248

Анонимен

преди 3 години

То допреди месец и 5G мрежата беше изобретение за заробване на хората според много конспирстори,но не виждам някаква промяна в "заробените". Сега като тази теория позамря следват теориите за ваксините. Пък дали ваксините са били докарани с бус за кренвирши е все тая. Сега да даваме милиони за 50 буса с които да се разнесат и после да ги паркираме някъде до следващата пандемия ми се вижда малко загуба на пари.

247

Апостол Яков

преди 3 години

Но ако някому от вас не достига мъдрост,нека иска от Бога,Който дава на всички щедро без да укорява, и ще му се даде.Но да проси с вяра без да се съмнява ни най малко;защото,който се съмнява прилича на морски вълни,които се тласкат и блъскат от ветровете.Такъв човек да не мисли,че ще получи нещо от Господа,понеже е колеблив,непостоянен във всичките си пътища.Обаче нека всеки човек бъде бърз да слуша,бавен да говори ибавен да се гневи!!

246

Анонимен

преди 3 години

По добре да изчакаме тази на астра зенека там няма днк глупости и нано чип вътре

245

Max

преди 3 години

проф. Кантарджиев много прилича на бай Шиле, едно към едно : ) )

244

Левтер

преди 3 години

Чипирането са глупости,стегнете се малко. Я ми кажете ,кой ще следи информацията от милиарди чипове, ***.Аз няма да се ваксинирам.Защото изчезна смъртността от:Инфаркти,инсулти,диабети,ракове,бъбречни проблеми,артериални проблеми и куп други причини за смъртта.Когато започна да чета че хората пак умират от тези неща,а не ковид,тагава може да се ваксинирам.Мерси.

243

Шаши

преди 3 години

245Всеки човек е различен. И затова има прогрес. От 5ма в парка - един ще е на дървото, друг ще рови земята а 3 *** ще пият различна бира. Калъп има само в извратените умове и очилатият *** Бил Гейтс.

242

nimportequi

преди 3 години

Вече сте чипирани и то бая пари давате за чипове особено тези с айфоните... А относно ваксините нищо няма в тях хората искат да се отърват от вируса и да си възстановят икономиките дано да действат тези ваксини че бай *** ще каже виж ваксинира се а пак се разболя...

241

Додо

преди 3 години

Дори и да е на неутрално мнение към новата ваксина, човек не може да не отбележи, че най-силно крещящите глащатаи на глобализма, са и глашатаи на еврейския джус на Бил Гейтс - добряка, който иска да помогне на всички хора по света! А това е меко казано алармиращо!

240

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

То няма смисъл да стига до ДНК! Достатъчно е вкараното чрез ваксина матрично РНК в което е заложен определен софтуер да разгони фамилията на целият организъм.

239

Анонимен

преди 3 години

Безплатни ваксини посред зима, докарани с бусче, предназначено за разнос на кренвирши..... не, мерси.

238

Идеалист

преди 3 години

Около 30 % от населението вече е проболедувало или още вроденият неспецифичен имунитет не допуска SARS Cov-2 w organizma; около 30% няма да се ваксинират, защото не вярват на амерканските ваксини, са ваксини а не нещо друго, което е свързано с глобалистите - ***; ще се ваксинират около 30 %. Управляващата шайка да не харчи напразно парите на дънакоплатците с цел да се покаже много загрижена, и да не чака тлъсти комисионни. Стига са преигравали, достатъно са ни омръзнали!

237

Анонимен

преди 3 години

Вижте ся, флакончетата са напълнени. Не се знае как точно действат, еле па към чисто нов вирус, ама няма да ги фърламе я!

236

Аз

преди 3 години

До АнонименГледай си работата

235

Анонимен

преди 3 години

Вижте сега, колеги, да е ясно едно: ваксината е измислена още преди пускането на вируса в свободна циркулация и изкуствено предизвикана пандемия. Значи, поне преди пет години е разработена. Сега им трябва достатъчно човешки материал за третата фаза от проучването на ефектите. И така ще е, защото предстои нещо много по-лошо от настоящия грип, друг тип зараза ще се появи. Опитът от мерките по затваряне на държавите и ваксината сега ще послужат за справяне със следващото изпитание.Целта не е ясна

234

Анонимен

преди 3 години

Да, така е, нета ни отвори очите, иначе все още щяхме да се блъскаме с тези отрови.Благодарим на господа че има интернет и че вече не сме роби на тези нео-феодали.Трябва да натискаме ся яко, следващата стъпка е да ликвидираме политиците и да живеем свободно.

233

Анонимен

преди 3 години

Тоя професор много ми прилича на Велко Кънев! Ама честно!Професор от времето на комунизма, от Тодор Живков!!!

232

истината

преди 3 години

Този е голям ***.Преди интернет никога не е имало "ваксина" разработена за 10 месеца.А и нали тази ваксина е различна от старите ваксини, какво ги слага под общ знаменател, аман от псевдо професори и генерали.Продажници. ЕТО за какво бат ви бойко не подаваше оставка и се правеше че ще гледа конституцията, за да може да обслужи "Биг Фарма" като им даде 180 млн за ваксини (до момента) и да ни пороби финансово още повече като изтегли огрмони заеми заради измислената "пандемия".

231

До 253

преди 3 години

Аааа да бе, то нали ако беше пожелание, никой нямаше да иска да спазва тези мерки и ограничения нито пък да иска да се ваксинира хаха

230

Е те като го мразят?

преди 3 години

До До 239Какви са? Те не са ли човечеството? А и при децата на гениите, гените си почиват.И техните деца са симпатяги и са се карали с мама и татко.Не са рептили, не бой се.

229

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 246Кво ти пука кой в какво вярва? Това си е лично наша работа в какво вярваме и в какво не,и няма да ни бъркате в главите, и душите,за да ни карате да вярваме правилно. Всеки има свободен избор да реши сам за себе си,за собственото си тяло,здраве,и бъдеще какво да прави.- Спрете се този брутално агресивен натиск,който отблъсква,и внася повече съмнения в хората. Все едно сме в комунизма и всички трябва да се ваксинираме,защото партията така е решила,така ми изглежда всичко.