154

Характеристика на пр

преди 3 години

Те това е написано от производителя на ваксината:4.5 Взаимодействие с други лекарствени продукти и други форми на взаимодействиеНе са провеждани проучвания за взаимодействията.https://mh.government.bg/media/filer_public/2020/12/23/comirnaty_kkhp.pdf

153

Врач

преди 3 години

Боже, колко промити мозъци има тук. Никой не ви кара насила да се ваксинирате, но когато вирусът ви споходи не ревете , че в болниците не ви приемат , защото здравната система се задъхва . Няма нито един умрял от ваксината , но от вируса умряха много , включително и невярващи , че вирус съществува.

152

Анонимен

преди 3 години

Ехо ,депутатите ...нямали желаещи за живата ваксина ,къде се криете ?

151

Дедо поп

преди 3 години

"Ето как изглежда декларацията за съгласие за ваксинация срещу COVID-19"?И как изглежда, някой разбра ли? Преразказ по картинка, и то без картинката!

150

Анонимен

преди 3 години

С тези декларации хората попадат в капана при свършен факт да не могат да имат претенции. Защо не се правят ваксините без попълване на декларации ? Коя е гаранцията, че някой хора от високите етажи не си слагат витамини а демонстрират, че си слагат ваксини ? 07588

149

Анонимен

преди 3 години

това е за да не можеш да ги съдиш.

148

Урко

преди 3 години

Личния ми каза, че срещу скромната сума от 50лв ще ми издаде документ, че уж съм се ваксинирал за да мога да пътувам свободно :))) Аз може да съм от село, но не ям доматите с колците хехе

147

До 180

преди 3 години

Тези "стотинки" са от нас бе, готин!Какво си мислиш,че Бацун ги купува от джобните си ли?Айде бягай да те боцнат първи да дадеш пример на вожда.

146

Ванката

преди 3 години

Това не е ИНФОРМИРАНО съгласие, а само съгласие. Никъде не видях информация за ваксината.

145

Сашев

преди 3 години

Ваксината не е само за вас, о неразумний юруде. Ваксината се бие за да се предпази цялото общество. Като не искате да сте част от обществото - планината ви е майка и баща. Хващайте торбите и в балкана, далеч от родителите ни и децата ни. Ако не бяха ваксините все още щеше да има и полиомиелит, и вариола... ама нали е модерно да говорим без да сме чели нещо повече от фейсбук група или да сме гледали видео за плоската земя в ютуб... пожелавам на всички здраве.

144

Анонимен

преди 3 години

Тези шишенца ги раздайте на децата да стрелят с прашките по птички, или направете нов тип стрелбища където татковците хвърляме ваксини по някой вързан политик.

143

Handel

преди 3 години

Като прочетох за какво трябва да се подпиша нещо съвсем ми се отщя. Нищо чудно че тиkвyн заяви че ще се ваксинира като цъфнат налъмите. Само че сега ще започне обратната манипулация - досега куцо, кьораво, сакато все от коронавирус умираше, а сега колкото и да умрат вслествие на вксинирането ще бъдат записани като умрели от диабет и сърце.

142

Анонимен

преди 3 години

Тази декларация прилича на договор с дявола.

141

Анонимен

преди 3 години

Супер интересно ми е колко от смешниците тук ще пукнат от короната и дали ще съжаляват че не са се ваксинирали като му е било времето - факта е че умрял от ваксината още няма!

140

пияница мистик

преди 3 години

Светилото по тайните и загадките Дейвид Айк заяви, че най-вероятно Дядо Коледа ще ви посети както обикновено и ще ви ваксинира, докато спите. Така щели да се спестят доста логистични проблеми.

139

Анонимен

преди 3 години

Бил Гейтс: Дядо Коледа се ваксинира, с чипа ще следим придвижването му в празничната нощЧИПЕЛАРЕ- Блага вест за всички любители на Дядо Коледа дойде от уютния, но злокобен офис на Бил Гейтс.Подарък от третия по богатство ще направи възможно да проследим пътуването на белобрадия старец на собствените си компютри и телефони, а и направо в мозъците, посредством чип, ако вече сме ваксинирани.

138

пияница мистик

преди 3 години

До ИСТИНАТАСъмненията се потвърдиха: Първата ваксинирана британка няма да може да има повече деца!Последствията от ваксините срещу COVID-19 се оказаха толкова сериозни, колкото дори хората, които не могат да пишат правилно коментарите си из Facebook и Днес.бг, твърдят.90-годишната Маргаерт Кийнън, която първа получи съмнителната инжекция, няма да може да има повече деца, твърдят преглеждащите я лекари.

137

АНТИ-ГЕРБ

преди 3 години

"Отровното Трио" + Мая Манолова ще получат НЕ ПОВЕЧЕ от 45 гласа на предстоящите избори.

136

Анонимен

преди 3 години

на българите не им трябва държава.свикнали са да робуват.

135

ИСТИНАТА

преди 3 години

Ваксината е ОТРОВНА и ще ви направи БЕЗПЛОДНИ.Защо ни предлагат подобна гмеч, ще се запитате... Ами за да намалят популацията. Това е причината.Колкото по-малко хора има, толкова повече долара е ценен. Иначе долара е една илюзия.Искат да намалят населението, за да не закрият долара.