12

Анонимен

преди 3 години

Добре, че още има такива лекари, които си спомнят ,че са давали клетва. Не са много. Повечето продадоха душата си на лукавия

11

АнонимеН

преди 3 години

ВСИЧКИ ЗНАЯТ , ЧЕ ВАКСИНАТА НА ПФРИЗЕР И БИОНГЕЙТСХ Е ВИРУСА В СПРИНЦОВКА ДЪЛБОКО ЗАМРАЗЕН!!!А ПЪК МОДЕРНА ПРЕДЛАГА УМРЯЛ КОРОНА ВИРУС ЕДИН ВИД ХОМЕОПАТИЯ :D ТАЯ ВАКСИНА ПЪК Е ПЪЛНА ПРЪД-НЯ----------------АМИ ДА ПРАВ Е ДА СЕ ИЗЧАКА!!!!КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА ЧАКА ДА СИ ТУРИ ОТ НА МОДЕРНА АМА ТАКА СКОРО ТУК НЯМА ДА ИМА :D-------ЦЕЛТА Е ВСИЧКИ ДА БЪДАТ НАДУПЧЕНИ С БИОНГЕЙТС НАЙ-ДЕФЕКТНАТА ОТ 5-ТЕ ОСНОВНИ ВАКСИНИ НА КИТАЙ , РУСИЯ, АСТРА ЗЕНЕКА И МОДЕРНА

10

Бай ганЮ

преди 3 години

развенчал нещо.......никому неизвестен.

9

Анонимен

преди 3 години

Смисълът на противогрипните ваксини не е да ви предпазят от сезонния грип, а да го изкарате по-леко, особено ако имате някакви хронични заболявания, които могат да доведат до усложнения. Докторът много правилно е посочил, че сегашната ваксинация е част от проучването на ваксините преди окончателното им одобрение, не по-рано от лятото на 2023 г.

8

Анонимен

преди 3 години

Какъв доктор е този мошеник. Такива като него трябва коленичейки да бършат тоалетните в пазарджишкия затвор!

7

Анонимен

преди 3 години

И вече утвърдените ваксини са били подобрявани в продължение на десетилетия.Ако сегашната ваксина прояви след време (месеци, но и години) множество странични ефекти (макар и не смъртоносни), тогава може да предложат много по-добри ваксини! Защо да бързаме?

6

Анонимен

преди 3 години

Само се замислете как винаги като си биете противогрипна - лепвате грипа зимата. Замислете се и само какъв луд бизнес е цялата тая трагикомедия с производството на ваксини. Неслучайно ви зомбират така по ТВ, все едно господ слиза на земята и снимат ли снимат, предават, излъчват, бус 1, бус 2, влизат в хладилника, ваксинират първия, ваксинират втория. Зор им е голям да се навием да ни дупчат.

5

Анонимен

преди 3 години

Слушайте съветите на разумните специалисти!Този е от тях!Ама моля ви се, живели сюе в 21-ви век, ама одобрените ваксини били от миналия 20-ти век...Ми като са от миналия век да не са сто годишни бе, пропагандни мушмули недни бе???И сега противогрипните от 21-ви век ваксини нито са задължителни, нито имат 90% доказана полза!Затова са доброволни - да се инжектира който го е страх!

4

Анонимен

преди 3 години

До 3 Най-вероятно защото някой не иска такива като теб да *** от рак след 2-3 години.Но на мен не ми пука за вас

3

Анонимен

преди 3 години

Защо давате трибуна на такива?

2

Активист на БСП

преди 3 години

Няма значение! ЗЕТЯТ е внесъл много от тия ! Трябва да ги похарчим!

1

Хемус

преди 3 години

Чакам единствено лятото и рускинчетата!