94

96 умните простаци

преди 3 години

са на Шипка.

93

Анонимен

преди 3 години

Тази декларация изглежда писана от някой първокласник, който мечтае да стане адвокат. Ако е писана от студент-юрист първи курс бих му писал 2+. Плюсът е защото е сътворено нещо, макар че е пълен бошлав.

92

УМЕН

преди 3 години

"ваксинирането у нас ще започне на 27 декември."И ще приключи на същата дата поради липса на желаещи

91

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБаща ми умря така на 55 в понеделник след като 5 дена беше във гастро-ентерологията изписан от ковид отделението "излекуван"

90

Не е грип това!

преди 3 години

Грипа се кара на легло.. няколко дни.Ковида се кара на крак.

89

Анонимен

преди 3 години

Аз съм предписвал много лекарства на пациенти и чета листовките. Дори при обикновени антипиретици е даден изчерпателен списък с противопоказания, алергени и нежелани реакции, много по-лоши от често насажданото "зачервяване на мястото на убождането". Няма да говоря какво е включено в списъците на лекарствата от групите на антибиотиците. Някой някога да е подписвал подобни работи, когато си е купувал лекарства от аптеката ?

88

Анонимен

преди 3 години

Wiros nema

87

Анонимен

преди 3 години

Починалите "от Ковид" са всъщност починали от Пневмония + алтернативни опити за лечение.Помислете върху това.

86

ISTINATA THE TRUTH

преди 3 години

Няма починал от Ковид.Всички починали са от "Влошено състояние на Пневмония, след употреба на съмнителни препарати"Да го знаете това. Помислете си добре какви хапчета пиете! Това е грип... ЛЕК грип.

85

Анонимен

преди 3 години

До Може лиНе ги чети !!

84

Новина

преди 3 години

Световната здравна организация промени дефиниция за стаден имунитет!Старата дефиниция казваше че стаден имунитет може да се придобие когато по голямата част от хората са били в контакт с вируса ИЛИ ако са ваксинирани.А новата дефиниция изключва естествения контакт в вируса и казва че стаден имунитет се придобива само с ваксиниране.

83

Вейхайвей

преди 3 години

"Даваме съгласие да съобщим ..." . Не да сме длъжни примерно, а да се съгласяваме. Боже!

82

Frontal Lobe

преди 3 години

Ковида е толкова безобиден, че ако нямаше новини за него, то никой нямаше и да разбере че го има - щяхте да си мислите че е ЛЕК грип.Смъртните случаи идват от това, че когато развиете пневмония, ви дават меко казано странни препарати, за да ви "лекуват". Странните препарати дават странични ефекти и само влошават състоянието ви, съответно ритате камбаната.Замислете се - ако имаше препарат, който помага срещу кови-то, нямаше ли да е утвърден метод за лечение? Защо са ваксините тогава????

81

Може ли

преди 3 години

На Коледа да престанете да ни занимавате с неприятни неща.

80

Анонимен

преди 3 години

Гледайте филма "Equilibrium" с Крисчън Бейл - там ще разберете какво гласят на човечеството.

79

Скоро

преди 3 години

Пак ще трябва да се правят партизански отряди за залавяне на фашистите и техните подлогги и изправянето им пред народен съд.

78

Анонимен

преди 3 години

Не зная за клетите граждани, които сляпо вярват на все, които им навира "науката" в лицето, но аз знам някои неща от опит.1) Фарма картелите НЯМАТ интерес от здрави хора.2) Колкото повече е болен един индивид, толкова повече търси начини да се излекува чрез лекарства.3) Българските политици са най-крадливите, най-лъжливите и най-продажните в света.4) Медиите са или собственост на мафията, която управлява държавата или на външен фактор, който управлява мафията.5) Рекламират лекарства по ТВ.

77

Анонимен

преди 3 години

Защо респираторения вирус Ковид е поставен в списъка с тежките болести като Ебола, Марсилска треска,Вариола и др подобни?Това за първи път се случва. Нещо има много неща,които се случват за първи път около тоя вирус...

76

Явно е

преди 3 години

Ако ваксините бяха безопасни и нямаше съмнения в тяхното действие, ПЪРВИ МИСИРКИТЕ щяха да ни говорят за това.Нямаше да се налагаме да ги питаме. Щеше да има МИЛИОНИ СТАТИИ какво съдържа ваксината, как точно работи, как бори Кови-то.Само че няма такива новини... НИКЪДЕ!Е те тук трябва да ви мига червената лампичка. Яко да ви мига!

75

Анонимен

преди 3 години

Бил Гейтс е изкуфял дърт безскруполен психопат с ужасно много пари и влияние.Нещо като БОКО ТИКВАТА, но с много повече възможности.