20

Шопо

преди 3 години

Епа като е траен спад,що не отворите кръчмите?

19

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВие сте толкова ментално прецакани, че ако ви чипират ще е ъпгрейд.

18

Доц. Дамян Илиев

преди 3 години

Спадът е не заради ефективността на мерките, а заради това че през октомври и особено през ноември огромен процент от населението се срещна с вируса. Рестриктивните мерки, на първо място абсолютно безсмислената и ненужна вече 14-дневна карантина, водят до там че повече от половината хора карат заболяването извън статистиката и това пречи да се получи пълна картина на процесите.

17

Престъпници!

преди 3 години

Няма луди да ви вярват! Какъв спад бълнувате? Болни се увеличават, хората умират в чакане да се освободи легло в ковид отделение!

16

ХАХАХА

преди 3 години

Траен спад ли-тези да нямат халюцинации?!Просто хората не са тестват с ПСР и не влизат в измислената стъкмистика. Нарочно не направиха дълго време Аг- тестове равноправни на ПСР ,че нямат пари за толкова болнични/нали ги окрадоха/.Реално болните са стотици хиляди и ги лекуват по телефона личните лекари или се обаждат на приятел медик-кой оцелял -добре ,кой- не-жалко, но керванът си върви/далаверата в държавата също/.

15

Анонимен

преди 3 години

Какъв спад. Тая година България ще постави нов СВЕТОВЕН рекорд по смъртност като цяло. Както и всички вече знаем, че сме на първо място по смъртност от Ковид.Само Ричард Мазнокосия тръби наляво надясно, че фалирал. За да не му фалира бирхалето, да измрат стотици хора. Така го разбирам аз

14

До 11

преди 3 години

Изкарах я, твой ред е, ше пукясаш, лишей.

13

Realist

преди 3 години

Може ли някой да ми обясни следното : При представяне на данните за ковида всекидневно,забелязвам че починалите хора в събота и неделя са 2 пъти по малко от делничните дни. Съгласен съм за тестваните,че може да бъдат по малко,но починалите??? Или те си "избират" кога да починат!? За мен това е всичко друго но не и достоверна информация.

12

Анонимен

преди 3 години

При такава висока смъртност не може да се говори за овладяване. Случващото се е катастрофа и виновни за това сме си ние.

11

геерал майтапчийски

преди 3 години

До ИТ СПЕЦ ЗАПЛАТА 7КНие ша удължим мерките, обаче теб короната ке те фанияко ша мретивсички такива кат психясали

10

Анонимен

преди 3 години

Тоя доктор Минджов голям специалист излезе. Да не са го возили на жипката, да му покажат как шуми маркировката и пошляпат по баджака?

9

Анонимен

преди 3 години

Миндов ти ли лекуваш Бойко бе !? Вие сте еднакво добри в изказа си

8

Анонимен

преди 3 години

Траен спад - пълни глупости! Просто масово хората спряха да си пускат ПСР тестове и минават само с антигенни, което е супер за тях, но не и за общата картина, тъй като РЗИ не ги брои тези, а и не ги карантинира, ако се болни/заразени. Натискът върху джипитата е намалял, защото хората се самолекуват, докато не стигнат до болница, а и направления за ПСР тестове май още няма т.е. на никой не му се дават 120 кинта за тест. Масово се ходи без маски на закрито и т.н.

7

ИТ СПЕЦ ЗАПЛАТА 7К

преди 3 години

Редно е удължаване на мерките до 31 Март, за да спасим човешките животи! И без ресторанти, кафета, барове и прочее места, в които се сервира долнопробна храна и питиета, укриват се обороти и данъци, не се плащат осигуровки, разпространяват се наркотици и процъфтява проституцията, ще минем без проблем. Работещите там неквалифицирани барманчета, готвачи, викачи, сервитьорки, хостеси и прочее да си намерят истинска работа, която да даде принос за повишаването на БВП на страната.

6

Анонимен

преди 3 години

Добро утро, зомбита! Как е, страхуват ли ви? Мишкувате ли в панелките, вцепенени от ужас от поредната сводка за заразени и умрели? Изпадате ли в телешки възторг от поредно измислената ваксина? Айде тургайте маските и мълчете

5

AC AB

преди 3 години

Сега последно спад ли има, или увеличаване на болните от кОвид? Вземете се разберете... чувствам се дезинформиран!

4

Анонимен

преди 3 години

Оставка на българофоба и тиранин румен радев ветото ВЕДНАГА!

3

Анонимен

преди 3 години

35.5% са положителните проби за коронавирус.2743, с 648 случая повече от вчера, са новодиагностицираните. Траен спад?

2

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

дай БОЖЕ ХОРАТА да ОЗДРАВЯВАТ

1

пецата

преди 3 години

Не се разболях но вече се стягам да ходя по казаните защото нямам работа , работа има но да спасяваш бизнеса на някой , тоест без заплата , че бизнесмените трябва да си спасят бизнесите, казват "като започна да печеля ще ти платя"