61

Дядо Йоцо гледа

преди 3 години

Не слагайте всички северомакедонци на дръвника! Управлява ги сърбоманската комунистическа пасмина още от Титово време!Няма и те като нас да се освободят скоро от *** и русофилията - тежко ни на българите от двете страни на граничната бразда!Истината е,че България никога не е имала читава политика по отношение на РСМ- от 1944 до ден днешен и това е четвъртата ни национална катастрофа!Рано или късно ще се обедним в Майка България!

60

Анонимен

преди 3 години

До 64България 30год.чака нещо в РСМ,да се промени.Особенно се надявахме на последните 3год.след Договора за приятелство.Създадената историческа комисия за това време абсолютно нищо не постигна.Вече и на децата е ясно,че РСМ искат и се гордеят с това ,да са ни врагове.При това положение България трябва да смени подхода при защитата на свойте интереси,

59

Цвятко историйски

преди 3 години

До въпросАх да знаеш колко ме заболи една работа, за това как са му казвали на Васета. Той сега е еднакво както и българите които глумиха толкова време че са били приятели и братя на македонците. Ееее сега те ще си станат сърби със кеф. Па и руснаци, защо па не? И Китайци пък особенно защо не? Тях не ги е газил руски ботуш за отмъстване заради дружба с Хитлера, както някой.

58

Трйчев кУмУниста

преди 3 години

До СкопскиХайде сега щом се разбираш от книги, за домашна работа да напишеш отговор на въпроса ЗА ЩО СИ ОТИДОХА БЪЛГАРСКИТЕ ВОЙСКИ ОТ СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ И ОТ СЯРСКО, ДРАМСКО И КАВАЛА В 1944 година А НЕ ОСТАНАХА ТАМ В НОВОСВОБОДЕНИТЕ ЗЕМИ?

57

Скопски

преди 3 години

Македониа држава на апсурда каде се плува Блгариа страна в коато са се иселили стотици хилади македонци,за да спасат живота си пред Турци,Срби, Грци а величат се поробителите.Нека безрамните *** прочетат книгата на Кирил Прличев за "србските жестокости в Македониа 1912-1915" и колко Македонци(тогава македонски Блгари) са избити од лубимите им Срби които и днес презират македонците., или само знаат за "бугарски фашисти". Од Македонците кои се уште помнат своот род подржка за Блгариа.

56

Анонимен

преди 3 години

Европейският съюз, ако все още не знаете, никъде не си поставя за цел изчистване на исторически противоречия. Напротив - цели създаване на климат и среда с които да се преодоляват тези противоречив. Ние спахме до сега, признахме Македони ( както и формално да се дефинира тази държава) и сега решихме за 2 месеца 3 да направим онова, което проспахме за 20 години. Е след това кажете, че не коминтерски/ Димитровски пидход на решаване на македонския казус!!!?

55

въпрос

преди 3 години

А защо Василий е станал известен като Вулгороктонус? А не Македонктонус?

54

До Българите

преди 3 години

Изпозвайте моля официалното признато име Северна Македония,а не Македония също така момчетата по-долу са северно македонци,знам че е дълго,но гърците така са им го избрали не се сърдете на мен! Македонец е Александър велики,а тези са Северно Македонци. Иначе нашоте дипломати са доста по-некадърни от тяхните изглежда. Техните успяха да създадат лоби и да намерят подкрепа докато нашите май чакат1 во число за заплата,те така сме губили войни с такава дипломация калпава за жалост.

53

Анонимен

преди 3 години

До 5-koНе ни интересува дори да сте най богати в света а ние най бедни! Искаме да спрете да крадете нашата история! Като нямате нямате! Приемете го и си живейте! Че като нищо скоро пак може да си смените името.. Като нищо албанците може да решат на ви сменят името на източна албания..

52

Анонимен

преди 3 години

До50От 1януари 2021год.минималната заплата в България става 650лв.(330евро)Сега очаквам да ме излъжеш ,че в Македония е по-голяма.

51

Анонимен

преди 3 години

До 55Въобще не ме интересува метър кв. колко евро струва в Скопие.За мен е по-важно,че хората в Скоие не струват.

50

БЮРМ-Северна нещо си

преди 3 години

Като такива високи заплати имате в БЮРМ защо се напъвате да влизате в ЕС ?! Стойте си в измислената квази страничка и си използвайте буквичката j като най-македонската буквичка !

49

Стига сте лъгали !

преди 3 години

И буквичката j която използват северомакадонците в измислената си азбука е от Кирил и Методи или им е наложена от Коминтерна през 1945 г. ?!

48

До всички от БЮРМ

преди 3 години

От Древните Македонци е останала само историята, защото отдавна са изчезнали! Не от Вас, вие история нямате! Само съчинения на сръбски шовенисти! Основаващо се на 0 количество ФАКТИ!

47

Малко послъгват маке

преди 3 години

През 1918 е създадена Обща Държава на сърби хървати и словенци - няма никаква информация в нея да влизат някакви македонци !!! Защо така братята сърби не са разбрали, че съществуват и македонци ?!

46

До всички от БЮРМ

преди 3 години

Хората, които искат да останат в България не ни интересуват европейските паспорти! Искаме да имаме добри политици и да живеем нормално тук, НО НЯМАМЕ! Вие искате да имате история, но НЯМАТЕ! Няма един документ доказващ, че имате нещо общо с Цар Самул! НЯМАТЕ и нищо общо с Древна Македония защото всички градове и столици на Древна Македония са били на територията на днешна Гърция! Александър Македонски казва "аз съм Грък"! А Древните Македонци са се преселили на изток преди 2500 години!

45

Јосип Броз Тито

преди 3 години

The 21 EU Member States that have national minimum wages can be divided into three main groups based on the level in euro.In January 2020, Bulgaria had the lowest gross* minimum wage (?312) across the EUЕпа подобро прв во село отколку последен во град

44

Анонимен

преди 3 години

До 47Минималната заплата в България е 650лв или 330евро.Остави стандарта ,важното е ,че вие сте крадци и лъжци.България вече ви разбра какво представлявате ,не очаквайте повече никакви компромиси.

43

Јосип Броз Тито

преди 3 години

Do kamencoToa tieŽabata videla kako konjot se potkovuvaPa i ona siromaskata diga noga

42

Kamenco

преди 3 години

Многу често повторувате дека сте членка на ЕС,и имате европски пасоши точно е.Но за други основни нешта кога е споредиме Србиа,Македониа и Вас по неко основни параметри :минимална плата во три држави е околу 250е.просечна плата е околу450евра нето,просечна пензиа е околу 250е.За нас вистинска Европа по стандард и останатите европски вреднодти почнува од Словениа северно.Да бевте развиена ес држава до сега е баравме да се споиме и да ги уживаме ЕС привилегии.