21

Анонимен

преди 3 години

До Makedonec Оди да видиш кво ги правят македонките в Студенски град.

20

Анонимен

преди 3 години

Пряката връзка е че зад всичко стои оня бивш ченгеец , Курин ли , Путин ли, какво му беше името? Те създадоха проблема между двама братя, македонец и българин, те ще го и затворят! Кога? Никога!

19

Анонимен

преди 3 години

До 20Ти сигурен ли си ,че Бангладеш и Бутан искат съюз с вас макаците на Балканите?

18

До по долу " ма

преди 3 години

Чехите и словаците скоро ще разберат колко струвате и колко сте манипулативни?Те тези игри не са вечни,а точно историята ви е тотален фалшификат,затова ходите да се молите ?

17

Анонимен

преди 3 години

Тия иро.ди шетат по ЕВвропа и ЛЪЖАТ че не сме им признавали идентитетот!!Плащат пари,ха, оня ден нищо,вчера се присетиличехословаците и то по темата Околна среда моля ви се,че не приемали термина грешно тълкуване на исторически събития,забележетеНЕ ИСКАМЕ ДА НИ БЪДЕ СЪДНИК ЕС и да ни определят народността.!!Човек ще си помисли че България е сложила вето за членство на Чехия и Словакия!Пълни измишлььотини на скопските пар..цали,просто чехите ИСКАТ НЕЩО!Но СМ си остава С ВЕТО от нас!

16

Анонимен

преди 3 години

Ама и нашите рояци от калинки са виновни не може тия постоянно да ни обиждат и да ни правят подли номера, а те да си мълчат. Сага ще има ли гневни ноти ще има ли отзоваване на посланници?

15

До " Бисера&quo

преди 3 години

Ами вие за какъв фактор се мислите?Свикнали 70 години с фалшификации,продажни,комплексирани живеят с измислиците за " антифашистка" борба,че " партизаните " създали държавата.И какво създали?Комунистически тоталирарен режим?.Абе каква борба,ако ' окупацията" на Вардар беше оставена на немските войски,щяхте да разберете какво е " фашизъм",а не българския народ тогава с неговите пари да ви възстановява обрулената държава.

14

Анонимен

преди 3 години

Ония двамата палячовци и приятели на Борисов да изпеят песента, само вето айде вето.

13

Анонимен

преди 3 години

До Бисер Титостански,абе глу,,пак НИЕ СМЕ В ЕС,какво вето ще им даваме,какво вето ще ни дават??ВИЕ ЩЕ СТОИТЕ КАТО КУ/ЧЕ ПРЕД КАСАПНИЦА!Толкова сте прости и не разбирате че чехи и словаци ВИ СЛАГАТ ПРЕЧКА НА ВАС не на нас!А иначе глупостите за фалшивата история,ЕС да не бил съдник,СА ВАШИ ГЛУПОТЕВИНИ казани от Османи в Прага!Чакайте до 3300 година.

12

До 10

преди 3 години

Външно да извика посланика на Албания за пътешествията на Зората Заевич относно тези" македонски" учебници?

11

Анонимен

преди 3 години

Дори само заради тези номера не трябва да ги пускаме за неа никой не се загрижил, че една държава 10 години ни спира за Шенген.

10

Анонимен

преди 3 години

До 5-коХелоу,ВЕТОТО продължава.А,Заев може да обикаля като про.ститутка по европейските столици.

9

Анонимен

преди 3 години

Макетата са позор,политиците им.Да ходят да ни плюят пак с меркантилен привкус,а и какво знаят днешните чехи и словаци за Балканите?Нека още малко се порадват на гнусотиите си.Вчера или днес Заев посетил училище в Албания където живеели " македонци за да зомбира децата.Занесъл им учебниците на езика на Блаже Коневски ,изрично споменато ,създаделя на македонската азбука и език през 1945 г.Ходи за да тормози българските общности и манипулира.Тези хора живеят там много преди Блаже да измисли езика

8

Анонимен

преди 3 години

Защо посланиците на двете страни все още не са привикани във Външно? Това ли са ни съюзниците?

7

Анонимен

преди 3 години

По-добре ,че така стана,така всички разбраха в България ,що за стока са мак.политици.Захариева беше права ,че макаците обикалят европйските ни партньори и изкривяват българската позиция.А,от тук нататък България задължително трябва да блокира всяко предложения на немските васали Чехия и Словакия.

6

Анонимен

преди 3 години

На северномакедонците и бай *** не бих им дал, какво остава за цар Самуил и Гоце Делчев. Боко тиквата обаче им им го подарявам да дойдат да си го вземат.

5

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 3 години

Най-голямата смешка в Прага се намира на площад "Витезни намести" и това е паметникът на чехословашките "ПОБЕДИ" по света срещу фашизма през ВСВ...Напълно ми е ясно защо са против формулировката за "фалшива история".

4

Анонимен

преди 3 години

Тази въртиопашка Заев, много взе да си позволява и страните от Европейския съюз трябва да разберат какъв тиралеж в гащите ще си вкират. Сега видях в техните медии изказване, в което казва. Че му е драго за Чешия и Словакия, че все още има останало нещо европейско н Европската уния. Нагъл и безцеремонен, те ще ми говорят за европейско.

3

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗоплюй си каквото искаш - няма да ти обърнат внимание, най-много да разсмееш някого. Само *** Билоторбичков се занимава с таквиз неща, защото няма акъл за голямата игра. Стратегически България не трябва да има външна граница. Но къде-къде по-лесно е да се биеш в гърдите и да викаш - Бyлгар! Бyлгар!

2

Вето за отродените

преди 3 години

Чехия най-добре да влезе с стстава на Германия, а Словакияда се даде на Украйна и Унгария.