228

Ко стаа

преди 3 години

Кренвиршите,пардон,ваксините свършиха ли вече? Те докат боднат по един кренвирш,опс,ваксина на желаещите да гидадат по телевизията-и хоп-кренвиршите квършиха..Опс ваксините..Абе бъркам се вече-кренвирши ли не трябва да ядем,ваксини ли не трябва?Или пък трябва,а?

227

Анонимен

преди 3 години

Пълно е с пълни *** в тези форуми. Ха на бас, че освен че вярвате, че искат да ви убият с тази нова Ковид ваксина, също вярвате и в рептилите, планетата Нибуро, масовото отравяне с 5G мрежите, тайните илюминатски уговорки (които ако бяха толкова тайни вие нямаше и да сте чували за тях), марсианските човечета и куп други простотии. Хората направиха милиони със създаването на конспиративни теории за масовите балъци като вас, които разпространяват и купуват книгите им... Честито на ***!

226

До 239

преди 3 години

До Никой Ти хубаво си никой! Много добре си го казал! Истината обаче е, че медиите и правителствата в Европа са купени от глобалистите от САЩ, които мразят човечеството! Като Бил Гейтс!

225

На нас българите

преди 3 години

Като ни кажеш, че нещо идващо от държавата не е сигурно... Все си мислим, че е баш така. Още от Османската империя.Сигурно са си нормални ваксините, но ПР-ът не беше добър.Здраве, късмет и по-добра Нова година!

224

Никой

преди 3 години

Вие наистина ли вярвате в тези глобални конспиративни теории, които всеки , който днес има интернет, може да си създава, пише и разпространява навсякъде. Мислите ли, че ако тези ваксини са наистина толкова опасни и вредни, държави с висок статут биха изложили на риск населението си от високообразовани хора и би ги унищижило, в което вярвате тука по форумите? Говоря за държави като Сингапур, Германия, Канада и т.н. където ваксинирането започна... *** народ сме, няма бъдеще за такива като нас...

223

Анонимен

преди 3 години

Абе масово да пиете съмнителни хапчета закупени от интернет за отслабване или за полова мощ можете. Това не е проблем. Вярвате на непознатите тъмни субекти дето ви продава тия "вълшебни"таблетки и ги пиете. Ама виж това ваксината срещу Ковид е вече измама.Разкрихте тия престъпници лекарите дето ви съветват да си сложите този животозастрашаващ продукт. Вие сте най-умни от всички.Ще изчакате в интернет да се появи ваксина и от там ще си я купите.Техните ще са по-сигурни щото така им пише в обявата

222

Анонимен

преди 3 години

Споко, какво да ви чипират, като сте си чипирани отдавна от комунизъм.

221

Анонимен

преди 3 години

До 232Ами то и от катастрофи загиват около 600 българи годишно та когато има акции за залавяне на нарушители или вдигане на глобите, за да се повиши страха на нарушителите пак ли трябва да казваме,че са циркаджийски номера.

220

Анонимен

преди 3 години

Препоръчвам да спрете да викате първо да се ваксинират политиците, щото или ще се ваксинират с чиста вода или ще приложат някаква зрителна измама като това да не сложат игла на тубата например, защото после ще го използват като оправдание че и ние трябва да се ваксинираме!

219

Анонимен

преди 3 години

Този ще да е един от създателите на ваксината, голям ум!

218

Анонимен

преди 3 години

Още ли играем цирк с вирус, от който 99% оздравяват, а 80% дори не разбират, че са били заразени?Предлагам да го закриете, да измислите нов вирус и да изиграете постановката по-добре.

217

Внуците на Борисов

преди 3 години

Искаме да ги видим с поне по 3 ваксини боцнати!

216

Анонимен

преди 3 години

Откритият във Великобритания нов, по-опасен вариант на коронавируса е с 70 процента по-заразен. Междувременно все повече страни по света регистрират мутиралия причинител на Ковид-19 и се затварят.

215

Анонимен

преди 3 години

Бай Шиле да ваксинира сина, снахата и внучето

214

Мислещ

преди 3 години

Айде стига с тази реклама и агитация за ваксините който иска нека се ваксиниранещо прекалено загрижени станахте за хората а в Африка всеки ден умират от глад и мизерия стотици хора Вирусът който е много опасен и може да затрие човечеството се казва А Л Ч Н О С Т

213

Иван

преди 3 години

"Според него нагласата към ваксините е била позитивна преди интернет", да, защото Интернет ни дава пълната истина, а от екраните на платените ви телевизии ни облъчвате само с лъжи!Лесно ви беше по време на комунизма, когато нямахме достъп до медии и ни лъжехте както си искахте! Сега нещата са малко по-различни, хората мислят с главите си и обменят информация. Така че не е учудващо, че здраво мислещите хора разбират каква е целта на ваксината!

212

Анонимен

преди 3 години

Всички слугуващи на Вашингтон-Брюксел са чипирани. Като натисне някой команда "оргия" и гледай к'во става после!!!

211

ДГЕБ УГЗ

преди 3 години

Да бъдем оптимисти. Може вместо трето ухо да ни порастне по-голям... нос.Бичат ни "ваксината" и... настъпва ерата на X-Men-овете! С големи тояги! А на жените трета... слива.

210

Анонимен

преди 3 години

11 години стигат ,времето е наше само БКП

209

Жълтите Краставици

преди 3 години

Днес всеки ден ,всеки час има банани.Ядеме до насита.Даже и прасето си храня с тях.А при режима на Тошо имаше банани само за Нова година и се избивахме.Опашките за банани бяха по 150-200метра дълги.Ставаха скандали ако някой се пререди.Майка ми лека и пръст,ми е казвала че като малък съм ревял да ми купи от жълтите краставици.И тя милата се е редила.