анализатор (номер 194)Ами то и според официалните данни на световните организации имунитетът придобит по естествен път от коронавируса трае минимум от 6 месеца до 1 година.

176

Анонимен

преди 3 години

тоя пич е хематолог, по същата логика утре поканете гинеколог а вдругиден може и ветеринар.... Па какъв е проблема? Нали коремен хирург с подарени по партийна линия титли ти е здравен министър?

175

Анализатор

преди 3 години

Тази седмица си направих доброволен тест за антитела. Отново е положителен, тоест имам придобит по естествен път имунитет срещу Ковид. Имах симптоми през Април 2020. Тоест преди девет месеца!! Освен резултата, получих и препоръка от NHS (National Health Service) да продължавам да спазвам дистанция и да нося маска понеже наличието на антитела не било гаранция, че няма да се заразя отново. В такъв случай защо ще ме карат да се ваксинирам??

174

българин

преди 3 години

До: Наблюдател (номер 192)Ей, браво! Радвам се че умните хора като тебе и мене са все още много, не са само КовидОвци останали които бързат да се ваксинират, че иначе "нямало да ги пускат на самолет" - тези думи съм ги чувал от мои познати, които не мога да ги убедя в противното.Ето че не е само Мангъров черната овца. Защото само него хулиха досега.А това за чипирането също си прав! Аз съм завършил радиоелектроника, чиповете са големи и се виждат, освен това се вкарват подкожно.

173

Наблюдател

преди 3 години

Най-после да се чуе аргументирано мнение от човек със знания. Всички останали чипирания и прочие, се пускат в социалните мрежи за да принизят мнението на хората изказващи РЕАЛНИ ДОВОДИ и съмнения относно ваксините и "мерките" срещу Ковид.