151

Анонимен

преди 3 години

На никой от тези изобщо не му пука за ничий мизерен,човешки животец.Ако врякащите ковид***одти си мислят,че всико се прави за тяхно здраве и интерес,лъжат се.Ако имат и някоя мозъчна клетка,с която да мислят,биха и сами стигнали до този извод.Но сега-няма планови операции,с това нещо се спъва също здравето на хората,та това е ''загриженост;' за тези с маските.Хайде,останете си със ''здраве''!

150

до 151

преди 3 години

починалите тази година са по малко от миналата

149

Анонимен

преди 3 години

Ангелов непряко казва че не ги взима той решенията познайте от кого идват от полиглота Кограчулейшънс

148

Анонимен

преди 3 години

Явно е че мнението на лекарите не се зачита ако отворят ресторантите политическо ще е решението не смислено

147

68

преди 3 години

само натягане на шлаката докато се скъсат генеракските болтове;)

146

До 137

преди 3 години

Защо да не е научил нищо.Според мен той и присъствено нямаше да научи много повече. Просто сега имаш възможност да следиш обучението му отблизо.Навремето отидох до училището на детето и се наложи да го почакам отвън. Слушах урока. Учителката беше опитна и привличаше вниманието на децата успешно.Обаче в другите стаи беше коренно различно. Чуваше се глъч, все едно е междучасие. На излизане погледнах в тетрадката на някои отучениците. Ами там го нямаше даже заглавието на урока.?!

145

До 144

преди 3 години

Ако зависи от теб, как би се справил с пандемията без да загубиш човешки животи?

144

Анонимен

преди 3 години

Най- странните ,, потърпевши,, са хората, които загрозиха Черноморието и курортите с грозните си постройки.Сега с какво лице се вайкат.Та те изобщо не трябваше да развиват по този начин бизнеса си.

143

Анонимен

преди 3 години

И сега с какво се хвалят в Инстаграм?Разговорите няма как да се въртят около нови покупки.Скука.Малко разнообразие имаше покрай маските, ама се изтърка.А страната ни е благословена с планини, красива природа , езера, дори черноморието предлага красиви гледки , независимо от варварското застрояване в последните години

142

Анонимен

преди 3 години

Преди пандемията какво беше общуването?Съберат се 3-4 младежи. Седнат в кафенето и всеки започва да си гледа в телефона.

141

Анонимен

преди 3 години

Откакто пуснаха присъствено обучение лавинообразно растат случаите.Факт.Проклета работа.

140

Анонимен

преди 3 години

Егати лицемера. Ваксина ще ми поставя на лекарите, пък ще разпуска мерките точно когато хората ще се изкушат да ги нарушават.В Германия вече са с вечерен час, тук - разпускане.Легла в болниците няма. За реанимация въобще няма надежда.500 легла са за цяла България.Ами ако тая ваксина вместо да помогне, наложи определен брой лекари да излязат от строя за известно време.

139

До 137

преди 3 години

Не си хаби парите, няма смисъл. Ще бъде изнасилвна работа. Явно не е неговото да учи в елитно училище. Матурите в 7 ми клас да елементарни стига ученика да е бил редовен в подготовката си за уроците в предишните класове. Тези школи са за да измъкват пари на родители, чиито деца ги мързи да учат.

138

Ако зависи от Ангело

преди 3 години

Ако зависи от Ангелов никога не трябва да излизаме! Нека се опита той да оцелее месец у дома с една минималния пенсия? Ако успее - ще остана затворен и аз!

137

malart

преди 3 години

Този е неадекватен. Да му се разхлаби отделителната система

136

Анонимен

преди 3 години

от къде изровихте тоя грозен плашик с кривите вежди

135

Камбанджияга

преди 3 години

В тази държава всеки мисли само за ядене,пиене,банкети,софри,като че ли са били държани на коневръза. Сега ресторантите и дискотеките не работят и домашният алкохолизъм се вихри с пълна сила.

134

послешитигледамсеира

преди 3 години

до. наивен си явно си от по новото поколение,а то е зомбирано,бий си ваксата и мълчи сам паднах

133

Програмист

преди 3 години

До Сам ПаднахБих се ваксинирал, но първо искам да видя какво ще стане с лабораторните мишки от първата вълна ваксинирани.

132

чревоугодниканибал

преди 3 години

тоз е анти българин,анти комунист и предател на родата си