172

българин

преди 3 години

Ето ви и линка: https://ema.europa.eu/en

171

българин

преди 3 години

В допълнение съм длъжен да заявя, че ако не вярвате на доктор Чавдар Ботев, това което той казва е самата истина, защото съм проверил на сайта на Европейската Агенция по Лекарствата, на който официално в разрешителното за ваксината на Пфайзер/БионТех е заявено, че то е условно. Като условието е в продължение на 2 години производителят се задължава да предоставя данни както за страничните ефекти, така и от ползите от ваксинацията!Как ще знаете дали имате имунитет ако се пазите още?

170

Анонимен

преди 3 години

Този,на който властта не му плаща да прави реклама на ваксините,има смелостта да изказва мнение,различно от това на послушковците.Напълно е прав.Всички,доказани във времето ваксини са изпитвани най-малко 5,а дори и 10 години.Ако след време има бум на алергиите и автоимунните заболявания,да не се чудите каква е причината.

169

българин

преди 3 години

"Той подчерта, че ваксините не са одобрени, а са разрешени за ползване с оглед на епидемиологичната обстановка."Разбрахте ли бе, ковидовци такива???!!!И сред моите познати има такива които изгарят от желание да се ваксинират, щото вярват на слуховете че няма да ни пускат да пътуваме никъде, например със самолет, ако нямаме сертификат че сме ваксинирани!Това са пълни глупости, защото лица до 16 години не могат да се ваксинират, както и с различни заболявания!

168

До no name

преди 3 години

Добре,щом казваш....Хахахаха

167

Манаф Велмазов

преди 3 години

Само да попитам -етилен гликола не беше ли съставка в АНТИФРИЗА.Благодаря ,чакам отговори от специалисти.

166

Анонимен

преди 3 години

човек болен си, не може навсякъде Путин Кремъл и подобни да виждаш. Чак толкова не е велик и всемогъщ. Пазарната икономика не е създадена за Запада и Русия. Значи Русия като си рекламира стоките е пропаганда и инф война, а Запада като рекламира е просто невинна презентация.***.

165

no name

преди 3 години

Корона-вирусът е биологично оръжие за сваляне на Тръмп. След встъпване в длъжност на Байдън, пандемията ще затихне. Е, не веднага от кумова срама . . . Аз мисля че след 20 Януари 2021 нуждата от ваксина ще е отпаднала.

164

до Чебурашкин

преди 3 години

човек бокен си, не може навсякъде Путин Кремъл и подобни да виждаш. Чак толкова не е велик и всемогъщ. Пазарната икономика не е създадена за Запада и Русия. Значи Русия като си рекламира стоките е пропаганда и инф война, а Запада като рекламира е просто невинна презентация.***.

163

Анонимен

преди 3 години

тоя пич е хематолог, по същата логика утре поканете гинеколог а вдругиден може и ветеринар....

162

Вера от РЕМС

преди 3 години

От такива доктори, като този птеродактил, здравеопазването ни е на този хал.

161

321

преди 3 години

За такива "смели"изказвания, лекарите трябва да си заложат дипломите. Значи ако всичко мине в рамките на нормалното, такива като този и Мангъров ще си продължат безнаказано? Щом излизаш по този тачин, поемаш отговорност, а не се правиш на интересен по медийте, безнаказано.

160

Анонимен

преди 3 години

Това българите сме самоя дявол. Излязъл др Ботев, който никой не е чувал и започна да раздава акъл. Искам да го питам колко ваксини е създал през живота си, че дава такива оценки.

159

РЪНЪРСА

преди 3 години

На пичилившити - чиститу...

158

Bili

преди 3 години

До Чебурашка - аз отказвам да избера злото било то и малко. Успех.

157

Bili

преди 3 години

до Чебурашка - Русия, "запад" и Китай са в един кюп. Плебса трябва да вярва в алтенативи обаче...в САЩ го играят с републикацни и демократи...ако четем история ще видим че и болшевики и фашисти едно време са били субсидирани от едни и същи места. Китай с какъв капитал и технологии се разви?

156

Анонимен

преди 3 години

Явно тоя лекар е лекар ) не е взел заплата да лъжи по тв и вестници че тия ваксини са много дибри и трябва да се ваксинираме точно от тях,както каза доктора е нужно да има избор ,да има от други ваксини

155

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаЕ не е , като виден наш чист българин с фамилия Паси . А какво става с Ф-овете , нещо много тихо напоследък ?

154

Bili

преди 3 години

играта е проста.заключването миналата пролет - тотален икономически срив. трябват пари - идват едни банки, дават едни милиарди, НО - има условия. ще следваш инструкции на СЗО и ще ваксинираш 90%. как? твой проблем. ако не изпълниш спира кранчето. това го играхме в БГ 90-те години и сега пак...

153

Няма

преди 3 години

То ваксини няма, от графика на МЗ се вижда, че няма и да има, обаче д-р Ботев вика Не се ваксинирайте!.