14

До 11

преди 3 години

Сърп и чук!!Вие господине явно никога не сте си слагали ваксини за да ръсите такива глупости !!Стандартен формуляр за неандерталци като вас!!!

13

MaйMyнaтa

преди 3 години

Първо да се ваксинира ***, на dnes.bg И ако утре, и вдругите дни пак трие, эначи ваксината си е ОК.

12

Поклон

преди 3 години

И сега световните специалисти наследници на *** започват едни коментари!! Даже и от галактическата звездна асоциация от Марс се вслушват във съветите на *** !!!

11

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

За нито една друга ваксина няма изискване за попълване на подобна декларация...Абсурдно е някой да се съгласи да не си търси правата при настъпили тежки последици от ваксинацията...

10

Анонимен

преди 3 години

Информирано съгласие за извършване на ваксинация срещу COVID-19Заявявам че:1.съм запознат с ползите от ваксината срещу COVID-19 (вписва се търговското име на ваксината), рисковете от заболяването и неговите усложнения; показанията, начина на приложение, противопоказанията, взаимодействието с други лекарствени продукти и очакваните нежелани лекарствени реакции на прилагания биопродукт;За да се обяснят ползите или рисковете се изисква техническо време.И кой ще разбере с 2 думи?

9

Анонимен

преди 3 години

Искам да питам ,щом ваксината е безопасна,от какво се страхува хунтата ,че не ваксинира служителите на МВР ?Тези хора са на първа линия,ваксинирайте ги

8

Анонимен

преди 3 години

Моята декларация е:Аз като български гражданин и данъкоплатец на държавата си бих се ваксинирал с не доказано сигурна ваксина само и когато бъда осигурен с обезщитен от държавата със сума от 1 милион лева при нарушаване на здравето ми което би довело до инвалидност или летален изход от ваксината.

7

АнонимеН

преди 3 години

НЕ САМО ЩЕ БЪДЕТЕ ВАКСИНИРАНИ НО И ЩЕ ПОДПИШЕТЕ ДЕКЛАРАЦИЯ, ЧЕ ГО ПРАВИТЕ С ЯСНОТО СЪЗНАНИЕ, ЧЕ СИ НОСИТЕ ВСИЧКИ ПОСЛЕДИЦИ ОТ ТОВА ВИ ДЕЙСТВИЕ И НЯМА ДА ТЪРСИТЕ ОТГОВОРНОСТ НА ФИРМАТА ПРОИЗВОДИТЕЛ ИЛИ ДЪРЖАВАТА ЗА НАНЕСЕНИ ЩЕТИ !!!

6

Анонимен

преди 3 години

. Долуподписаният .,(трите имена)ЕГН: ., лична карта .., издадена на .. от Адрес:..Закона за личните данни не е валиден? Защо се попълва ЕГН?

5

Анонимен

преди 3 години

А ако ваксината ти донесе тежки и нобратими последици, кой ще носи отговорност?Или тази декларация прехвърля отговорността само върху ваксинирания?

4

Анонимен

преди 3 години

ПАК ЛИ НОКТИТЕ СТЕ СНИМАЛИ

3

Анонимен

преди 3 години

Марш оттука бе.

2

Анонимен

преди 3 години

Започна се.

1

Анонимен

преди 3 години

По света вече се изпоеаксинираха, ние още планове правим