31

Анонимен

преди 3 години

Не сте ли гледали този филм вече. Една седмица министрите приказват едно, на другата техния шеф министър председателя Борисов казва точно обратното.Сега главанаците ще отворят ресторанти и чалготеки другата седмици, алкохолиците ще се втурнат да смучат по цял ден и след Нова година филма ще с повтори - рязък скок на заразени, ваксина няма, а Борисов ще обърне плочата казвайки, че е предупреждавал за третата вълна.

30

Анонимен

преди 3 години

Боко тиквата не смее много да затваря държавата ,за да не настрои хората срещу себе си допълнително...и без това на всички им е дошло до гуша от изцепките и изстъпленията му...но каквото и да прави повече няма да помирише власт...за последно му е още 2-3 месеца да се прави на спасител...с едната ръка...а с другата пълни шкафчето...

29

Анонимен

преди 3 години

До 29.Вие от Русе идвате в София в много по-голяма степен. Идвате да учите, да работите, да пътувате през летища и гари. Идвате дори и да се лекувате. Защо не си държите географската ксенофобия за себе си? Все някой друг ви и виновен за всичко. Ами направете си КПП-та на Русе и не пускайте софиянци. Бъдете достойни роби на левичарския си колективизъм, щом толкова искате.

28

Мутафчийски

преди 3 години

Аз няма да чакам по опашки защото ще се ваксинирам.

27

ахааа

преди 3 години

До МутафчийскиДейства Муфтарски, но ти не си висял на опашката, нали?

26

Мутафчийски

преди 3 години

Ако зависи от мен ще върна КПП-тата. Това е една великолепна мярка, която пролетта доказа че действа!

25

Анонимен

преди 3 години

В София се поразреди. Десетки хиляди студенти учат пред фейса от родните си места вече. Не малко кръчмари и сервитьори също се върнаха от там от където дойдоха. Но е факт,че все още има струпвания на хора. Питам аз - къде е полицията? Спомняте ли си как ги редиха преди година на орез 2м по цялото Цариградско? Защо не командироват по един милиционер във всеки голям магазин и създава респект? Колко да са големите магазини в София - надали повече от 500.

24

така и трябва

преди 3 години

И сега е мазало, ако ги разхлабят мерките ще стане още по-голямо мазало.

23

Анонимен

преди 3 години

В град София има сигурно около 2 млн. човека. Каквото и да организирате, неминуемо на места ще има скупчване на хора!Който иска много подредено и разредено - отново обратно на село!

22

Анонимен

преди 3 години

Никой не ви вярва на всестранните,, грижи,,Голяма част от мерките ви не подлежат на проверки, не се поддават на никакви норми. Всичко в името на парите и всичко за благото на политиците...а те имат ли съвест, обичат и ценят обикновения човек-най ценния капитал в тяхното капиталистическо общество.

21

До 19

преди 3 години

Как според вас би трябвало да се огранизира ред в един магазин? Както в Била,Фантастико,Кауфланд може би?

20

Затваряйте всичко

преди 3 години

до изборите.

19

Сашко

преди 3 години

Господин Ботокс, дано новата година Ви донесе нова перука , комплект принадлежности за оформяне на веждите и още пластични корекции ( отвратително изглеждате!) А ние се молим новата година да ни отърве от такива като теб и шефа ти . Амин!

18

Анонимен

преди 3 години

Демек "продължаваме напред" с "ill show you tomorrow"

17

бааа го

преди 3 години

Опашката беше извън магазина, що годе разредена на през метър и на открито. Представи си ги тези 30-40 човека как се биха нагъчкали на касите и каква дистанция биха спазвали в магазина.

16

Анонимен

преди 3 години

Чалготеките задължително трябва да са пуснати за хубавия семеен празник Коледа...

15

брех

преди 3 години

До Анонимен 12Защо не до 09.01.?!

14

м,да

преди 3 години

В БГ никакви мерки не могат да се проведат. За това ги отменяйте! Не бъдете като баба Меркел!

13

Анонимен

преди 3 години

Тоя *** първо се излага с чувалите, сега пак говори несвързано. Да заминава в канала на историята, никой няма да го помни. Смешковци само целия екип на ГЕРБ.

12

бааа го

преди 3 години

До Анонимен 12Това ле е организиран РЕД, да има опашка от 30-40 души?!