41

Ах Чехия, Чехия ....

преди 3 години

Къде отиде Чешката Пролет ?!В Чехия управлява проруска коалиция начело със словенски премиер, подкрепена от тяхната комунистическа партия, която единствена от бившите соц.страни не си е променила името и досега постоянно е в техния Парламент !

40

Жалки са

преди 3 години

Т.нар. Македонци са жалки крадци на чужда история - българска и гръцка , поради липса на своя собствена !

39

до Тито

преди 3 години

За повече от 2000 години македонците имате 3-*** известни владетели - Александър, който се гърчеел, Самуил, който е чист българин и Тито, който е хърватин... За каква македонска история може да се говори изобщо? Имате история от 30 години, а останалото е наша обща история, защото допреди 70 години сте били българи. Вече нямате право да се наричате така, дори и да искате... Хайде жив и здрав и дано някой ден ти дойде акъла...

38

Анонимен

преди 3 години

Точно както "нацизма" беше античовешка идеологиясъщото е и с "македонизма"Да приемаш, че има "висши"А другите били "нисши"нации и раси.Чист фашизъм. Това трябва да им стане ясно в ЕС.

37

Анонимен

преди 3 години

Това, че македонците се опитват да използват разни задни вратички, и да влязат без да са спазили договора от Преспа, показва за пореден път , че не са дорасли да са цивилизована държава.

36

Анонимен

преди 3 години

До До 31Да, така е. Самата идеология македонизъм трябва да бъде обявена за престъпна и забранена от закона, тъй като е расистка по своята същност и изградена на основата на антибългаризма.

35

Анонимен

преди 3 години

Хе-хе!Ми да влизат, бе!Циркове, майна.Ще си пробутват фашизма в ЕС.Просто ЕС не зне с какви б.-.-. клуци си има работа.Но ще научи.

34

Јосип Броз Тито

преди 3 години

Bugar,plasi se od meneMakedonija e mnogu podaleku od BugarijaKakva eu kakvi bakraciMakedoncite sekogas bile amerikanci za blgarceta

33

Анонимен

преди 3 години

И кво сега?Че не разбирам.По някакъв начин Прага е спряла решението на ЕС.Може ли Прага да ни накара дА не гласуваме ветото??НЕ МОЖЕ. Така че да си кажат чехите къде ги сърби.

32

Наблюдател

преди 3 години

Македонските любители на Югославия още не са влезли в ЕС и вече показаха какво ще правят, ако станат страна-член. Красив автогол, при това още от съблекалнята.

31

До 31

преди 3 години

Омразата е наслоена от ранна възраст умишлено и пропагандно с цел да промият мозъците на невръстни деца с омраза към собствения род,подобно на еничарите,готови да се бият с близките като с врагове.Това започва от училище..Докато не се обяви македонизма за престъпен няма да има промяна.

30

Анонимен

преди 3 години

Чехите не е лошо да попрочетът какво е писал за българите и средновековната ни държава техният сънародник Константин Иречек.Освен това чешки вестници редовно са отразявали борбите на македонските българи за Освобождение от турско владичество.

29

Анонимен

преди 3 години

Нищо сериозно не се е случило всъщност.Защото което не се прие беше в преамбула ,като пожелание не в конкретен текст на разширението,но все пак нещо..Поуката обаче си остава, че за пореден път се уверихме какъв е манталитета и методите на " антифашистите" от Вардарско и колко са подмолни.Успяха да изпързалят и чехите и словаците,но и те ще разберат скоро ,че са подведени.

28

Анонимен

преди 3 години

Чешката република, Словакия и Австрия!!!

27

Анонимен

преди 3 години

На сила няма как да накараш някой да те обича на сила. Северномакедонците ни мразят от все сърце и това няма да се промени за 10-20 години, а за много повече до тогава нямат място в ЕС.

26

Прочетете

преди 3 години

...обективните анализи на проф. Иван Илчев и всичко ще ви се изясни. Специално трябва да ги прочетат някои хора от Чехия и Словакия - бивша Чехословакия, с дебели руски връзки особено в енергетиката.

25

Анонимен

преди 3 години

Тия тъпани от Словакия и Чехия ще ни благодарят един ден.

24

Анонимен

преди 3 години

Как ще спрат да сеят антибългарска пропаганда? Без нея ще се сгромолясат тя ги крепи, ама пък ние имаме право да се защитим с вето.

23

Анонимен

преди 3 години

Ветото на ЧЕХИЯ и Словакия НЯМА НИЩО ОБЩО С ПРЕГОВОРНАТА РАМКА СЪС СМ за даване дата за начало напреговори със ЕС!Преговорната рамка НЕ Е ОДОБРЕНА за СМ заради България!Решениеетп на Съвета на ЕС можеше да направи така че България да се съгласи да го махне НО СЕГА ОСТАВА!Какво пак скопените не сте разбрали??Самозомбирайте се още,вчера по БНТ показаха ВАШИТЕ ФАНТАСТИЧНИучебници!Ние пък трябва да ги покажем на ЕС,на чехия и словакия СПЕЦИАЛНО!А,да и Австрия ги подкрепиланегласно,явно мислено!

22

Анонимен

преди 3 години

Реално държавата и идентичността им се крепи на омраза спрямо нас българите, докато това не престане нямат място сред цивилизованите страни, ние правим услуга на Европа спирайки ги.