60

Дали

преди 3 години

Това за София явно, ами Варна, не сварват да отварят легла в болниците, всеки ден по нови 300...

59

Иван

преди 3 години

И как точно сме в спад като процента положителни тестове е същия, както преди 2 седмици???

58

Анонимен

преди 3 години

Мерките трябва да останат...

57

Handel

преди 3 години

Не им се изпуска кокала на лекарската мафия. Ей сега още със 100 милиона ги подкупват.С други думи не се надявайте март месец да има избори. По предложение на НОЩ и на "лекари" ГРОБарите ще ги отлагат до идването на комунизма.

56

Анонимен

преди 3 години

Кой ви лъже,че има спад на заболеваемостта?Просто тестовете са по-малко.

55

Да чебурашке

преди 3 години

Съгласна съм с повишената смъртност, но тя не е от ковид само. Хората нямат достъп до болница, ако не е ковид. А другите болести не са си взели почивка. Пример с родилката, която обикаля градовете за да немери родилен дом, в който да я приемат. Добре, че е устискала.

54

ГРОБ за ГЕРБ

преди 3 години

До ЧебурашкаТва на прайда ли ти го сведоха???

53

Анонимен

преди 3 години

Махайте мерките, че идва Френската революция!!

52

999

преди 3 години

НЯМА НИКАКЪВ СПАД!!! НАМАЛЕНИЕТО СЕ ДЪЛЖИ НА НЕОТЧИТАНЕТО НА АНТИГЕННИТЕ ТЕСТОВЕ! СЪДЕТЕ ПО СМЪРТНОСТТА, КОЯТО НЕ ПАДА И НЯМА СКОРО ДА ПАДНЕ! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ. ОСВЕН ТОВА Е СГРЕШЕНА СТРАТЕГИЯТА ПРОТИВ КОВИД. ТРЯБВА РАЗЯСНЯВАНЕ С КАКВО ДА СЕ ЛЕКУВАТ УСПЕШНО ХОРАТА В ПЪРВИТЕ 6 ДНИ. ИМА С КАКВО.

51

Чебурашке

преди 3 години

При нас статистиката с ковида е в сверата на мъглявината, като всичко останало. Не отричам, че има повишение на слъртността, но тя се дължи на косвените последици от ковида, които бяха предвидими.

50

В Бълагрия

преди 3 години

Не се знае какво точно става с ковида като цяло. Защото много хора не ходят на ПСР тест, защото ще дадеш минимум 240 лв. на човек, лекарствата отделно, карантини до девето коляно и т.н. Антигенните тестове не се признават. Няма масово тестване на населението. Затова и смъртността е висока, защото тя се изчислява само от установените случаи. А неустановените са десетократно повече поне. Всичко се изкривява. Ние по тази логика можем да излезем първи по смътност от ковид в света, което няма да е в

49

Анонимен

преди 3 години

До Трайна ОПАСНОСТ"ТОЗИ СПАД Е МНОГО ОПАСЕН, да не вземе да изчезне по-бързо измисленият вирус"Спокойно, няма да изчезне. Няма случай толкова разпространен вирус да е изчезнал изведнъж от само себе си.

48

О хо хо

преди 3 години

СПАДЪТ В заболеваемостта се дължи на НЕОТЧИТАНЕТО НА БЪРЗИТЕ АНТИГЕННИ ТЕСТОВЕ Е НА НИЩО ДРУГО!!!

47

ВЪПРОСЧЕ

преди 3 години

КЪМ ДОФТУРА- ЩОМ ПОВЕЧЕТО ДОКТОРЕ СТЕ ГО ИЗКАРАЛИ ВИРИ=УСА, ЗА КЪВ Х ЩЕ МИ СЕ ВАКСИНИРАТЕ???АЙДЕ СЕГА ДАВАЙ ДИПЛОМАТА, ТВОЙТА МАМА ДА Я ГОРЯ!

46

ХАХА

преди 3 години

"Да бъдем европейци, да видим Германия, Франция...какво правят"-- АМИ ПРАВЯТ ТОВА,Ч Е СИ ПАЗЯТ ДОХОДИТЕ НА ХОРАТА, ТУК ОСТАВАШ БЕЗ ХЛЯБ! И ЩЕ ЯДЕТЕ БОЙ НАКРАЯ!ЧЕ НЕ ГИ Е И СРАМ!ЩЕЕ МИ СЕ СРАВНЯВАТ С ЕВРОПА

45

19

преди 3 години

До за един шекел повечеЕй Шекел пробит, в болниците има около 8000 пациентка с това заболяване, нямакапацитет къде да приемат нови, линейки обикалят по 2 часа със спешно болни ине могат да ги настанят, хора починаха изоставени на улицата. Първи сме по смъртност в света. Престанете с простотиите и се вразумете, следващият пациент може да сте Вие.

44

Анонимен

преди 3 години

То пък едни мерки... Мерки имаме само по телевизията. В реалния живот мерки нямаме. Това е факт.

43

Анонимен

преди 3 години

Лекарите неискат да падат мерките щото ще оаднат и парите от държавата

42

До 42 Умен българин

преди 3 години

Грешен ник си сложил ! Той неможе да те направи умен тъй като ти липсва мозък в кратуната. Но те разбирам , ежедневното дрогиране е виновно

41

Хаха

преди 3 години

До умен българинПукни се - няма пък да се ваксиниран.Пък ти си заработвай тр0лската надница Златно.