51

повервайте

преди 3 години

С разхлабително в манджата ще разхлабите за няколко дни.

50

Анонимен

преди 3 години

Е нали трябва да лъскат имиджа на Бойки преди изборите. Или лошо ченге, добро ченге. Здравния иска да ни затвори, а добрия Бойко с блага усмивка отваря всичко и всички са щастливи...

49

Анонимен

преди 3 години

Пак до 29.Какво ви пречи вие сами в Русе са се организирате? Местното самоуправление има достатъчно легитимна власт да ограничи пътуванията, влизането и излизането от града. Проблемът е, че вие сами трябва да вземете решение, нали? По-лесно и по-безонговорно за Вас е да Ви заповядат, а Вие да изпълнявате заповеди. Грешките от неправилни решения ще стоварят върху други, а Вие само сте спазвали нарежданията. Робът не търси свободата си, той мрази да поема отговорност за поведението си.

48

Prima

преди 3 години

...ако зависи от него?! А от кого да зависи, от филанкишията? Нали той е министър на здравеоопазването. Или ще се вслушат в Ричи Алибегов, че кръчмите му фалират и ще разхлабят за празниците за захлеби? Ако продължаваме така, за Великден пак да му поразхлабят мерките, после за лятото, и т.н. Така ще се влачем в пандемия година-две. Затяаряне, ваксини, и лятото да забравяме. Няма място за компромиси, защото ще се влачим неопределно време. И ще е по-зле за всички.

47

САШКО

преди 3 години

До СашкоСтига с тая злоба бе. Ще те изяде. Безсрамници - какво точно ти е направил човека, а ??? *** на неговото място и оправи положението като си толкова отворен. Писна ми от б аламурници.

46

Анонимен

преди 3 години

Моловете били затворени защото се ползвали за разходка. Сега Практикер Джъмбо Бриколаж и други се използват за разходка

45

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Не малко кръчмари и сервитьори също се върнаха от там от където дойдоха.-----Като не знаят как се работи през време на ковидни мерки ... да бегат !

44

anonimen

преди 3 години

А докога ще търпим положение то да нямаме работа да плащаме скъпи сметките ток вода телефонСамо се подиграват е с хората който изнемогва ме Не ви е хич грижа само крадете пари от ЕС и нищо друго жалки сте До ЕС спрете да дават е пари 💸💰 на Борисов и други те щото грам не ги е грижа за бг народСамо знаят магистралата и наркотици и как да няма справедливост за хора та в всеки един сектор

43

Ричи Алибегов

преди 3 години

Призовавам професор генерал Мутафчийски ако толкова желае да се ваксинират да дойде и да го направи на 23 декември вечерта в клуб БИАД, където ще има руска ваксина "Царская V", 40 градуса, на цена от 5 лв. за 50 гр.

42

Мехуро, ходя пеша бе

преди 3 години

Тези мерки зависят САМО И ЕДИНСТВЕНО от този, който е министър на здравеопазването. Както и последващата съдебна отговорност. Толкова. По конституция е така. Министри се уволняват и назначават от парламента. И понеже всичко това ви звучи странно - прочетете си конституцията. Всички знаем, че това обаче е само проформа. Защото държавата е превърната в една ***, с един зависим падишах-феодал с поосррано дупе тиквено. Разбирате ли до какво падение ни доведоха герберастите калинки?!

41

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 36Русенци имат къде да учат, да работят и да се лекуват, летищата в Букурещ и Варна са им по-удобни, отколкото софийските, ще са си географски ксенофоби колкото си искат.

40

Милев

преди 3 години

Аз не знам какво доверие искат от хората към тоя щаб и специално към министъра на здравеопазването. Александровка болница е тотал щета. Кеенефите не може да си оправи тоя, щот е шеф на Александровка, вие очаквате като министър да се справи. Няма как. Още повече излиза и казва" Аз не знам какво има в тая ваксина, ще ви кажа после." А призовава да се вакинираме. А бе ей.... вие нормални ли сте ве???

39

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

*** е с много дебела глава,гладен и болен ще е затова,трябва той да бъде щастлив,сутрин щом събуди се жив.

38

98

преди 3 години

Не зьнам какво ще затвярт и кой ще пазят, но ако оставят това полужение още един два месеца и България, ще се напълни със здрави безработни и фалирали фирми. Ще останат само държавните служители итези на държавна хранилка, но ще трябва да поработят на нивата, за да напълнят хазната, за да им се дадат заплати, а не само да стоят пред фейса по цял ден и да пишат статуси от рода на " останете си в къщи" и " ще се справим заедно"

37

1212

преди 3 години

Поне не приказвайте, че ставате смешни министри.

36

Бибо

преди 3 години

А МИ ТРЯБВА ДА СЕ УГАЖДА НАМЕНТОРА... НЯМА ПАК ДА СЕ ИЗЛАГА Я. ПРОБА- ГРЕШКА. ЩЕ СВАЛИМ МЕРКИТЕ.. КОТ И ДА СТАВА. БИБИТКО ПОНЕ ДА ВЗИМА ПРИМЕР ОТ СВОЯТ СИ МЕНТОРМЕРКЕЛ. ТЯ ЗАТВАРЯТ ТОЙ ОТВАРЯ. И НА КРАЯ НЕЧИИ КОН У РЯКАТА. МИСЛЕТЕ БЕ ХОРА МИСЛЕТЕ. ДА НЕ БЪДЕ ПОСЛЕ КЪСНО.

35

Анонимен

преди 3 години

Ами то от Ангелов трябва да зависи не от Боко. Боко се е взел за цер некав и само нарежда

34

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Трайте бе !Лятото на морето пак ще се завъртят мнооого парички.Сега има строежи и ремонти на сгради, а вие си помислете, дали няма да има Сезон...

33

Атанас Велмазов

преди 3 години

Чест и адмирации, господин Ангелов ! Никакво разхлбване, трябва ПЪЛЕН ЛОКДАУН поне до април месец ! Пълна подкрепа за щаба !Бъдете здрав и благословен, господин Ангелов ! Най-успешният ни здравен министър

32

Анонимен

преди 3 години

Много болни ще оздравеят по-бързо ако са обкръжени от постоянните и топли грижи на своите близки със специална медицинска подготовка и без вашите мерки.