74

Анонимен

преди 3 години

Брей, че интересно. Довчера ваксината беше най-безопасната в историята на ваксинирането, а днес те карат да се разписваш, че си наясно със НЕЖЕЛАНИ РЕАКЦИИ, които не са подробно изяснени в същата тази декларация ? Вижте списъка на FDA за възможните странични реакции - нашите няма да го обявят, защото знаят, че хората ще се откажат, пък са и едни безпардонни лъжци които досущ като послушните кученца, чакат годподарите от запада да им подхвърлят някой комат.

73

IvanT

преди 3 години

Triabva da ne si dobre s glavata za da se botskash,triabvalo na vseki 6 mes ,kato dozichka mi zvychi

72

Бакю Бил Гей

преди 3 години

Ваксините ще ви направят безплодни, а това е решение за проблема със свръх-популацията.Убивайки "Нероден Петко", вие няма да може да ни обвините в убийство - защото няма труп.И това е гениалният ми план за справяне с проблема на свръх-популацията."Няма човек, няма проблем. Няма труп, няма убийство."Това е ъпдейт на така популярната реплика, приписвана на другаря Сталин.Вдъхновение ми е Оруел, 1984. Лека вечер роби... А ДА! И честит рожден ден на Юсуф... така де Исус ли е къв е там.

71

Анонимен

преди 3 години

С подписването на тази декларация цялата отговорност се прахвърля на ваксинирания,ако се появят странични ефекти или дадения човек умре,той сам си е виновен за това.Министъра си е измил ръцете с декларацията!

70

Лакмус

преди 3 години

Когато тръгне да ви се натрапва нещо, трябва да ви светка червената лампичка.А когато това ви го натрапват с 200, трябва да бягате надалеч!!! Всичко сега кънти .. ваксините та ваксините...Ама какви са тия ваксини? Помагат ли изобщо?Оня ден някаква щатска мисирка пита един лекар "Помагат ли ваксините"Оня вика: "Не помагат! Трябва да се ваксинират всички, иначе не помагат"Чакай малко бре, нерез? Нали уж е ваксина? Ваксината се бие, за да елиминираш опасността от някакво заболяване.

69

Анонимен

преди 3 години

Това е стандартна бланка. Тя просто ви отнема всякакви юридически възможности да търсите обещетение в случай, че пострадате от ваксината. Даже със цялата си наглост, са посочили линк, където да описвате случаи на странични ефекти. Не стига, че се записвате в програмата за безплатни опитни зайци, ами и работа ви дават - да описвате какви малформации са ви застигнали :D.

68

Анонимен

преди 3 години

демек си подписваш смъртната присъда!

67

Анонимен

преди 3 години

егати и ваксината - подпиши, че няма да ни съдиш - пък каквото ще да става. Супер съмнителна работа. Как ще ваксинират хора с такива препарати?!?

66

Анонимен

преди 3 години

Кефи ме как се освобождават от отговорност. Всички ваксинирайте се, но подпишете тук , че ако случайно умрете или нещо ви увредим да си е за ваша сметка.

65

Анонимен

преди 3 години

Аз декларирам че съм български гражданин.Имам всички задължителни имунизации.Здрав съм и не съм си поставял никога противо-грипна ваксина.Без ГАРАНЦИЯ за моето здраве няма да се съглася да ми бъде поставена не проверена противо-грипна ваксина против Ковид-19!!!!!

64

Хемус

преди 3 години

Как да си бия тази гнусотия,като през пет минути шарлатаните си менят мнението!Предлагат нещо,гаранция обаче не дават!Какво ви става бе хора!?За девет месеца ви изпържиха мозъците!Как живяхме досега,че се бъгнахте от раз!?

63

Анонимен

преди 3 години

Василев, купих кисело зеле от хранителен магазин, ама то със сол, сол, та и кръвното качих от солта.

62

Превод в Ефир

преди 3 години

Ето превода на декларацията от правен в разговорен език:"Ако си биете ваксината, вие потвърждавате, че няма никакви гаранции, че тя ще ви предпази от каквото и да е, биете си я на собствена отговорност, защото ние не знаем как работи, също така се съгласявате да сте опитни мишки и да ни докладвате за неочаквани странични ефекти, като правите всичко на своя глава и потвърждавате, че никой не ви е карал да правите нищо на сила. А ако вземе та ритнете камбаната, нямате право да ни съдите."

61

Анонимен

преди 3 години

Що. Добре си изглежда декларацията.

60

Петър Дънов

преди 3 години

Не се занимавайте със съмнителни препарати.Природата ви е дарила с безценни и незаменими лекове. Ето например джинджифила. Наясно ли сте с ползите от него? Джинджифила ЩЕ:- засили имунната ви система- подобри кръвообръщението ви- подпомогне разграждането на вредния холестерол- ви помогне да вдигнете палатката и жена ви ще ви заобича отновоНе ядете джинджифил, защото не го познавате. И е гаден на вкус.Та ваксината даже не помага - трябвало да се бие отново след време. Това не е ваксина..

59

Анонимен

преди 3 години

Ваксинирайте се, за да не ме заразявате! :D

58

АЗ

преди 3 години

Препратката е празен лист. Това е измама. Който си слага ваксина да си слижга.Но подписана това листче е плитък опит да се внуши сигурност. Няма никвакво осведоменост и не се изискват документи за това или онова действащо заболяване.Няма да стане така.Мафията в лицето на СЗО има легнали полицаи навсякъде. Ваксината може и да е читава,но така само се показва ,че "има нещо гнило",което отново ни е спестено. Да ви е честита новата Год...пардон ваксина ! Не се блъскай Уроде ! Има за цялото стадо !!

57

Анонимен

преди 3 години

До Бил Гейтс 53, на мен ми трябва безплатен лиценз за windows XP, че другите ги шпионирате и разпространявате Ковид-19 чрез тях.

56

ФЕН на БГ ФутЗал

преди 3 години

Значи от както започнахте да плямпате за тая ваксина (месец и нещо) ви повтарям да ми обясните КАК точно ваксината бори кови-то и КАКВИ странични ефекти има.През цялото това време ми давахте минуси и никой не ми обясни НИЩО, а сега ми врете някаква декларация под носа, да подписвам, че "съм запознат"С НИЩО НЕ СЪМ ЗАПОЗНАТ. НЯМА ДА ПОДПИСВАМ НИЩО. ВАКСИНИТЕ НЯМА ДА СИ ГИ БИЯ.ЯСНО ЛИ Е?

55

Анонимен

преди 3 години

Антиваксърите са много зле - вече има 1 милион ваксинации в Англия и нито един починал! При 1 милион заразявания ще умрат между 10 и 30 хиляди, зависи от това колко е здраво населението което се заразява. Важно е да се отбележи че това са стари хора над 80 така че ако беше толкова зле ваксината щеше поне някой да умре а то нищо! Както и да се изчисли риска от ваксината е пренебрежимо малък спрямо вируса! *** кво ти знае антиваксър за статистика - той си е *** и *** и това е то...