268

Дедо

преди 3 години

Доктори, професори, доценти - ала балаНе съм антивакс и ако съм сигурен във ваксината ще се ваксинирамОбаче !!! това е най-големия експеримент със mRNA ваксини и никой нищо не знае ( за лечението на Ковид се знае много повече )Така, какво знаем... първо, на теория - "трябва" да работиВаксината "генерира" S-Spike ( шип ) S-гликопротеин с цел нашия организъм да изгради имунен отговор срещу този протеинпо-точно да накара B и Т клетките да започнат да мутират до момента в който намерят най-точ

267

Анонимен

преди 3 години

Много реклама се прави само на скапана стока! От турци ваксина не искам!

266

Анонимен

преди 3 години

При толкова глупави хора в България, по-добре верно да се слагат чипове.породажници и викаччи, слуги на чужди държави и интереси.

265

Случаен минувач

преди 3 години

Снощи въртях каналите и попаднах на БТВ. За мен тя е комунистическа телевизия, но бяха поканили Даниел Вълчев. И той пряко в ефир каза - Няма да се ваксинирам! Не е отговорено на най-важния въпрос - колко време трае тази ваксина. Ако трае 6 месеца, или година, какъв е смисълът? Тука решаваме всичко по байганювски.За мен той е негодяй, един от кликата на Сакскобургготски, но ми се вдигна в очите!

264

ваксър

преди 3 години

За българите определено е нужен друг подход! Редно е да обявят, че ваксина няма да има за всички и ще видите какво чудо ще стане и какво блъсканица ще бъде! Естествено антиваксърите ще са в челните редици и пак ще викат най-силно!

263

антиваксър

преди 3 години

Тоя защо лъже нагло ! Специалист от разработилите ваксината каза , че въздейства на човешкия ген . Това означава, че може да променя генетичния код.

262

1959

преди 3 години

С тази недостатъчно изследвана ваксина ние българите ли ще сме опитните зайчета? Защо се иска попълване на съгласие,едно време преди 89г никой не попълваше такива документи .Сега някой си измива ръцете с нас,а някои ще са прибрали бая пари за това поредно предателство.

261

дедо от село

преди 3 години

Хайде бе! Че тогава какво представлява ваксината ако не достига до днк и не увеличава имунитета на организма? Защо тогава да се ваксинираме след като няма да има никакъв резултат? Значи пак става въпрос да се откраднат едни пари и да се хвърли народа на кучетата и каквото ще да става.E, дедовите червенотиквеничковчета нема да стане!

260

Belgieca Fakti

преди 3 години

Tuk v mediite nikoi profesor i doktor ne agitira za vaksinata Gaje ima sdrujenie na lekarite protiv posledicite ot vaksinata dragi bugaropiteci.Ne vi li e qsno che tiq sa plateni i to qko

259

Pop Gruio

преди 3 години

Dragi Sorosopiteci slagaite vaksini i po 10 i izchezvaite bez vasz svetyt schtee po xubav

258

Кога Тикквоча

преди 3 години

ще ваксинира внуците си ?

257

Анонимен

преди 3 години

До твоето ДНК може и да не достигне, ама за моето каква е гаранцията?

256

Има ли привикване?

преди 3 години

Измежду многото въпроси за ковид-ваксината, който няма отговор, е следния: ако срокът на действие на ваксината е, например, 6 месеца, какво ще стане с ваксинирания пациент след това? Дали отново ще може да реши дали да се ваксинира или не? Да не се окаже, че за времето на действие на ваксината, неговият организъм е станал зависим, поради което поставянето на нова ваксина вече ще бъде по-малкото зло? В "Осъдени души" на Д. Димов е описан подобен случай с героинята Фани Хорн и с друго вещество.

255

анонимен

преди 3 години

Прочетете тази статия за разнообразие:Митовете за ваксините: Безопасни ли са и да се ваксинират ли хората с алергия?Данните за препаратите могат да бъдат открити онлайн

254

Анонимен

преди 3 години

Ако ваксините бяха безопасни, производителите им нямаше да включат в договорите си клаузата за неносене на вина!Някога изобретателите на ваксините са изпробвали произведенията си лично! Някои са заплащали с живото си за грешките, но не са нанасяли вреда на другите. Сегашните гиганти събраха парите и предлагат продукт, с който те не са се ваксинирали - нито себе си, нито родителите си ... Защо да си слагаме такава ваксина ние, овцете, доброволно? Никакво доверие на алчните човекомразци!

253

Анонимен

преди 3 години

До 271: И вълка сит и агнето цяло а на овчара лека му пръст. Има как, хората искат нормален живот, със логични действия и мерки. Не искаме фашизъм, не искаме идиотщина, не искаме да ни разбиват вече разбитите животи, заради предизобрен PR и да вземем малко евро пари. Мутри вън, псевдо доктори вън.... Всички които подкрепят режима Бойко вън... Няма вече две мнения за нищо. Пълна поляризация или следваш доктрината или си конспиратор, луд, плоскоземец и какво ли още не ако питаш ЗАЩО?

252

интресен факт

преди 3 години

Целта на американските РНК ваксини била да доведат до стерилитет у хората . Или да ги разболяват , за чипирането няма да споменавам Не е ли странно ,че двете ваксини ще са достъпни приоритетно за САЩ , ЕС , съюзниците им . Противниковият лагер , бедните страни от Африка , Азия , Южна Америка ще се ваксинира преобладаващо с руски , китайски ваксини , тази на АстраЗенека и съвсем малък дял е за американските Та ,не е ли учудващо ,че ще затрият масово населението на богатите и развитите страни

251

Колебаещ се

преди 3 години

Един приятел ми оприличи ефекта от ваксиналната и вирусната РНК по следният начин!Представи си,че си девствена мома и трябва да бъдеш дефлорирана.Ваксината е като надървена 10 см японска тутурутка.а вирусът е като н,гърски 40 см.кърпел.Рано или късно ще ти се случи случката.Ако си нормална мома,която гледа да си махне проблема,ще изберше японския вариант.Ако си любителка на силните усещания,ще избереш гуцането и очакването да останеш жива,когато те задълбае кирката и ти цъфне оная работа!!

250

Анонимен

преди 3 години

Професор който не разбира от нищо. Кой го назначи?

249

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 251 Tо хубаво , ама не искате ваксини . Не искате да спазвате никакви мерки . Не искате ограничения . Искате да си хойкате по заведения , на плаж , на зимни курорти . Да няма затворени работни места . Децата да не ви създават грижи у дома , а да са на училище . И разбира се болниците и поликлиниките да си работят нормално Е как да стане всичко това . И вълкът да е сит и агнето да е цяло Както добре виждаме , всеки е свободен да си вярва в каквото си иска