40

Умен българин

преди 3 години

Прави ми впечатление, че много от червенеещите хора заявяват твърдо, че нямало да се ваксинират. Защо...., ами защото така!!!Като оня от БОЕЦ, дето беше против маските, нямало вирус, а сега е във ВМА, щото бил специален болник.Такива ще са и червенеещите, те и по презумпция с по-малко багаж в главата, първи ще зеят за болници и легла, щото не искали ваксини.

39

Анонимен

преди 3 години

.."не трябва да бъдем отделна единица, която прави каквото си поиска, призова д-р Миндов"Напротив! Когато видиш, че цялото стадо е тръгнало да се хвърля в реката, най-доброто, което можеш да направиш е да си "отделна единица, която прави каквото си поиска"!!!

38

Анонимен

преди 3 години

167 починали -това траен спад ли е ? 8000 в болници , 600 интензивни , и още стотици починали без пср тест . За кремация се чака 1 месец !или е по-важно хотели и ресторанти на олигарсите да направят пачки по празниците ?

37

за един шекел повече

преди 3 години

Няма противоречие колега! Нашите ..пичове се ослушват...какво ще каже "Информбюро"..т.е Бил Гейтс! а той май спомена,,че Да..има някакъв спад..ама следващите шест месеца ще са страшни...и че има надежда ..ама към 2022 г. Това е "опорката". Сега нашите блюдолизци,,ако ще един пациент да не остане по болниците..пак ще твърдят че мерките трябва да останат..защото...пак да не се напълнят,,,чували с трупове..сухи съчки и пр. това е положението аркадашлар!

36

Ала-бала

преди 3 години

Реален спад ще има ,когато започнат да се изпразват болниците от Ковид пациенти /а не да чакаш с дни свободно легло/и спадне броят на починалите.Всичко останало е ала-бала и стъкмистика в услуга на бизнеса , а не за здравето на хората

35

Трайна ОПАСНОСТ

преди 3 години

ТОЗИ СПАД Е МНОГО ОПАСЕН, да не вземе да изчезне по-бързо измисленият вирус.ЩЕ ВЗЕМЕ ДА НАПРАВИ ВАКСИНИТЕ БЕЗСМИСЛЕНИ. ТАКА ЧЕ ЧАКАМЕ СЕГА ДА ВДИГНАТ БРОЙКИТЕ и боц боц на овцете.

34

Честно

преди 3 години

Аз преди малко четох,, Отново ръст" по -рано тая сутрин. Противоречите си,журналисти.

33

ПАК ЛЪЖА ЗА %

преди 3 години

ПРОЦЕНТА В СВЕТОВЕН МАЩАБ Е 3%Написано и пресметнато е вижте .worldometers.info - 3% deaths Обаче ние българаните се борим да сме първи във всичко - е не сме

32

селянин

преди 3 години

абре верно е на мен ми спадна и веке не се дига

31

д-р ХАУС

преди 3 години

установявам, че едни и същи хора пишат за това, че хем мерките не били нужни и в същото време се увеличавал броя на заразените и боледуващите, хем отчетените починали са с измислени диагнози, хем починалите били повече заради това, че не си правели ПСР-тестове и си оставали до края на живота си вкъщи

30

минахме го

преди 3 години

40% от българите минаха ковид грипа вече!

29

Анонимен

преди 3 години

Глашатайчетата на Америка за България - вие сте съучастници .. не можете да си изчистите кармата, червейчета продадени ..

28

Ха-ха-ха

преди 3 години

Естествено, че щом не правят тестове... ще има и спад.Но броят на мъртвите не пада....

27

Анонимен

преди 3 години

Направете PCR тестовете безплатни за всички с направление от личния и ще видите спад през крив макарон.

26

Анонимен

преди 3 години

Траен спад?????АхахахахахаОсвен на мозъчни клетки на друго траен спад в нашата скъпа родина - няма. А като гледам как разсъждават много хора няма и да има!

25

Анонимен

преди 3 години

Абе да отворят, едно кафе да пия, че поне да разнообразява детската градина вкъщи..

24

Доц. Дамян Илиев

преди 3 години

Уважаеми, нима вярвате че всички починали в статистиката са починали точно от коронавирус? Или това е удобно извинение за неадекватните медицински грижи на които се нагледахме в последно време?

23

Анонимен

преди 3 години

До Realist"Съгласен съм за тестваните,че може да бъдат по малко,но починалите??? Или те си "избират" кога да починат!? За мен това е всичко друго но не и достоверна информация."Не разбрахте ли вече, че администрацията, която отчита смъртта, не работи през уикенда!Те са на стандартна работна седмица! Почиват в събота и неделя! Точно както и повечето лаборатории!В болниците (повечето) има само дежурен медицински персонал.

22

Анонимен

преди 3 години

В никакъв спад не сме - все по 35-40% са болните от тестовете. А че мерките са за премахване е ясно още от март. Никакви мерки не спират нищо, те гледат на запад че затягат, та и тук така.

21

Анонимен

преди 3 години

След като изкара болестта ББ стана много корназ - бързо на работа... Кой го обгрижва този "герой"? Нас същите лекари ли ще ни лекуват? Обикновените хорица умират в домовете си или пред болниците, защото са препълнени!