188

Анонимен

преди 3 години

Това ще е първата ваксина в света, за която през 2023-та година, когато реално приключат изпитванията може да се каже, че е тествана на няколко стотин милиона души.

187

Анонимен

преди 3 години

Кантарджиев, не лъжи!!!В официалната листовка, която вече я има и на сайта на нашето здравно министерство е записано, че ваксината е тествана само на 44 000 души, а не на 400 000 както си измисляш!Да, вече може да са ваксинирани стотици хиляди, но те не са от официалните изпитания и за тях няма статистика. И тепърва предстои да се проследяват. Това впрочем проследяване в бъдеще на ваксинирани го има в договора на ПФайзер с Европейската Агенция по Лекарствата, това е условно разрешение!

186

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Бай *** е с много дебела глава,с ваксина + чип остава си пак,говори той бла-бла-бла-бла,а си е вечно балкански голтак.

185

До 190

преди 3 години

Маке,по-прости от македонците няма по цялото земно кълбо.И що плачете за български паспорти и подкрепа за Европа?Неблагодарници!!!

184

Анонимен

преди 3 години

Не били компютри, а били компоти.

183

факт

преди 3 години

20 000 хиляди са били реално, защото другите 20 000 са били с плацебо. 40 000 е цялата група

182

Анонимен

преди 3 години

Само не разбрах,професора ваксинирал ли се е ?И не 400 000,а 40 000 са доброволците,върху които е тествана ваксината.Дали се чува какво говори?

181

Македонец

преди 3 години

То пък ще речеш, че българите имат много ценно ДНК...ДНК на измамници, мошеници, крадци, двуличници, ***, андрешковци!Най-много да ви направят по-добри, по-големи негодници от това не може да станете!

180

срамота

преди 3 години

Даже и цигарите, от които ти е пожълтял мустака, Тодоре, ти променят ДНКто. Време ти е за пенсия май. Излагаш се ден след ден!

179

Анонимен

преди 3 години

Професоре не са прави на луд анти ваксърите са са се появили заради многото случаи на церебрална парализа и автоимунни заболявания при децата

178

Анонимен

преди 3 години

Тодоре,онези ваксини са изпитвани с години,а тази само няколко месеца.Ти ли ще ни гарантираш нейната безопасност.Я стига!

177

Ром"с

преди 3 години

Интересно , а тази ваксина има ли сертификат за използване ...и откъде е получила сертификата ....ако има разбира се....в което се съмнявам! ?

176

Анонимен

преди 3 години

ВАКСИНАТА - ВСЯКА ВАКСИНА ПРЕДСТАВЛЯВА ДЕАКТИВИРАН ВИРУС. ТЯ ДОСТИГА ДО ЯДРОТО НА КЛЕТКАТА И ДНК.

175

Шаши

преди 3 години

В скоро време, много ще се търсят хирурзи и бръснари. Да подрязват непрекъснато растящите уши и носове. Как ще минават през вратата, ваксите.

174

ВИЦ

преди 3 години

Защо в България ваксината се кара с бусове за кренвирши?Защото е държавата на суджука.

173

Полковник от ДС

преди 3 години

Издавам фалшиви имунизационни картончета, в които е отбелязано, че сте ваксинирани срещу ковид-19. Работя в тясно сътрудничество с полицейските органи и прокоратурата.Имаме и политически чадър отгоре.

172

Анонимен

преди 3 години

Давам подкуп на всеки доктор, който ми пише в имунизационни картон, че съм ваксиниран, а на практика не съм.

171

православен патриот

преди 3 години

Само Господ-Бог има правото да се разпорежда със здравето и живота ми !!! Тия мутрагени изглежда ще го разберат по трудния начин!!!! Няма да има отстъпление !!!!Защото точно Господ-Бог ще реши съдбата ни .....

170

ТъпиПисачи

преди 3 години

Единия пише: "Ваксината влиза в човешките клетки, но не достига до ядрото им"Другия същото, ама малко по-така: "Тази ваксина стига до ядрото на клетките, но не и до самата клетка"

169

Анонимен

преди 3 години

Как върви химическата кастрация?